Supergoed geholpen door Alan Ari! Direct, eerlijk en no nonsense.
Vaartland Breda had een fraaie auto staan die aan mijn wensen en eisen voldeed. Ik heb heel plezierig gesproken met verkoper Alan Ari. Hij heeft verstand van zaken en geeft alle tijd en ruimte voor vragen. Waar ik vooral goed gevoel van kreeg is dat er hoge eisen worden gesteld aan de producten die ze aanbieden. Alles was te achterhalen qua historie, aantoonbaar te onderbouwen en het complete plaatje klopte gewoon. Er zit totaal geen druk achter de te nemen beslissing van de aankoop, maar op moment dat je besloten hebt om het te doen is een snelle aflevering op mijn verzoek mogelijk terwijl het echt druk was in de werkplaats.
Zeer positief!
7 feb mijn eerste auto gekocht bij vaartland, ze beloofde een goed product af te leveren! Helaas sinds aanschaf al 3 keer bij de garage gestaan.. distributie riem moest vervangen worden, de multi riem was kapot.. en nu is al 2x een zekering vervangen omdat mijn dashbord een stroomstoring geeft.. nu moet mijn auto opnieuw uitgelezen worden en moeten ze zoeken naar de oorzaak van de kortsluiting.. al met al. Even goed nadenken voor je een auto koopt bij vaartland van je eerste spaargeld! Inmiddels al 13000€ kwijt aan mijn fiat500c en heb hem gekocht voor 10000€ en dan vertellen ze aan de telefoon dat je nou eenmaal onderhoud hebt aan een auto. Gelukkig hebben ze 500€ vergoed maar helaas heb ik daar wel weken voor achteraan moeten bellen! Heel jammer! Helaas een slechte ervaring en enorm teleurgesteld door vaartland Breda
We werden gemeend en vriendelijk ontvangen door onze verkoper Nick Hoogers. Persoonlijk service, de flexibiliteit en bereidheid tot mee denken heeft Nick ons zeer goed geholpen en geadviseerd. Gisteren hebben we onze schitterende Audi opgehaald. Wij zijn zeer tevreden over de service van Nick. Voor een formeel of informeel laagdrempelig bedrijf raad ik Vaartland Zwolle zeker aan. Ze hebben ruime selectie aan auto\'s in de showroom. Ze leveren service op maat. Directe response. Heldere en duidelijke afspraken. Snelle service (proefrit geen probleem) Vlotte afhandeling (offerte op maat). Kortom loop eens binnen en kijk eens rond en ervaar zelf. Van onze kant uit nogmaals bedankt voor alles!
Vorige week mijn auto BMW 5 serie touring 2017 aangeschaft bij Vaartland. Prima service want de auto stond bij de afspraak klaar voor een proefrit. Verder snelle aanbieding en volgende dag over gegaan tot aankoop. Twee dagen later auto keurig netjes afgeleverd met de afgesproken afleverpunten. Kortom een zeer tevreden klant
Drama. Auto stond voor een bedrag op internet, maar was eigenlijk duurder. Er stond niet bij in de advertentie dat het onderhoud niet was uitgevoerd en de auto op winterbanden stond. Kom je daarvoor helemaal op je vrije avond naar zwolle
Goede ontvangst en de medewerkers weten waarover ze praten én ook wat ze verkopen. Het zijn geen auto\'s dus waar je later spijt van zal krijgen. Niet opdringerig als bij de andere concurrenten. Mooie auto\'s en ook vergeleken met anderen , goede prijzen! Zeker een aanrader!
Keurig geholpen alle afspraken nagekomen, van beide kanten trouwens ha ha.! Alleen telefonisch wat moeilijker bereikbaar! Over het geheel was het plezierig zaken doen, complimenten aan Vaartland.
Top zaak; netjes en goed geholpen
Vandaag afspraak gemaakt om te rijden met de BMW, aangekomen staat ie nog op de 2e etage totaal niet gereed om te proefrijden. rondjes erom heen gelopen. schade duidelijk slecht hersteld, km stand onbetrouwbaar ( 50000km maar alles net verschoven alsof je klokje rond gaat )Leugenachtig bedrijf bah
de auto is goed, daar zijn we blij mee. werden afgehaald van het station, super! auto gekocht maar toen kwamen de problemen. er zou iets worden nageleverd (armsteun in het midden) miste een onderdeel. 15 keer mailen, bellen en Facebook contact te hebben. is er niks mee gedaan. de service is echt heel erg gesteld bij dit bedrijf. Als tip, zorg dat klant tevreden blijft en terug wilt komen voor nieuwe auto of aanbeveelt aan andere.
Omdat ik niet mijn eerdere review kan bewerken een tweede (toevoeging): Er waren een paar zaken die nog gerepareerd moesten worden en waarvoor ik akkoord had gekregen die bij de lokale merkdealer uit te laten voeren. De factuur zond ik door naar mijn contactpersoon binnen Vaartland en werd direct aan mij vergoed. Topklasse. Een ander probleem is nog in behandeling maar wordt wel serieus opgenomen. Ik wacht daar de reactie nog op af.
Netjes ontvangen, goed behandeld en prima afgehandled
Helaas telerugesteld. Ik voel me door de verkoper er in geluisd. Hij creerde gevoel van urgency om maar te verkopen. Auto bleek niet zo goed als voorgespiegeld. Geen proefrit. Naar gevoel aan overgehouden.
Zeer prettig geholpen door Stefan bij de inruil van mijn Audi en aankoop Jeep. Snelle beantwoording over Whats-app en goed inruilvoorstel gekregen. De Jeep laten verplaatsen naar een vestiging voor mij in de buurt was ook geen enkel probleem. Bij aankomst fijn gesprek gehad en uitstekend geholpen en goed kunnen onderhandelen. Omdat het zo prettig zaken doen was met Stefan, had ik ook een collega meegenomen die uiteindelijk ook een auto hier heeft gekocht. Beiden zeer tevreden. Wij komen zeker weer terug!
Begin maart jl. heb ik contact gezocht met Vaartland Zwolle omdat daar een auto stond waar ik belangstelling voor had. Door de telefoon vriendelijk te woord gestaan en een afspraak gemaakt voor die aankomende zaterdag. Aangekomen bij Vaartland stond de auto al klaar en werden wij zeer plezierig ontvangen. Bijna de eerste vraag was of wij eerst wilden overleggen of eerst wilden proefrijden. Kijk, deze man heeft het begrepen!!! Wij hebben eerst een proefrit gemaakt omdat we dan exact weten waarover we praten en eventueel onderhandelen. Na de proefrit (intussen had Vaartland met mijn auto gereden) een goed gesprek gehad en tot aankoop overgegaan. Er waren een aantal punten die tijdens de proefrit (ook daarom goed om eerst een proefrit te maken) waren opgevallen. Deze in de bespreking meegenomen en duidelijke afspraken over gemaakt. Omdat er een onderdeel van de merkdealer moest komen kon niet direct afgesproken worden wanneer de auto klaar was. Uiteindelijk heeft dit weken geduurd, ook omdat het een specialistisch karwei was wat door de merkdealer veel eenvoudiger gedaan had kunnen worden. Ik werd wel op de hoogte gehouden door Vaartland. Uiteindelijk eind maart de auto opgehaald. Op de weg naar huis bleek het instructieboekje niet meer in de auto. Dit werd later toegezonden. Ook bleek dat de binnen verlichting los hing en er een onderdeel voor vlak boven de spiegel ontbrak. Vaartland wilde dit eigenlijk zelf weer gaan repareren maar om daarvoor weer tweemaal heen en weer naar Zwolle te rijden was wel erg veel gevraagd voor een nalatigheid van Vaartland. Ook ging binnen de 1.000 km al het waarschuwingslampje voor olie branden (natuurlijk als je ergens in het buitenland bent op zondag) en moest ik 1 liter olie bijvullen. Navraag bij Vaartland (ook hier alleen app contact en duurde het een week tot ik nogmaals ging navragen) leerde dat er geen olie check gedaan was terwijl dit wel had moeten gebeuren. Of er dus teveel olie verbruikt wordt weet ik nog niet.... Verder was mijn vertrouwen in dit specialistische werk ietwat afgenomen en ging mijn voorkeur uit naar de merkdealer. Uiteindelijk heb ik akkoord gekregen voor een max bedrag dit door de merkdealer bij mij in de buurt (moet ik alsnog een paar keer heen en weer rijden en andere auto regelen) te laten doen. Dit samen met de moeilijke bereikbaarheid en beantwoording van vragen na aankoop (ik zou diverse keren terug gebeld worden hetgeen niet gebeurde, maar dan uiteindelijk wel een reactie via app) geven dan een ietwat wrang gevoel en dat is erg jammer want het verkooptraject verliep vlot, in goed onderling overleg en zeer plezierig. Daarom geen schitterende cijfers.
Good. The Opel Zafira was prepared for me via the Maxi care package. Timing belt was changes and a few other repairs were carried out before the car was delivered.
Twee keer een auto gekocht bij verschillende locaties, ben bij beide goed en op een prettige manier geholpen.
Ik heb begin dit jaar een bmw bij vaartland gekocht werd zeer vriendelijk geholpen na een aantal weken last van hoe ik iets moest restten was zo gebeurt ik kreeg zelf gratis leen auto mee nu weer later gebeurd er iets met mijn motor dik 1500 maar net buiten garantie verwonderd deelde Nick mee wij betalen de helft wat wettelijk niet hoeft nu een tijdje verder motor lampje branden Nick en Kees over de zijk auto zou klaar zijn niet dus nu staat hij weer bij vaartland de garage wat trouwens een ander bedrijf is kreeg opnieuw leenauto mee.Altijd er fijn en Kees zij nog er komen verder geen kosten bij de auto moet gewoon goed zijn eerder krijg ik hem niet al met al word hij nu gemaakt en heb er vertrouwen in dat het goed komt vaartland en die garage zijn 2 aparte zaken als de garage daar fouten maakt komt dat niet door vaartland
Mooie Skoda Superb gekocht via Stefan. Mooie wagen, goede prijs. Uitstekend afgehandeld!
auto gekocht bij Vaartland. Duidelijke procedure, garantie moet je bijkopen, als je dat niet doet moet je ook niet klagen vind ik, in welke prijsklasse je een auto ook koopt. Wij hebben de auto zonder garantie gekocht voor zeker 4000 euro minder als bij een andere dealer voor die auto. En we hebben geluk gehad, (je loopt natuurlijk een risico door dit te doen) tot nu toe rijden we al een half jaar heerlijk met de auto in de rondte. Zou zo weer naar Vaartland gaan om een auto te kopen
wij zijn ontzettend netjes geholpen en te woord gestaan door de verkoper Nick. We komen zeker weer als we aan een andere auto toe zijn.