Zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen.

Fijn bedrijf

Zeer vriendelijk personeel, weten wat ze doen.

Ik wordt hier altijd asap geholpen!

Ze proberen altijd tijd vrij te maken en zijn echt mens gericht! Een hele fijne professionele garage!

Perfect service

Hele goede service voor een goede prijs!

Top bedrijf, Goede service.

Je word altijd goed en eerlijk geholpen!

Topbedrijf

Bedrijf levert kwaliteit met hoofdletter K, denkt mee en is zeer klantvriendelijk.

Helemaal top

Goede service en super behulpzaam.

Hartstikke goed.

Mijn ervaring is zoals altijd. Zeer tevreden. Zijn vriendelijk en houden zich aan de afspraak. Doen geen onnodige reparaties. Alles in overleg. Beter kun je niet tegenkomen.

Alles was goed. Het contact, de reparatie, de prijs

Wederom goede ervaring. Zowel qua contact als terugkoppeling, de snelheid en prijs-kwaliteit verhouding.

Niets op aan te merken.

Houden rekening met mijn wensen als eigenaar van de auto.

Altijd vriendelijk, niets is téveel, deskundig, snel en efficiënt. Wat wil een klant nog meer?

Ik ben tevreden over service.

Duidelijke afspraken. Klantvriendelijk.Kundig.

Als klant wordt ik correct behandeld zonder te overdrijven.

Bosch Car Service is mijn keuze omdat het bedrijf netjes is zonder dat er wordt overdreven in “luxe en bling bling”. Gewoon netjes zonder te overdrijven.

Snel en netjes

Goede service.

Prima service! Acceptabel geprijsd

Auto is opgehaald en thuisgebracht. Service op en top en dat alles voor een acceptabel bedrag

Alleen prijs viel tegen doordat arbeidsuren hoger uitvielen dan vooraf geraamd.

Positief doordat ik zelfde week ingepland kon worden.

prima service

medewerkers zijn de auto komen ophalen en alles werd prima opgelost

Top kwaliteit alsmede dienstverlening

Altijd bereid tot helpen. Kleinigheden worden niet eens in rekening gebracht. Reparaties zijn nooit te duur. Fijne klantvriendelijk. Dankjewel, fijne mensen.

zeer snelle service

snelle service, heldere uitleg en lekkere koffie

Gewoon uitstekend

Vriendelijk en behulpzaam. Houden zich aan de afspraak. Ze zijn ook goedkoop ten opzichte van andere garages. Bovendien eerlijk. Hier heb ik erg veel vertrouwen in.

Snelle en goed geregelde APK keuring

Goed contact Vriendelijke benadering en toch zakelijk

Prettige adequate dienstverlening met altijd ruimte voor vragen.

Je wordt er netjes en vriendelijk opgevangen en geholpen. Men houdt zich aan afspraken en doet wat er gevraagd is op naar mijn idee deskundige wijze. Adviseert duidelijk over evt komende reparaties/werkzaamheden.

Vlug en soepel

Vlotte en snelle service met APK

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen