Altijd vriendelijk en behulpzaam, doe al heel wat jaren zaken met dit bedrijf waar de mesn en de auto op de eerste plaats komen, ze luisteren en doen hun best om je tegemoet te komen.
ik ben zeer tevreden over auto bedrijf Gerders
Erg fijn. Altijd zeer begaan met mijn auto en ze weten wie ik ben. Heb er een hele leuke rode polo gekocht. Ik raad ze aan
Goed bedrijf Voor iedereen aan te raden
Mooi bedrijf niet te overdreven. Prettige verkoper. Tot nu toe hebben wij een nette ford focus wagon gekocht die prima rijdt.
Eerlijk betrouwbaar en leggen alles netjes uit.
Vriendelijk, behulpzaam, goede service, eerlijk in advies en betrouwbaar.
Zeer goed ontvangen bij Gerdes. Zowel als de eigenaar en het personeel. Inruil van huidige auto was geen probleem en de inruil prijs was netjes. Raad dit bedrijf zeker aan !
Zéér goedd
Ronduit prima.
Eerlijke gewone mensen
Was de eerste keer dat wij het bedrijf bezorgd hebben We zijn goed ontvongen
Super bedrijf, zeer gemoedelijk en betrouwbaar.
Klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding
Goeie communicatie met dit bedrijf gehad en uiteindelijk een goeie deal gemaakt. Erg blij met mn \'nieuwe\' auto!
Goede service! vriendelijk, Open in het contact. Super garage ook voor onderhoud. Al jaren vaste klant! Top
Tot nu toe alleen maar goede ervaring met dit bedrijf
Mr Ovingkanaal OZ 1 A
7891 EV Klazienaveen