behoorlijk servicegericht

Goed geholpen met een duidelijke uitleg

Altijd vakkundig

Nooit geen verrassingen, vakkundig advies en deskundige monteurs

Vriendelijk, snel en goed

Servicegericht, snel en vriendelijk

1 woord: uitstekend.

Al jaren maak ik gebruik van de services van Bosch Car Service Meerssen. Zo ook nu weer. Airco was defect (druksensor was defect). Zaterdag gebeld, maandag de auto gebracht en dinsdag was de auto klaar. En dat in de vakantieperiode. Altijd staan ze klaar, altijd behulpzaam en meedenken. Ik breng mijn auto nergens anders naartoe. Kundig en vriendelijk personeel.

keurig en snel

goede afspraken worden keurig uitgevoerd

Duidelijke afspraken. Goede afhandeling .

Duidelijke communicatie. Bij vragen via whatsapp in korte tijd antwoord. Vriendelijke behandeling.

afspraak wordt altijd nagekomen

Snel, goed en uitstekende communicatie

Ik kon heel snel terecht voor de apk en grote beurt en ik kreeg gratis een vervangende auto mee. Gedurende de dag werd ik goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en zelfs uitleg met een filmpje via whatsapp over wat er aan de hand was. Voor extra kosten werd vooraf toestemming gevraagd en werd ook duidelijk gespecificeerd. Resultaat: m’n autootje kan er weer een tijd tegenaan en ik stap weer met vertrouwen in.

Een open en eerlijke garage met uitstekende service

Waar onze ervaring met andere garages minder dan optimaal was, is deze garage het tegenovergestelde. Ze denken met je mee waar mogelijk en zijn open en eerlijk. Wij zijn in ieder geval vaste klant geworden !

Vloeiend en vlot

Verse olie, meteen nieuwe ruitenwisser vloeistof en nog even een mistlamp vastgezet. Gratis leenfiets mee… bij terugkomst een kopje koffie. Kortom, weer een heel prettige ervaring!

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Al vele jaren klant en nog altijd heel tevreden!

Goede snelle service met, heel belangrijk, duidelijke heldere uitleg over hetgeen aan de hand is.

Ik kan altijd op een redelijke termijn terecht. Als er dingen, bv reparaties moeten gebeuren, wordt hierover vooraf overlegd, je krijgt heldere/duidelijke uitleg, met evt toelichting mbv foto’s/video’s. Men zoek duidelijk naar de beste oplossing voor de klant. Goede service van vriendelijke medewerkers, met een no-nonsense houding. Wat mij betreft helemaal TOP!

Iedere keer weer super

Vriendelijk ontvangen, goed geholpen, bekwaam

Altijd tevreden.

Zolang ik mijn auto nog heb blijf ik naar Ericars Meerssen gaan!

Very Satisfied with their Professional Service

They installed a new battery promptly and got me on my way in short order!

Snelle en goede service met grote deskundigheid

Ik kon er snel terecht en de oorzaak van het defect was snel gevonden. Niet veel later kon ik met een perfect werkende climate control de werkplaats weer verlaten.

Zoals gewoonlijk prima service

Altijd correcte en prima service.

Perfecte service

Goede planning. Werk correct uitgevoerd. Goede service ook. Rustige plek om al wachtende wat te kunnen werken. Top!

Prima service voor een eerlijke prijs

Als u een garage zoekt waar u eerlijk behandeld wordt en u een eerlijke prijs betaald, raad ik deze garage aan. Het enige is dat ze het druk hebben, dus u dient wel tijdig een afspraak te maken. Gelukkig zijn ze flexibel en zijn er altijd wel zaken te regelen…

Duidelijk en eerlijk

Beurt met APK, ondanks drukte prima uitgevoerd. Met daarbij advies voor te gebruiken oliesoort (ivm distributieriem).TOP.

Kosten zoals overeengekomen, op tijd klaar.

Betrouwbaar en weten wat service en kwaliteit is !!

Goede club mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Goede service en kwaliteit zoals het hoort. Betrouwbaar adres voor je privé auto en auto van de zaak.

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen