Fijne service gehad, snel geregeld, mooi bedrijf.
Hi Willem & Anita, Bedankt voor jullie positieve review. We wensen jullie veel rijplezier en veilige kilometers toe in jullie nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Alles was goed en snel.
Wij kwamen voor een advies en gingen weg met een mooie auto! Ook de afwikkeling ging perfect.
Beste A. Versloot, Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring gehad hebt. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Alles is snel en goed geregeld. Wij zijn goed geholpen door Gerben, snelle service en uitstekende levering! Ga zo door!!
Hi Asma, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Bij het kopen van onze eerste gezinsauto zijn wij ontzettend goed geholpen door Gerben. Hij helpt meedenken, is betrouwbaar en erg vriendelijk!
Hi Robin, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Gerben. We wensen jullie veel rijplezier en veilige kilometers toe in jullie nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Snel geholpen met het kiezen van een gezinsauto.
Prettige ervaring.
Hi Patricia, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Prachtige auto gekocht geholpen door Gerben wat een erge leuke ervaring was. Ik zal zeker hier weer terugkomen. Dank je wel Gerben voor de deal!
Hi Adem, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto en hopen je zeker weer een keer terug te zien. Team Vaartland.nl
Vandaag de auto opgehaald, netjes afgeleverd met strik en al.
Hi Ferry, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Ik was vlotjes geholpen door Gerben. Alles was netjes verlopen. Auto was gelijk klaargemaakt. Geen probleem.
Net een jonge occasion aangeschaft in locatie Den Haag. Alle tijd voor een proefrit en tevreden met deze aankoop.
Mooie auto gekocht tegen een mooie prijs. Goed gehpem door Gerben.
Hi Kucharczyk, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Team Vaartland.nl
Een golf 7 gekocht bij Vaartland. Netjes en geduldig geholpen door Gerben. Kortom een aanrader.
Hi Bas, Bedankt voor je positieve review en fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Gerben. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Vaartland.nl
Fijne ervaring voor zover ik betrokken ben geweest de verkoop.
Goed en vakkundig geholpen
Hi Henk, Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring gehad hebt. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto. Vaartland.nl
Hebben ons perfect geholpen met het vinden van onze nieuwe auto. Bieden een mooi product maar vooral een vriendelijk en kundige afhandeling van het team.
Hi Jurrie, Bedankt voor jouw 5-sterrenreview en fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze medewerkers. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl
Wij zijn geholpen door Miquel de Keyzer. Een hele fijne verkoper die alle vragen goed beantwoordt en heel gastvrij is. + 1 klant erbij!!
Hi Aylin, Wat leuk om jouw positieve review te lezen. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl
Prima contact gehad met de verkoper Miquel.
Hi Tom, Bedankt voor jouw positieve review. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl
Drie maanden geleden heb ik een Volvo V50 gekocht bij Vaartland Stolwijk. Ik was daar terecht gekomen kwam via een advertentie op de website van de ANWB. Proefrit zonder problemen. Vraagprijs was 3K te hoog maar volgens verkoper Marijn wisten ze precies wat deze auto waard was. De auto zag er goed uit en had volgens historie recent een onderhoudsbeurt gehad. Daarom ervoor gekozen niet te gaan voor de geadviseerde beurt bij aflevering en daarmee ook af te zien van drie maanden garantie op motor en aandrijving. Binnen een week na aankoop stond ik langs de weg met een verbrande dynamo en een kapotte accu. Bij de ANWB werd ik er vervolgens op gewezen dat de bandenspanning wel erg laag leek. Na vervanging van dynamo en accu dus toch maar even door naar de garage voor een volledige check. De olie bleek bij controle oud en zwart dus alsnog die grote beurt laten doen waarbij bleek dat: De draagarmrubbers versleten waren, de rechter voorband lek was en de achterbanden gemonteerd waren op vuile velgen waardoor die langzaam leegliepen. Verder lagen beide halogeenlampen los in de koplampen en werkten de verstralers in de bumper niet omdat de stekkers loshingen. Samengevat: De Volvo zag er mooi uit en was gewoon veel te duur. Of zoals de wijze meneer van de Wegenwacht het samenvatte: ‘Ze hebben daar gewoon meer verstand van verkopen dan van auto’s’.
Ik ben goed geholpen en het een mooie auto voor een goede prijs!
Hi Saskia, Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl
Een geweldige service, vriendelijke medewerkers en goede garantie voordelen
Hi Clemencia, Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl
Hele goede ervaring met Vaartland en in het bijzonder dankzij Thijs, de verkoper. De advertentie bevat gedetailleerde info over de auto. Toen ik initieel belde kreeg ik Thijs aan de lijn, die al mijn vragen correct kon beantwoorden en zeer eerlijk was over de staat van de auto. De transactie zelf verliep ook zeer soepel, inclusief het regelen van een exportplaat en tijdelijke verzekering. Tgv vertraging in dat proces is Thijs speciaal voor mij naar het hoofdkwartier gereden om dit alsnog op de afgesproken datum klaar te krijgen. Kortom, uitstekende service, waarvoor dank! Ik kom met plezier langs voor een volgende aankoop.
Hi Jean-Philippe, Bedankt voor je positieve en uitgebreide review. Goed om te lezen dat je zo goed en vlot bent geholpen door onze verkoopadviseur Thijs. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto en hopen je in de toekomst zeker terug te zien! Vaartland.nl
Ik ben erg blij met Varland.nl een met de mede wereker Miquel de Keyzer
Hi Stanimir, Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl
Er wordt de tijd genomen om alle te bespreken zaken goed uit te leggen.
Beste R. Broekhuis, Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe in je nieuwe auto! Vaartland.nl