Prima!

Auto voor de jaarbeurt en APK keuring naar Meerssen. Zoals altijd prima service, vriendelijke mensen, zo gepiept die keuring. Bedankt!!

Goede service volgens afspraak

Gewoon goed

Professioneel tegen een betaalbaar uurtarief

Prima!

Goede service!

Vriendelijke en professionele service

Netjes, vriendelijke, professioneel en snel geholpen.

Top-advies voor de winter!

Tijdens het uitvoeren van het onderhoud werd ik even tot bij de wagen geroepen om de staat van de remschijven te checken. Die waren aan vervanging toe maar de electronica gaf onvoldoende info... Dankzij de wakkere Bosch-expert die meedenkt met de klant rijd ik gerust de regen- en sneeuwmaanden tegemoet.

Komt afspraken zeer goed na, betrouwbaar, prettig

Prima services

Oke

Uitleg over hun bevindingen en aanbevelingen over hoe verder. Keurig en vriendelijk

Helemaal top!

Mijn eerste auto gekocht bij Ericars Bosch. We werden ontzettend goed geholpen en ik ben er met een zeer tevreden gevoel en een nieuwe auto vertrokken.

Hele goede service ,alles heel netjes afgehandeld . Deze garage kom ik zeker nog terug in de toekomst. Absolute aanrader !

perfect

Had plotseling uitlaat stuk en moest die dag nog een flink stuk rijden. Zonder afspraak uitstekend geholpen.

Wederom geweldige service!!

Deze keer met mijn CX5 voor uitlijning gegaan en merkte tijdens rijden speling in t onderstel. Na een snelle diagnose, 2 nieuwe draagarmen gemonteerd gekregen en goed uitgelijnd. Snelle, professionele service!! Zoals ik gewend ben van Bosch Car Service Meerssen. Blijft een aanrader!!

Eerlijk

Netjes en correct alles uitgelegd

Eerlijke en open verkoper die vertrouwen wekte.

Hele fijne ervaring waarbij klantvriendelijkheid centraal stond. Met een goed gevoel een auto gekocht!

Goede koffie, aardige mensen.

Prima auto gekocht, voldoet aan verwachting.

Correcte afhandeling

Altijd net te woord gestaan en een juiste afhandeling

Transparant en betrouwbaar

Heb hier voor de tweede keer mijn auto gekocht. Opnieuw professionele en snelle service mogen ervaren. Er wordt altijd tijd voor je vrijgemaakt. Ik kom hier graag als klant!

Zoals gewoonlijk goede service

Zoals gewoonlijk werd ik goed en naar volle tevredenheid snel geholpen met het onderhoud van de auto.

Duidelijke communicatie over reparatie

Reparatie stuurbekrachtiging duurde door uitblijven materiaal lang.

Snelle service en goede prijzen!

Ik ben snel geholpen door Eric en Frans, goede service en gastvrijheid!

Super ervaring

Klantvriendelijk, goed gevoel, geven vertrouwen wat ook na de koop zeker niet is beschaamd. Service na de koop ook super. Volgende auto eerst bij Ericars kijken.

Vriendelijk, correct en niet te duur.

zeer goed

i.v.m. lekkage kofferruimte van auto is deze vakkundig gerepareerd.

Fijne leuke verkoper

Behulpzaam en vriendelijk