Zoals iedere keer zeer tevreden. Altijd vriendelijk en correct

Bij Ericars proberen ze je altijd zo snel mogelijk en goed te helpen!

Kapotte uitlaat, werd meteen gerepareerd geweldig

goed en snel

Prima de luxe

Attent, vriendelijk, terzake, kundig

Altijd uitstekend geholpen

Altijd vriendelijke, kundige hulp

Betrouwbaar, snel en klantvriendelijk

Deskundige service en dan ook nog van binnen en van buiten gepoetst

prima service

Prima service, gratis leenauto meegekregen.

Vriendelijk, meedenkend en topservice. Alleen had de auto nog gepoetst mogen worden. Dit was snelheidswerk , Maar goed verder top.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Snel en goed geholpen

Meerdere lampjes kapot en omdat ik nog in het donker moest rijden de komende dagen, een berichtje gestuurd of er nog plek was. Binnen een uur nadat ik het bericht gestuurd had was ik alweer thuis. Kon gewoon even tussendoor (dat is lang niet vanzelfsprekend meer) En voor de kosten (net geen €15 voor 3 lampjes in totaal) hoef je het niet te laten. Voortaan ook maar het onderhoud hier laten doen, erg prettig geholpen.

Zoals altijd onberispelijke service en kwaliteit

zoals gezegd: zowel service als uitvoering werkzaamheden prima

prima service

Pirima service

Goede kwaliteit/service-prijs verhouding

Correct geïnformeerd, snel en meedenkend

Vriendelijk personeel altijd bereid om de klant te helpen

Apk beurt gewoon volgens afspraak uitgevoerd.

Afspraken zijn duidelijk, service is uitstekend en de adviezen heel nuttig.

Nette en snelle service

Grote beurt en APK voor onze peugeot 2008 die nog noet eerder in deze garage was geweest (nieuwe 2ehands). Er werd goed gekeken naar de onderhoudshistorie en het type beurt ingepland. Alles prima en op tijd uitgevoerd. Volgend jaar weer.

Fijn vertrouwen en goede service

Auto gekocht en tot nu toe alleen maar ellende gehad ermee

Tweedehands Volvo van 20 jaar oud gekocht. Na een paar dagen startte de motor al niet. Dit bleek te liggen aan een lege tank, terwijl het dashboard aangaf dat er nog 70 km mee gereden kon worden. Dit is verder wel netjes afgehandeld door de monteurs van Bosch Car Service. Daarna na 2 dagen kwam ik midden op een kruising in Maastricht stil te staan. De auto deed helemaal niets meer. Ook hier werd ik weer goed geholpen door de monteurs van Bosch Car Service. Kapotte dynamo. En het repareren zou 400 euro kosten. Los van het feit dat er geen garantie zat op de auto, vind ik dit echt niet kunnen. Dit is gewoon de grootste nachtmerrie bij het kopen van een tweedehands auto. De verkoper zegt: echt een prima auto, we staan er voor in. En na een paar dagen rijdt de auto niet eens meer. Na wat onderhandelen (nou ja, stevig je mening verkondigen) werd het euvel gerepareerd voor 100 euro. Ik meldde dat ook nog een slot rechtsachter niet functioneerde. Ook hier werd toch het slot in rekening gebracht; de uren niet. Maar, je mag toch verwachten dat je - ondanks dat het een auto van 20 jaar oud is - een functionerende auto koopt. Dat er hier en daar wat deuken in zitten en dat de stoelen doorgezakt zijn, dat neem je maar voor lief. Vandaag werkte de airco opeens niet meer na 10 minuten rijden. Ik heb dit gemeld en vroeg of dit wel bij de garantie zat. De reactie van de verkoper was dat ik geen garantie heb en dat tot nu toe alles 'goodwill' is geweest. Fijne goodwill. We hebben dus totaal geen vertrouwen meer in die auto en wat mij betreft mag Bosch Carservice Meerssen de auto terugkopen voor aanschafprijs + kosten van de reparaties.

Goed opgepakt

Mijn Airco werkte niet en het was snik heet. Mocht er even tussen door en het probleem werd opgelost. Super geregeld.

Prettige Service

Mijn auto heeft een kleine beurt gekregen en daarnaast heeft ook de airco een service beurt gehad. Alles, zoals altijd, in een prettige sfeer de zaakjes afgehandeld. Groetjes en tot de volgende, grote, beurt.

Wij zijn al jaren tevreden over de goede service

Bij Ericars is de Service super Wij zijn al jaren zeer tevreden

heel goed