Je krijgt alleen service als je je indekt voor 1250,- aan garantie. Pas hier mee dus op. Reken bij de aanschafwaarde van de auto dit bedrag erbij. Het basispakket van 695,- (die verplicht is) stelt niets voor en vanuit het bedrijf zelf wordt weinig meegedacht. Neem eventueel een onafhankelijke kenner mee als je overgaat tot koop. Gevoel dat je garantie tot aan de deur hebt.
Oplichters, ze bieden een auto aan voor 5950 euro internet prijs, je mag dan niet proefrijjden want bedrijfspolicy is dat er nog 650 euro bijkomt. Dit staat nergens op Marktplaats site, maar is bedrijfspolicy. Ik vind dit oplichters praktijken, ze lokken je na vestiging toe en daar blijkt de auto 650 duurder te zijn. Zonde van mijn bezinegeld en tijd Groet Marel
Ben zeer tevreden top mensen korte en directe lijntjes , er werd meegedacht prima service en uitleg va de verkoper zelf persoonlijk wil ik verkoper Yusuf Demirci bedanken .
Goedendag, Auto gekocht in Breda. Goed geholpen door Yusuf! Extra garantie afgesloten zodat als er iets mis is dat de auto meteen weer in orde gemaakt kan worden. Heldere uitleg gekregen van Yusuf en de jongeman denkt met je mee.
waardeloos! auto gekocht en direct waren er bijzonderheden, kwam van bedrijf weining initiatief af en moest alles zelf regelen, koste mee een hoop tijd en uiteindelijk geld. Remmen waren niet goed en wilden er eigenlijk niks aan doen, uiteindelijk hebben ze wat gedaan maar dit was allesbehalve efficient, uiteindelijk heb ik nieuwe remmen op moeten laten zetten op Eigen koste. Tevens voertuigboekjes niet aanwezig, zouden ze achteraan gaan, maar nooit meer wat van gehoord. Op whattsapp berichten wordt niet geantwoord en bij bellen weggedrukt. Dus onderhoudshistorie ontbreekt van de auto.
Vaartland Breda - uitstekend geholpen bij aankoop van mijn auto. Fijne omgang met verkoper. De relaxte houding van Ali vond ik zeer prettig, er wordt alle tijd genomen voor vragen, proefrit en bedenktijd. Er wordt geen druk gezet of trucjes uitgehaald om je over te halen. Gebreken die gevonden waren na een aankoopkeuring zijn keurig hersteld voor aflevering. Auto in prima staat afgeleverd. Inmiddels 3 maanden en 4000km trotse eigenaar van een top wagen van Vaartland.
Prima ontvangst en begeleiding. Eerlijk en ongedwongen.
Hele mooie Ford Focus gekocht in Helmond. Uiterst fijn geholpen door Roy van Ham! Superservice en nette afleverkwaliteit. Dit is onze 2e auto van Vaartland en altijd supertevreden!!
Onlangs de \"jackpotauto\" van dit bedrijf gekocht: een schitterende en fantastisch uitgeruste Grand Scénic van ruim 3 jaar oud die zojuist nog eens behoorlijk extra was afgeprijsd. De auto is perfect en rijdt als nieuw. De voorlichting van verkoper Henry Heijkoop was recht door zee, eerlijk en hartelijk. Voor het enige aanvullende verzoek dat ik had, leverde hij een heel goede extra inspanning. Geen valse beloften. Na 2 weken rijden weet ik het inmiddels zeker: we deden een top-aankoop via Vaartland!
Heel goed geholpen en een hele mooie auto thuis voor de deur afgeleverd gekregen. Met dank aan Stefan Lubben, vestiging Heerenveen.
Prettig zaken doen al klopt het niet dat de auto bij elke vaartland vestiging te bezichtigen is.
Naar Apeldoorn gereden vanuit Zoetermeer omdat de auto waarop ik het oog had vanuit de innamehal daar naartoe was getransporteerd en de auto laten verplaatsen naar een vestiging in de buurt ging niet zo eenvoudig als wordt voorgesteld. Geen spijt van keurige behandeling in de vestiging Apeldoorn
een paar maanden geleden een BMW 5 serie gekocht bij vaartland Breda , van begin tot eind een prima gevoel bij dit bedrijf de bmw is nog altijd in prima staat. Zoek niet verder, VAARTLAND.NL !
Heb bij vestiging stolwijk een volvo aangekocht en ben daar zeer vakkundig en prettig geholpen door Theunis de Lely.alle vragen werden serieus genomen en duidelijk beantwoord door Theunis.dus mijn voorkeur gaat naar vaartland stolwijk
Het was een zeer aangename ervaring, geen opdringerige verkoper maar professioneel. Bedankt meneer v.Ham, de auto is netjes afgeleverd en bevalt perfect.
Een seat leon gekocht bij vaartland heel vriendelijk geholpen ...na 4 weken ging er een verring kapot ondanks dat dat niet in de garantie valt heeft vaartland dit dezelfde ochtend kosteloos gemaakt dus hier echt een positieve evaring top service
Ik heb een Ford Mondeo diesel gekocht . Prijs was erg scherp. Service was oké . Merk wel dat het echt een handelshuis is met nadruk op volume. Dat is een keuze die je zelf maakt.
Ik heb bij vaartland auto s te Helmond een aankoop gedaan en ben daarbij door de heer Yan en Casper zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.... Met name de service en vriendelijk van Yan vond ik TOP
Ik heb een hele positieve ervaring met dit bedrijf, bij binnenkomst werd ik netjes ontvangen, en begeleidt naar de auto die ik had gezien. Daarna heeft Willem de hele auto met mij nagelopen. Ik kon merken dat hij daar veel verstand had van had Ze hebben mij ook alle ruimte gegeven met de proefrit. Ook na de koop werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de auto en wat er allemaal nog gedaan moest worden. Fijn dat jullie geen bloemetje doen maar in plaats daarvoor het geld naar een goed doel sturen. Willem Bedankt voor de fijne auto. Kom graag in de toekomst terug bij jullie bedrijf voor de volgende auto.
Ben heel tevreden over vaartland ze zijn behulpzaam en vriendelijk dankjewel vaartland
Eerlijke verkoop en transparante oveeeenkomst. Ik ben zeer tevreden.
Goede ervaring met dit bedrijf, ik werd goed geholpen en ze kwamen hun afspraken na
Heerenveen en Helmond
Superkomplete bmw 330XD type F31 gekocht bij Roy van Vaartland Helmond. Na ontvangst met koffie en uitleg over de auto is er een proefrit gemaakt waar we ruim de tijd voor mochten nemen. Deze dieselbeul maakte op ons een zeer positieve indruk... inruil was niet aan de orde, dus na enige onderhandeling terug naar Friesland met deze zeer dikke BMW.