Klachten goed verholpen

Snel, goed en vroiendelijk geholpen.

Zeer goed zoals altijd

Apk en grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Netjes op de hoogte gehouden. Alles duidelijk. Leenauto gehad. En altijd een eerlijk advies over wat nodig is en wat niet. Hier wordt je fijn behandeld. Ik rij hier graag al jaren 20minuten voor vanaf mijn woonplaats

goed en snelle service

zie boven

Mooie auto, puike aflevering

Auto was prachtig gepoetst. Fijne aflevering en vertrouwen.

Altijd persoonlijk en professioneel!

Ik kom al jaren bij Ericars Bosch Car Service in Meerssen en nog steeds naar tevredenheid. De enthousiaste medewerkers staan altijd voor je klaar, denken mee en zijn professioneel.

zoals altijd betrouwbaar

Er Wordt altijd een duidelijke afspraak gemaakt en goede montuers

100% vertrouwen

Eerlijk advies en correcte afhandeling op een sympathieke manier met persoonlijke touch.

Zeer goede en eerlijke service

Ik kom hier al tich jaren daar,prima service mijn 4 kinderen en kennissen komen ook daar. Zeer tevreden!!!!!!

Uitmuntende service

De auto van mijn vrouw kreeg een grote beurt. Dezeis, zoals gewoonlijk, weer goed uitgevoerd maar wat ik daarnaast fijn vond is dat ook de opmerking werd gemaakt dat de airco ook een servicebeurt moest krijgen. Dat bleek ook nodig want deze moest bijgevuld worden. Ik ben dus heel er tevreden over de service. Good job!

Goede ervaring

top

Fijne garage

Altijd bereid om te helpen. Zeer vakkundig. Top garage, fijne mensen.

Mijn ervaring met en bij ericars is altijd weer uitstekend. Deze garage doe ik dan ook echt aan iedereen aanbevelen. Van monteurs tot inkoop en verkoop zijn allemaal TOP!!

super

Band defect, snel tussendoor geholpen!

Hier wordt je altijd goed geholpen. En correct ingelicht.

Altijd correct behandeld, goede service, eerlijk advies

Altijd ok.

Snelle service, eerlijk advies

Met open communicatie mij informeren welke reparaties nodig en niet of nog niet nodig zijn.

Ik ben niet technisch. Toch heb ik de indruk dat ik, als ik de garage uitloop begrepen heb wat er nodig was en dat dat ook goed is uitgevoerd. Ik heb totaal niet de indruk dat ik belazerd word. Dat is een prettig gevoel.

Perfecte service

Heel goede service wel duur

Vakmensen en top service

Hun advies en de uitgevoerde werkzaamheden zijn van een zeer hoge kwaliteit.

Zeer goede service!!

Deze keer voor APK geweest, voor mijn Mazda CX5. Ondanks een drukke agenda bij BCS, toch binnen een paar dagen aan de beurt. Klaar terwijl u even wacht. Wederom zeer tevreden met de service en communicatie bij BCS Meerssen.

Altijd correct en als het kan wordt je direkt geholpen

Ik heb een goede ervaring met Ericars. Laatst nog had ik pech met mij auto en ben dezelfde dag nog geholpen.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Vriendelijk, terzake kundig

Zeer positief

Hele goede service. Erg aardig en denken ook met jou mee. Ga zo door

top !

heel fijn en goed bedrijf. betrouwbaar en vakwerk.

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen