Top service

Prima geholpen

Snelle service

De auto tussendoor even gebracht met onderdruk olie. Dagen later was deze al hersteld.

Professioneel en betrouwbaar bedrijf

Afgelopen dagen contact gehad met Erik ivm aankoop auto. Had elders ook nog gekeken maar ik heb voor Ericars gekozen omdat dit bedrijf heel positief op mij is overgekomen, zeker dankzij Erik. Heb er alle vertrouwen in dat ik een goede keuze heb gemaakt. Hier kunnen nog veel bedrijven wat van leren. Erik nogmaals bedankt !

Zeer goede service en vriendelijk personeel

Mijn eerste auto hier gekocht en tot op heden zeer tevreden ermee

Service gericht, meedenkend en klantgericht

Erik is kundig en servicegericht. Mooi en breed aanbod van scherp geprijsde auto's

Meedenkend, vriendelijk en zeer efficient

Niet alleen met mij, maar ook zeer goede service en prettige communicatie met andere klanten . Logistiek in werkplaats prima en afspraken kloppen . Mocht je even moeten wachten, dan liggen er tijdschriften met leesbril voor je klaar ...

Auto gekocht

Zijn goed geholpen door Erik Volgende week gaan we de peugeot 2008 ophalen Hij heeft nog een nieuwe apk gekregen en een onderhoudsbeurt plus nieuwe remschijven

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ik weet natuurlijk niet hoe het gaat bij een storing maar dat zal hopelijk ook in orde zijn.

Prima service en goede terugkoppeling

Correcte behandeling, meedenken, flexibel in planning

Perfect.

Hier wordt je zeer goed geholpen

Hier wordt je vriendelijk en snel geholpen.

Service met een grote S

Ik had een probleem met de stuurbekrachtiging. Hier heeft men naar gekeken en geconstateerd dat dit in orde was. Ik heb wat speciale olie mee gekregen voor het geval deze onder niveau zou komen.

Professioneel en empathisch

Altijd goede service

Goede en zakelijke afhandeling en conform afspraak afgehandeld.

Dit keer ging het om een oudere auto uit het lagere segment (tot € 5.000). Jammer dat historie onderhoud niet bijgehouden was, waardoor het onduidelijk was op welke termijn wat vervangen moet worden. Verder conform afspraak afgeleverd.

Fijne auto en ik word netjes geholpen bij problemen

Ik kocht hier mijn eerste auto, een leuk en helder gesprek met de eigenaar. Bij een aantal vragen over de auto ben ik netjes geholpen en is goed gecommuniceerd. Heel fijne garage.

Eerlijk en transparant

Caddy Combi TSI met hoge km-stand gekocht als gezinsauto. (Gevonden via Marktplaats) Bij eerste bezoek alle informatie mogen krijgen over de onderhoudshistorie. (Transparantie) Proefrit maken met gehele gezin met twee kinderstoelen was geen probleem. Bereikbaarheid per telefoon en whatsapp zeer goed en snel duidelijk antwoord. Papierwinkel ruim op tijd geregeld door Erik en Frans. Garantie op de auto was ondanks km-stand geen probleem.

Professioneel

Snel en efficiënt

Vriendelijke bediening en kundige monteurss

Het bedrijf straalt kundigheid en vertrouwen uit. Er staat een leenfiets klaar indien nodig.

Vertrouwenwekkend

Ik ontving voldoende informatie om met een gerust hart op vakantie te gaan. Deze informatie was gebaseerd op onderzoek van een medewerker en helder verwoord door Frans

Goed, duidelijk en eerlijk

Ik werd correct en vriendelijk benaderd door de medewerkers van Ericars. Volledig serieus genomen als klant, ook al had ik niet direct de intentie om al te kopen. Mocht toch proefrijden en kreeg nog advies. Drie weken later teruggegaan, weer correct geholpen en heb ik een auto gekocht. Bij het afhalen ook netjes uitleg gekregen over de auto en ook besproken als er nog wat zou zijn, ik bij hun terecht kon. Gelukkig is dat nog niet het geval en is de auto goed. Ik ben tevreden met mijn Volvo V60 uit 2011

Hele lieve vriendelijke mensen. Altijd correct en eerlijk

Prima.

Duidelijke afspraken.

Positieve ervaring

Mijn Caddy had een ABS storing bij merk dealer geschatte kosten van minimaal 250 euro voor het opsporen van de storing. En over eventuele reparatie nog niet gesproken. Bij Ericars het opsporen en verhelpen van de storing inclusief APK plus nieuwe ABS sensor nieuwe ruitenwissers en uurloon nog geen 320 euro. Dus voor mij een hele positieve ervaring.

Heel goede service

Snelle en correcte service, helpt direct

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen