Naar wens

Tevrede over de afhandeling en verkoop

Prima service, vlotte bediening, garage doet wat is afgesproken.

Prima service, je wordt snel geholpen, op de dag die je wilt, de garage informeert je tijdens de inspectie van je auto vóóraf over de mankementen of bijna mankementen aan je auto, via twee handige internet tools (toezending van video met toelichting op deze mankementen, en een lijst met deze bijna mankementen waaruit je kunt kiezen: wel/niet repareren, incl wat het kost). Klein aandachtspuntje: de kosten die je op de lijst te zien krijgt zijn excl. BTW, daar ben ik als particulier nog steeds niet aan gewend.

een goede auto dealer

de service is goed en de koffie staat klaar

Gewoon Goed!!

Zeer grote deskundigheid en zeer goede service

Het filmpje met de analyse is altijd leuk en verhelderend. Vriendelijke medewerkers en vakkundig.

Uitstekende service!

Klantvriendelijk en snel!

Altijd tevreden en vriendelijke gezichten.

Werkplaatsbezoek zoals het hoort!!!

Wat een verademing. Net naar Meerssen verhuisd en deze garage werd mij aanbevolen. Net de Beurt en de APK gehad en waar mijn oude garage uit Eindhoven altijd alles maar vervingen werd hier netjes overlegd over de reparatiemogelijkheden en de kosten. Fijn en perfecte uitleg!

Altijd correct behandeld

Zie bovenstaande bericht Goede service, vakkundig personeel

Fijne mensen

Snel geholpen en goed advies

Vond alles goed

Vond alles goed

Goed bedrijf!

Uitstekende service!

Open en eerlijk

Ik had een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, en kreeg een dag van tevoren het bericht dat ze de afstandsbediening van de deuren niet aan de praat kregen. Dat gaf mij de mogelijkheid en lange rit te besparen en niet te gaan kijken als dat belangrijk genoeg zou zijn. Deze mededeling heb ik zeer gewaardeerd, omdat het dan mijn eigen beslissing is om alsnog te gaan. Ik heb uiteindelijk da auto gekocht. De deuren waren snel aan de praat via de afstandsbediening door de printplaatjes te vervangen. Nog 1 openstaand probleempje (motor management lampje brand en blijft aan). Dit zou veroorzaakt kunnen zijn door de verkeerde brandstof. Ook hierin is men zeer open en eerlijk, en ik ga er van uit dat dit goed wordt opgelost. Voor de rest bevalt de auto uitstekend, ben er erg blij mee:-) Ik wou dat dit gedrag de norm zou zijn, eerlijk en open wordt zeer gewaardeerd, maar is in mijn ervaring redelijk zeldzaam.

Zoals altijd prima geholpen

Top service

Garage met uitstekende ervaring

Weer goed geholpen

Alleen jammer dat communicatie niet geheel juist afgestemd is. Auto S'morgens gebracht terwijl geweten is dat ie pas in de middag gemaakt werd.

Het wordt inmiddels eentonig, maar weer een dikke 10!

Prijs-kwaliteit is top. Alles met persoonlijke aandacht zonder franje. Gewoon goed! Erik, Frans, Jos & het hele werkplaats team, wederom bedankt voor de goede zorgen.

goed en zeer betrouwbaar.

Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf.

Uitstekend als altijd!

Zorgeloze ervaring, altijd goed.

Top2

Altijd goede service hier!

klantvriendelijk, correct en professioneel

Klantvriendelijk, correct en professioneel

Spoedreparatie ivm defecte uitlaat. Zonder afspraak prima en snel geholpen.

Netjes geholpen !

Je voelt je meteen op je gemak bij ontvangst!! Netjes en geen onzin verhalen! Mooie auto en nu ff afwachten of hij voldoet! Heb er wel een goed gevoel bij!

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen