Goed geholpen!

Ik ben erg fijn geholpen door Henry bij Vaartland Stolwijk. Erg beleefd en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Bedankt en zeker tot ziens!

• Product

Mijn auto 2 september gekocht in Apeldoorn bij Stefan, geweldige service en prettig behandeld. Koffie stond direct klaar. Helaas was hij niet bij de aflevering aanwezig ivm vergadering van zijn werk. Heel erg bedankt voor de fijne ervaring !

• Product

Goede auto's voor goede prijs

• Product

Alles goed en vriendelijk geregeld, en super blij met de Jeep compass.

Goed en vriendelijk geholpen bij Vaartland Zwolle. Ben geholpen door "Nick" maar iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Erg blij met de aankoop.

Goede, nette behandeling

We hebben de aankoop als prettig ervaren. Helaas was men vergeten benzine in de auto te doen anders was het een 10.

Goede ervaring

Pas geleden een VW Golf variant gekocht. Mijn vorige VW Golf had ik ook bij Vaartland gekocht. Zoals ik gewend ben bij vaartland is zijn de prijzen goed en zijn het veel mooie wagens die daar binnen staan. Afspraak proefrit ging soepel.

Mooie zaak Werden goed en vakundig geholpen Alles werd goed afgewikkeld

Alles goed geregeld zoals afgesproken Toppie

Goede hulp, perfecte auto tot nu toe

Het gaat uiteindelijk om de auto, en daar zijn we echt meer dan blij mee! Het enige is dat wij een krakend/schuivend geluid horen aan de voorkant met een drempel met bijna alle snelheden, dit houden wij in de gaten en indien aanhoudend laten wij dit door het garantie bedrijf nakijken

Vaartland Den Haag

Auto online gekocht, zeer goed gevoel en vertrouwen van hun gekregen. Snelle actie en service om alles in goede banen te leiden. Communicatie en bereikbaarheid zeer goed. Eerlijk en open betreft de auto en correcte informatie gekregen. Alles goed behandeld en ook afgehandeld. Dit was voor mijzelf een goede beslissing om de auto bij hun te kopen. Bedankt voor de uitstekende service. Mvg, Ger

Filiaal Zwolle fijn zaken doen

Zeer positieve ervaring hier met Vaartland Zwolle. Verkopen Peter Bosch neemt alle tijd om je mee te nemen in de diverse aan- en verkoop/inruil mogelijkheden met als resultaat een tevreden klant die nu met een big smile in zijn nieuw aangeschafte auto rond rijdt. Tot over 3 a 4 jaar!

Heel plezierig een mooie Golf GTE gekocht

Onze aandacht was getrokken door een fraaie Volkswagen Golf GTE bij Vaartland in Zwolle. Er heen om ons te orienteren. Heel plezierig geholpen door Kees. Op een relaxte manier de nodige informatie gekregen, proef gereden en een serieus bod op onze inruiauto gehad. Toen kwamen we er snel uit. Heel tevreden.

Prettige begeleiding bij het aanschaffen van onze nieuwe auto

Wij hebben onze vorige auto bij Vaartland gekocht en waren daar zeer tevreden over. Daarom zijn wij bij de inruil weer teruggegaan naar uw bedrijf.

Goede ervaring

Ik heb op 12-8-2019 een A7 opgehaald bij Vaartland Helmond, alles goed geregeld, helaas bij het ophalen bleek dat de remblokken vervangen moesten worden, de verkoper uit Helmond heeft een mail gestuurd naar Vaarland Zwolle daar wij daar in de buurt wonen, de volgende dag naar Vaartland Zwolle, fijn ontvangen en ze wisten van de klacht af, meteen werd er een leenauto geregeld en de remblokken besteld, dezelfde dag was de auto klaar, dat noem ik nog eens goede service, zou er zeker weer een auto kopen.

Correcte afhandeling

Ik vond het spannend om online een auto te kopen. Achteraf is alles prima verlopen en zou het meteen weer zo overdoen. Guy.

Goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring met Vaartland in Stolwijk. Alles is snel en goed verlopen, dankzij Henry Heikoop.

Uitermate tevreden!

Afgelopen zaterdag heb ik bij Vaartland Apeldoorn een prachtige BMW X3 gekocht. Een absolute topauto: bouwjaar 2013 met slechts 18.000 km (!) op de teller. Een ex-diplomatenauto, geleverd en onderhouden door BMW Den Haag, die mij de complete onderhoudhistorie van de auto overlegde (welke uiteraard overeenkwam met wat Vaartland vertelde). We werden geholpen door Willem Sakkers, een zeer vriendelijke en betrokken autoverkoper, die ons op meer dan prettige wijze tewoordstond en bij wie wij uiteindelijk de auto inruilden voor onze huidige BMW. Vandaag is de BMW X3 afgeleverd. Hij stond er prachtig gepoetst bij (een extra WaxOil behandeling erbij gekocht) en na de nodige administratieve plichtplegingen kon ik dan eindelijk de sleutels in ontvangst nemen! Wat gaf de doorslag voor deze koop? Uiteraard de auto, die is geweldig! Maar zeker ook Willem Sakkers, alle credits voor deze verkoper. Hij was geen moment opdringerig, is zeer betrokken en behulpzaam en weet precies dat ongrijpbare vertrouwen bij de klant te wekken. Dank Willem, het was fijn zaken doen!

What jou see is what you get

Afgelopen zaterdag hebben we onze nieuw aangeschafte VW Tiquan opgehaald bij Vaartland Heerenveen. Wat een heerlijke auto. Prima zaken gedaan met de verkoper. Dit is onze 2e auto die we hier hebben gekocht. Ook de eerste een Ford Mondeo was een hele goede aankoop. Vaartland heeft mooie auto's staan voor een mooie prijs! Ik kan Vaartland van harte aanbevelen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als je een auto wilt kopen zijn ze oh zo aardig maar als er problemen zijn dan kan je doorbellen. Express een maxipakket erbij genomen van 1000 euro. Ze beweren dat je dan tot 15.000 km.onderhoudsvrij kan rijden. Nog geen 3 weken later kregen we al een storing. Daarnaar toe gereden maar.op zaterdag konden ze niks doen ook geen vervangend vervoer terwijl ze dit wettelijk verplicht zijn. Uiteindelijk kon er toch een monteur naar kijken. De sensor was kapot zeiden ze. We hadden dinsdag een afspraak bij een andere garage Niks om ons zorgen te maken volgens de verkoper van vaartland. Sterker nog we moesten er lekker veel mee rijden zei hij. Dinsdag bleek dat de multiriem half los zat en dat het een tikkende tijdbom was. We hadden wel konden verongelukken met onze 2 kleine kinderen. Wat bleek die melding hadden ze ook gewoon gekregen maar bewust achtergehouden. Bewust gezegd ga maar lekker veel rijden . Waarschynlyk in de hoop dat we een ongeluk zouden krijgen want waarom houd je anders dit soort informatie achter. Als we dit hadden geweten hadden we helemaal niet gereden. Je koopt een duur pakket erbij maar dat zegt dus helemaal niks! Klacht iingediend en zelfs hierop geven ze geen antwoord. Meerdere keren gebeld maar verbinding wordt gewoon verbroken . Dus koop alsjeblieft nooit wat bij dit bedrijf. Te asociaal voor worden!

• Welke vestiging wilt u beoordelen? Den Haag

goede service, goed behandeld

Fijne ervaring met Ali van de vestiging Breda. Prima onderhandeling en aflevering.

goede service, goed behandeld

Netjes geholpen door de heer Alan . Wagen netjes afgeleverd en precies volgens afspraak. Prima service en goede prijs retour gehad voor onze Ford Focus uit 2010. Nu een nieuwe uit 2013. Dit is de 2de keer dat wij bij Vaartland kopen. Dus goede ervaring mee👍👍✊

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geholpen door robert keus. Goeie communicatie goeie aflevering van de auto. Zeer tevreden met de aankoop Bedankt robert keus

• Welke vestiging wilt u beoordelen? Den Haag

perfect, zeker aan te bevelen

Een fijn bedrijf om een auto te kopen, eerlijk kundig en een goede service. Wij zijn geholpen door Yusuf Demirci een kundige verkoper die alles tot in de puntjes weet over het product dat hij te koop aanbied. Ik zeg een dikke aanrader vaartland.nl

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pas op als je van plan bent een auto aan te schaffen bij Vaartland in Stolwijk. Nadat je een handtekening hebt gezet is er is totaal geen sprake meer van service. Houd ook rekening met een verplicht afleverpakket van € 700,- die zo minimaal is dat je minstens het pakket van € 1.000,- moet nemen wil je een degelijke vorm van garantie en bijvoorbeeld een reservesleutel, totaal absurd. Na aankoop van mijn auto t.w.v. € 20.000,- heb ik de auto op een brug gezet en geconstateerd dat er een flinke deuk in het onderstel zit en hierdoor één van de bodemplaten los hing en bijna over de grond schaafde. Verder zit er een scheur in de bestuurdersstoel die niet te zien is bij het instappen (en daardoor bij aankoop niet opgemerkt) en een ster in de voorruit. Na meerdere malen contact opgenomen te hebben met Vaartland heb ik een \'passend\' voorstel gekregen: de ster in de voorruit kan gratis vervangen worden en daar blijft het bij. De bodemplaat had ik al laten vervangen omdat deze over de grond schaafde en ik verdere schade wilde voorkomen. Omdat ik deze op eigen initiatief heb vervangen werd dit niet vergoed door Vaartland. Over de scheur de volgende reactie: \"Het scheurtje in de bekleding kan helaas niet worden gerepareerd door onze interieur hersteller.\" en derhalve kan Vaartland daar niks in betekenen. Uiteindelijk heb ik aangegeven de grote schade aan de onderkant en de ster in de ruit door de vingers te zien en genoegen te nemen met een vergoeding van € 275 voor de reparatie van de stoel. Zelfs dit wilde de verkoper niet doen nadat er € 20.000 voor de auto betaald is en € 1.000 voor een afleverpakket. Niet te vergeten dat ik € 4.000 voor mijn inruil auto heb gekregen omdat zij \"deze voor maximaal € 5.000 op de site kunnen zetten\" en uiteindelijk staat één week later de auto voor € 7.000 op de site. Kortom: naast alle negatieve vooroordelen over autohandelaren die bij Vaartland zeker spelen word je tevens ongeacht je een véél te duur afleverpakket hebt gekocht aan je eigen lot overgelaten. Inspecteer elk hoekje en gaatje van de auto (inclusief de onderkant) voordat je een handtekening zet. Want achteraf wordt hier niks aan gedaan.

• Welke vestiging wilt u beoordelen? Stolwijk

voldoende, een redelijke ervaring

Gisteren een review geschreven met een 4. Vandaag toch nog tot een redelijke oplossing gekomen! Cijfer gaat omhoog. Jammer dat t zoveel energie heeft gekost.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.