Tevreden

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service. Helaas probleem met de auto nog niet opgelost maar de service blijft goed.

Fijne afhandeling van aankoop andere auto

Dat het lang heeft geduurd ligt niet aan Ericars maar elders. Wel de opmerking dat sommige gegevens in advertentie niet juist waren. Km stand, velgenmaar, bumperkleven. Beter afstemmen met werkelijkheid

Auto kopen blijft altijd een gokje maar hier word je altijd goed geholpen één van de betere garages

Auto gekocht maar bleek een gebrek te hebben na een 2 weken rijden.. kon diezelfde maand nog terecht en de dag dat ik em bracht kreeg ik em ook weer gemaakt terug zonder extra kosten..had dan wel garantie..

Top service!!

Deskundig advies, vriendelijk en top service!

Wederom super geholpen!!

Deze keer met mijn Mazda CX5 naar de garage geweest ivm een afgebroken bout. Dezelfde dag nog geholpen geworden, naar alle tevredenheid. Ik hoef maar te bellen en er wordt ruimte gemaakt voor mijn auto. Nog altijd dik tevreden met BCS Meerssen!!

supper snel geholpen aan lekke achterband

supper snel geholpen aan lekke achterband

Heel goede ervaring en super vakmanschap

Autoreparatie- en onderhoudswerkzaamheden brengen vaak veel onbekendheden met zich mee en kunnen stressvol zijn voor eigenaren. Bij Ericars autoservice wordt dit proces echter gemakkelijk en plezierig. Hier hebben ze altijd aandacht voor de klant. Het is altijd fijn om te voelen dat uw auto in veilige handen is van echte professionals. De kwaliteit van het werk dat bij Ericars wordt uitgevoerd is altijd van topklasse, wat een speciale vermelding verdient. Het personeel is altijd vriendelijk, attent en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, wat een comfortabele sfeer voor de klanten creëert. Het beste van alles is dat u altijd tevreden naar huis gaat, wetende dat uw voertuig de best mogelijke zorg heeft gekregen. Ik beveel Ericars autoservice van harte aan aan iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, professionaliteit en menselijke instelling. Hier wordt elk bezoek een aangename ervaring die alleen maar positieve indrukken achterlaat.

klantvriendelijk

omdat ze klant vriendelijk zijn

Zeer goede service en vriendelijk personeel.

Vervoer van en naar garage goed geregeld.

Snel en goed geholpen

Vanwege een reis naar Oostenrijk snel en goed geholpen aan een set winterbanden inclusief velgen

Snel en goed geholpen.

Fijn

Goed geholpen

Geweldige service

Alleen maar positieve ervaringen, snelle en goede service

Top bedrijf

Top bedrijf met top personeel

Goed, snel en vriendelijk zoals altijd

Kundig in wat ze doen, vriendelijk en vooral snelle afspraken.

Goede service na aankoop occasion.

Problemen met koppeling onder garantie perfect en vakkundig opgelost door vakkundige monteurs.

Goede service en meedenkend

Altijd vriendelijke en snelle service

Zoals het cijfer 10 aangeeft

Word altijd super goed geholpen met een persoonlijke noot. Datgene waar ik voor kom word altijd goed uitgevoerd

Goede service en korte lijntjes

Prettig

Super service

Vriendelijk en behulpzaam! Nog echt tijd en aandacht voor de klant

Super service en klantvriendelijk

Klantvriendelijk en super service

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service