matige aflevering

had liever nog in mijn oude auto nog een weekje verder gereden zodat mijn aangekochte auto ook daadwerkelijk helemaal in orde was. Nu niet echt het idee of de auto wel juist of in orde is? Erg jammer.

Weer heel professioneel en snel geholpen.

Afspraak voor vernieuwen van remschijven en - remblokken binnen een week geregeld..

Super service. Zijn er goed geholpen, vriendelijk en heel leuk. Zijn super blij met onze auto van ericars.

Prima service!

Duidelijke offerte, goede uitleg.

Zoals altijd, prima service

Ik heb een prima ervaring met jullie.

Eerste indruk gaat

Prijs afspraak gemaakt was in orde Auto morgens gebracht en pas na 5 uur opgehaald factuur was nog niet klaar en de man achter de Balie vroeg of er een prijs was gemaakt zo ja hoeveel (vreemd) Kon vervolgens geen prijzen op de computer vinden ging naar een andere computer waar het wel lukte naar 20 min was het klaar iets meer als afgesproken maar ja Kijk ik in het onderhoudsboekje niks ingevuld !!!! Moet ik nog voor terug gaan Al met al een klungelige ervaring hoop dat het in de toekomst beter gaat Mvg Marcel

Goede Service!! 1 punt.. bij aflevering met beurt etc graag in onderhoudsboekje vermelden wat er gedaan is.. Verder top!

heb er mijn eerste auto gekocht en hebben mij heel goed geholpen .goede service en uitleg gekregen van allerlei zaken .top garage

Goede en vriendelijke service!

Top bedrijf!

Zoals verwacht

Ik kom al jaren in deze garage en ben altijd goed behandeld en afspraak is afspraak. Dat is de regel

Goede service!

Van te voren in kennis gesteld van de werkzaamheden, en toestemming gevraagd om deze uit te voeren. Goede communicatie! Tevreden.

Ik ben heel tevreden. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. Jullie houden zich goed aan de afspraken. Het kan gewoon niet beter.

Prima service, correct & snel

Als hierboven

Snelle en goede service

goede service

Respectloze benadering van de klant.

2 weken voor het einde van de APK kreeg de werkplaats alle informatie over welk onderdeel vervangen moest worden, en verzekerde me toen dat ze alles aan het repareren waren. Ze hadden 2 weken de tijd om te controleren of het onderdeel beschikbaar was. 2 dagen na het verlopen van de APK hebben ze me laten weten dat als ik zelf een kapot onderdeel koop, ze mijn auto repareren. De auto werd gesloopt. Ik verloor een hele goede gezinsauto. Het ergste is dat ik deze auto hier heb gekocht en dat hij daar ook is onderhouden.

goede service

houdt zich aan de afspraken, altijd vriendelijk en goede service

Heel professionele en vakbekwame mensen

Althans HD perfecte service!!

geweldig

ik kom aljaren bij bosch car service en ben altijd zeer tevreden en word altijd perfect geholpen

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Goed,to the point

Aankoop occasion ging super vlot

Ik was op zoek naar leuke betrouwbare occasion, gevonden op internet, gebeld voor een afspraak en ik kon meteen terecht. Nette uitleg over de auto en ik kreeg de complete historie te zien van de afgelopen jaren dat hij bij ze in onderhoud was. Dat zag er prima uit, gaf me vertrouwen in de auto en we hadden snel een deal. Twee dagen later kon ik hem ophalen en op dag 1 ben ik er al super tevreden en blij met de auto. Nette communicatie en service, geen ondringerige verkoper maar uiterst vriendelijk en duidelijk over alle zaken. Ik zal de auto dan ook zeker bij ze in onderhoud houden.

Top service

Top service

Een fijne gemoedelijke top garage

Een hele fijne garage met super personeel en aandacht voor de klant met wensen betreft jou auto of meezoeken naar een andere geschikte auto naar de wensen van de klant.dus toppie

TOP

Snelle reactie op vragen/afspraak inplannen, en goede service

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen