Klasse

Vriendelijk geholpen, volgens afspraak geholpen. Op tojd

Goede garage

Respectabele garage. Levert goed en eerlijk werk.

Zoals altijd wederom tevreden

Apk gedaan, ging erg vlug en nog enkele tips gekregen

Snelle reparatie

Accurate detectie van het probleem en snelle reparatie.

Prima bedrijf

Staan altijd voor je klaar.

Uitstekende service

Uitstekende service, ze doen net even iets meer als je vraagt.

Goed geholpen

Netjes en snel geholpen

Altijd uitstekende service en er wordt nooit iets overbodigs gedaan. Top!

Je wordt altijd tussentijds geïnformeerd wat er nodig is aan vervanging/ reparatie, altijd overleg vooraf. Je komt nooit voor verrassingen te staan, afgelopen vrijdag had mijn zoon vanwege de weersomstandigheden een kleine reparatie aan zijn auto nodig. Hij kon meteen langskomen en het is gratis gerepareerd en kentekenplaathouder is zonder kosten vervangen. Hij is geen klant, want hij woont in Den Haag, maar is zonder meer onmiddellijk geholpen! Als dát geen service is……

fantastisch

altijd klantgericht.

uitstekend zoals altijd!!

Super fijne service! Er wordt altijd alles aangedaan om je auto zo goed en zo snel mogelijk in orde te maken. En altijd vriendelijk en behulpzaam personeel!!

Beiden prive auto`s in onderhoud.

tevreden over de onderhoudsbeurten en bijgaande adviezen.

Ik dacht dat het niet nog mooier kon…

De manier waarop ik ook deze keer ben geholpen, heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik dacht dat het niet mooier kon, maar het is Erik en z’n team toch weer gelukt. Een diepe buiging en grote dank! Ervaar ook hoe het anders kan…

Je wordt direct geholpen. Er wordt rekening gehouden met mijn beperkingen.

zeer goed

zie boven

Superservice! Altijd vriendelijk en meedenkend

Vandaag mijn "nieuwe" auto mogen ophalen! Dankzij Eric en zijn team kon dit eerder dan gepland. Het hele team denkt mee en is zeer klantvriendelijk. De gemoedelijke sfeer zorgt er voor dat wij ons telkens erg welkom voelen.

Een goede service en klantvriendelijk

Ze zijn klantgericht en duidelijk.Met afspraak hoef jij niet lang wachten.Ben tevreden..

Zeer goed en meedenkend

Net een mooie auto gekocht bij Ericars. Zat wel een plekje op die niet te zien was op de foto's, maar daar zijn we ook netjes uitgekomen samen. Kortom, ik zou zeker overwegen in de toekomst om weer bij Ericars te gaan kijken als we weer aan vervanging toe zijn.

Ben zeer tevreden over de autoreparatie

Ben blij dat de auto op tijd nog in de garage kon voor de kerst dagen. Zodat de auto nog kon gerepareerd worden en het is verholpen. De auto rijdt nu beter als voor heen en maakt minder geluid. Dit keer was de service nog beter omdat ze ook kleine auto’s te beschikbaar kunnen stellen, als vervanging van je eigen auto. Alleen wat ik niet wist dat de garage om 17.30 sluit. Het zou beter kunnen zijn op de voordeur openingstijden te hangen voor de klant.

Tevreden

Ik heb prettig met Eric zaken gedaan. Ondanks dat het wat langer duurder als gepland ben ik tevreden. Ik zou als feedback willen terug geven om op sommige punten iets meer met de klant mee te denken. Een voorbeeld te noemen de auto die ik gekocht heb, zat spuitwerk aan. De spoiler laat de blanke lak van los wat ik achteraf tegen een meerprijs wel mee had willen laten spuiten. En bij het wegrijden loop even met de klant mee☺️. Ik weet dat ik hem critische ben.

Nieuwe accu direct voorradig

Accu stuk en direct vervangen

Hartelijk, kundig en schappelijk

De titel vat het helemaal samen. Mijn tweede auto bij Ericars gekocht en daar heb ik tot op heden geen spijt van.

Duur.

Traag om het probleem te identificeren en ongeschikte herstelapparatuur plus vrij duur.

zeer goede ervaring, top !

heel goed bedrijf met vak mensen.

Prima vaklui goede service

Kan altijd snel terecht. Misschien iets laagdrempelig leenauto aanbieden.

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen