Top geholpen, zeer vriendelijk en meedenkend!

Super geholpen Stolwijk door Gerben!

Snel en goed geholpen

Op maandag de auto bekeken, proefrit gemaakt en de deal rondgemaakt. Nette inruilprijs en na 2 dagen al de weg op! Netjes geholpen door Gerben bij Vaartland Stolwijk!

Zeer klantgericht

De medewerkers in Stolwijk zijn erg aardig en pakken snel door!

Top bedrijf!

Vandaag mijn nieuwe auto kunnen ophalen. Super netjes afgeleverd! Het contact is verlopen met Thijs Berghuis, volgende keer zal ik zeker weten weer bij hem aankloppen als het tijd is voor een nieuwe auto. Bedankt Vaartland! :)

Alles werdt goed uitgelegd

Stolwijk

• Product

Goed geholpen door Vaartland Stolwijk.

• Product

Geholpen door Casper van Vaartland Breda. Duidelijk, snel, en bij vragen krijg je snel reactie vanuit Vaartland. Alles is bespreekbaar. Wij zijn tevreden.

• Product

Afspraken totaal niet nagekomen!!

Ik had een mooie auto op het oog. Had een afspraak over twee weken gemaakt voor een testrit. In die tussentijd kreeg ik berichten over de afspraak en dat ze me verwachtte. Op de dag dat ik naar Vaartland wilde rijden belde ze dat de auto niet startte. De afspraak werd verzet om eerst het mankement op te lossen. Die zelfde dag werd ik weer gebeld dat de auto verkocht was. Ik heb de medewerker gesproken maar deze vond ik zeer onbetrouwbaar. Een afspraak is afspraak maar bij Vaartland telt dat niet. Verkopen staat op nummer 1 bij Vaartland. En als ze daar de afspraak voor moeten breken doen ze dat gewoon. Boeit ze niks....!! Handje klap bij de achterdeur ipv netjes afhandelen...

• Product N.v.t.

Mooie auto s

Vaartland stolwijk

Uitstekend geholpen in breda

Ik ben uitstekend geholpen in de vestiging breda. Van a tot z geweldig begeleid door de verkoopmedewerkers. Ik ben ontzettend blij met mijn auto en hoop er veel kilometers mee te maken wat zeker gaat lukken met het afgenomen garantiepakket. Bedankt mannen!

Ik ben zo fijn geholpen door verkoper Thijs Berghuis

Erg blij met de nieuwe auto en een goede ervaring gehad!

Stolwijk

Zeer prettig in contact

We hebben een nieuwe auto gekocht. Het contact was zeer prettig. Deskundig en vriendelijk! Een aanrader

Good

Everything is fine!

Vriendelijke mensen en heel goed geholpen . Locatie stolwijk

Fijn geholpen in Stolwijk

Fijne hulp

• Product

Super goede ervaring bij Vaartland Heerenveen, prettige ontvangst en goede afhandeling.

• Product

Uitstekend geholpen, kundig en snel!

Het was een eind rijden vanuit Harderwijk, maar zeker de moeite waard!

• Product

Mijn ervaring vind ik heel goed gegaan naar wenst

Alles is naar wens gegaan in Stolwijk bij Gerben

Zeer tevreden!

Ik zag de auto en was meteen verliefd! Onwijs goed ingelicht en snel geholpen door Vincent. Goede service, zeer tevreden en zeker aan te raden.

Fantastisch

Heel prettig geholpen!!

Heel vriendelijke en duidelijk

• Product

Leuke auto gekocht, iets betere service verwacht

Op 10-2 mijn Kia Ceed gekocht bij filiaal Heerenveen. Na overeengekomen te zijn met de verkoper. De 10e mijn auto opgehaald, alleen wat ik jammer vond is dat, ondanks dat ik geen servicepakket heb afgenomen, ik het erg jammer vond dat ik geen enkele uitleg over de auto heb gekregen. Het was letterlijk hier zijn de sleutels en vele veilige kilometers. Erg jammer voor een bedrijf wat best goed aangeschreven staat. Daarnaast klein minpuntje er zaten geen auto matten in. Dat ik denk doe er een paar nieuwe in en lever de auto hierbij goed af.

• Product

Prettig contact en goede deal

Prettig contact met de mensen van Vaartland, in de eerste plaats Thomas, en later ook Peter. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je, wat nodig was door mijn eigen uitgebreide voorbereiding vooraf. Auto's zijn scherp geprijsd. Men toonde bereidheid om de praten over de extra's, wat ik erg waardeer. Heb het gevoel een heel goede deal te hebben gemaakt hier. Als ik Vaartland vergelijk met mijn ervaringen elders steken ze er ver bovenuit.

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk