Top geregeld en de volgende dag reed ik mijn nieuwe auto
zeer slecht. veel kosten gehad om de auto goed te krijgen. ondanks dat ik de auto zonder garantie heb gekocht. had ik verwacht dat ze mij een beetje tegemoet waren gekomen. ik koop er nooit een auto weer. en dat voor een auto van 10.700euro
Positief had de pech dat tijdens de eerste rit de koppeling het begaf. Allemaal prima opgelost.
De service ivm nazorg kon in de vestiging in mijn woonplaats worden uitgevoerd. Dat is erg prettig geweest.
Goed en betrouwbaar
Prima en snelle service. Stefan is een goede gozer. Vakkundig en meedenkend..
Mijn verwachtingen zijn overtroffen in alle rust kijken en proefrijden, hele fijne verkopers.
Goede aflevering, de auto had wat kleine krasjes en deze zijn voor een deel opgelost. Het schoonmaken aan de binnenzijde van de auo had beter gekund, ik heb hier begrip voor, ddar de auto snel moest worden geleverd.
Erg prettig en kundig.
Net bedrijf waar je rustig en netjes geholpen wordt. Prima auto gekocht.
Wij zijn ontzettend vriendelijk ontvangen en na een goede uitleg en fijne proefrit, konden we zonder zorgen genieten van een heerlijke vakantie met onze Peugeot 207 sw.
Aardige verkoper mooi aanbod in auto\'s. Alleen dat de auto technisch word beoordeeld kan beter ik had binnen een week al een nieuwe accu nodig. Ik heb de auto wel gekocht zonder aflever pakket maar ik denk niet dat dat eruit gekomen was. En de auto stond met 2 versleten voorbanden en remmen..... dat is niet erg technisch nalopen olie was in heel slechte conditie en de bougies waren op. Maar een fijne auto
Goed en vakkundig geholpen. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.
wij hebben hier een occasion gekocht
Deze liepen helaas anders dan verwacht, Auto zou gepoetst worden was niet goed gebeurd, navigatie werkte niet, twee x 160 kilometer voor niets gereden naar de garage aldaar, dashboard beschadigd na inbouwen nieuwe GPS antenne, meerdere malen werd me beloofd terug gebeld te worden is echter niet gedaan, rolgordijn achter in bagageruimte schiet steeds los. wordt nu opgepakt door een nieuwe bedrijfsleider ik ben serieus benieuwd en wacht weer af.