Word correct geholpen.
Aan de auto ligt het niet, maar als je tijdens een proefrit, een auto meegeeft met minder als een reserve benzine (lees een 6 cilinder) dan ben je niet professioneel bezig.. wij hebben tijdens een proefrit moeten tanken, dit hoort niet! Tevens ben je verplicht een afleverpakket af te nemen of af zien van al je garanties en dan nog een bedrag betalen voor een “klein afleverpakket”. Dit afleverpakket heeft 0 inhoud. Wij hebben de auto meegekregen zoals wij ermee hebben proefgereden. Sterker nog hij was viezer dan toen wij er mee gingen proefrijden. Dus poetskosten slaan nergens op!! Er is namelijk niets gedaan. Wel afgetankt met een halve tank benzine, maar zonder tankdop. Deze waren zij vergeten terug te plaatsen na het aftanken. En gewoon afgeleverd. Zeer slordig en onzorgvuldig. Wij hebben uiteindelijk een tankdop kunnen ophalen, maar zo lever je toch geen auto af! Wij zullen dan ook een ieder afraden hier een auto te kopen.. onprofessioneel, agressieve verkoop en geen kennis van de voertuigen! Zeer onprettige ervaring
Geachte heer Molenaar, Allereerst enorm vervelend om uw negatieve reactie te moeten vernemen. Door een miscommunicatie is er helaas niet voldoende brandstof getankt voorafgaande van uw proefrit. Bij onze garantieservicepakketten heeft u altijd de keuze om deze wel of niet af te nemen en dit wordt u dan ook uitgebreid uitgelegd en de keuze gegeven. Helaas was er door omstandigheden een andere tankdop besteld maar nog niet in uw auto geplaatst en is dit later aan u geleverd en gemonteerd. Graag zouden wij met u in contact willen komen om samen met u te bespreken voor een passende oplossing. Wij verzoeken u dan ook om een e-mail te sturen naar: [email protected]. vriendelijke groet, Vaartland.nl klantenservice
Zeer goed geholpen door Stefan in Apeldoorn. Goede inruil prijs en zeer vriendelijk
Prettig en behulpzaam personeel Hoe de after sales is heb ik nog geen ervaring mee en kan ik deshalve niet beoordelen
Jammer dat er niet conform de verkoopovereenkomst afgeleverd wordt. Achteraf ontkennen ze de afspraken die gemaakt zijn, terwijl deze zwart op wit, ondertekend staan in de verkoopovereenkomst en levert de verkopende partij zonder onderhoud en niet conform afleverpakket een auto af. Ze hebben mij wel €995 voor een afleverpakket in rekening gebracht... Blijkbaar zijn ze hier niet op de hoogte van de definitie 'overeenkomst'. De enige oplossing volgens Vaartland is 200 km rijden en een hele dag wachten op locatie, terwijl mijn auto toch nog voorzien wordt van onderhoud. Hier moet toch een andere oplossing voor kunnen zijn? Bij een nakoming die redelijkerwijs zijn gelijkenissen kent met het wel afgeleverd hebben conform overeenkomst, herzie ik vanzelfsprekend mijn review.
De verkoper heeft me goed geholpen.Ik vind dat beetje vervarend,de prijs de auto als je die side kijkt is anders als je daar komt.Dat vond ik beetje vervarend.
Goed geholpen.
Goede service, correcte behandeling
Heb met Vaartland Zwolle een goede deal kunnen sluiten. Enig aandachtspuntje was het niet nakomen van afspraken van kleine dingetjes. Oorzaak hiervan was dat afspraken en controle van de aandachtspunten door verschillende personen gebeurde.
Tamas top gozer snel en klantgericht.
Prettige ontvangst, niet opdringerig uitleg duidelijk, prima auto gekocht voor een mooie prijs
Plezierig geholpen en goede auto gekocht. Inruil was ook goed.
Uitstekende service, sinds het begin was ik zeer goed behandeld. Peter, dank je wel voor uw geduld en profissionalisme.
Hele goede service gehad! Erg klantvriendelijk en goed geholpen!
Geen gladde verkooptrucs. What you see is what you get. Niet veel ruimte om te onderhandelen, want de prijzen zijn al scherp en de marges laag. Vooral de website is goed. Je kunt gratis een rapport van elke auto opvragen, met gedetailleerde info over onderhoudshistorie, APK-beurten en opties. Dat biedt extra zekerheid over wat je koopt. Ander pluspunt is de zeer ruime keus en de mogelijkheid desgewenst een wagen van een andere vestiging over te laten komen.
Mijn tweede auto gekocht bij Vaartland en wederom zeer tevreden huiswaarts gekeerd. Het inruil bod was in 1 keer goed en ook de bereidheid tot samenwerken met de klant was uitstekend. Verkoper Peter B. heeft erg goed zijn best gedaan om het mij als klant naar mijn zin te maken en dit heeft zich vertaald in een prettige en zorgeloze verkoop. Ga vooral zo door Team Vaartland, jullie weten wat auto's verkopen betekent!
Yan was really responsive, friendly and answered all my questions. I was satisfied with my purcahse experience.
Ik ben ben wederom weer geslaagd bij vaartland Stolwijk. Ik ben heel goed geholpen door Peter Lorié . Zeer klant vriendelijk en een vlotte aflevering.
Een Audi Q 3 gekocht met een telefoon die niet werkt ze stuurden mij naar een garage om hem te koppelen via mijn mobiel en dat lukte niet .IK heb Mathijs Rietjes gebeld die had hetzelfde geprobeerd en zei dat hij mij zou terugbellen.Na een paar dagen heb ik hemzelf gebeld hij zei tegen mij dat hij niet gekoppeld kon worden via blue tooth.Eerst beloofd hij mij dat hij het op zou lossen.Nu zegt hij ga maar naar een audi specialist en zoek het maar uit.Bij verkoop advertentie stond vermeldt dat er het een ander in stond dat ie niet werkte.Hij kon verder niks meer voor mij betekenen.Niet netjes ik ben twee keer terug geweest om het in orde te maken.hij zou ervoor zorgen.Mvrg.Cees Hermans.Dit kan verwijderd worden omdat Mathijs het voor ons nu oplost en een afspraak maakt bij een audi specialist om de telefoon te koppelen zodat wij telefoon hebben in de audi Q 3
Originele beoordeling
Goede ontvangst en verkoper was niet opdringerig. In alle rust de te kopen auto bekeken. Keurige afhandeling. Verkoper was heel correct.
Op Tweede Pinksterdag ben ik op locatie Apeldoorn langs geweest voor de inruil en koop van een auto. Zonder telefonische afspraak vriendelijk ontvangen en na een gesprek de sleutels meegekregen voor een proefrit. Die verliep goed. Na terugkomst de onderhandelingen afgerond en de koop gesloten. Ik kreeg een prima prijs terug voor mijn oude auto en heb al met al een goede deal gesloten. Ook een paar dagen later bij het omruilen van de auto's wederom vriendelijk ontvangen, alles in orde gemaakt en huiswaarts gekeerd met mijn eerste, en waarschijnlijk niet laatste, Vaartland mobiel!
Vince heeft ons goed geholpen. Aankoop en afhandeling ging snel.
Goede service en vriendelijk!
Ik heb tot nu toe zeker 12 auto’s gekocht en nu een Seat Altea. Maar mijn bezoek aan Vaartland Heerenveen was de beste tot nu toe. Vaartland Stolwijk viel ons heel erg tegen we hadden dit dan ook echt niet verwacht! Stefan en Peter waren heel erg vriendelijk en behulpzaam ze hebben me heel goed geholpen. En we zijn uiteindelijk tot de deal gekomen die ik graag wilde! Heel persoonlijk! En erg vriendelijk! Ik raad echt iedereen aan om naar Vaartland Heerenveen te gaan indien je een auto wilt kopen. Ze hebben daar ook prachtige auto’s staan die zeer betaalbaar zijn! Erg eerlijk en heel transparant! Het was een top ervaring! We gaan zeker terug naar Heerenveen en dat is binnenkort! Bedankt Peter en Stefan Vaartland Kanjers!