goede service

goede service

Heel blij met de aankoop van mijn auto, vriendelijk en Correcte afhandeling.

Je wordt altijd gebeld als er een grotere reperatie nodig is

Duidelijk, snel, correct, goeie service coulant, correcte prijs en zeer goed gepoetst van binnen en

Auto gespot. We konden al snel een proefrit maken. Een week later konden wij de auto halen. Een uiterst correcte afhandeling van onze aankoop.

Het was een feestje!

Een occasion gekocht en zeer vriendelijk te woord gestaan. Zoals meestal bij een occasion waren er wat kleine mankementjes. Ze zijn je snel ter wille om dit op te lossen. Zelfs nog even gezellig, op gepaste afstand, het feestje van Leo mee mogen vieren met een heerlijk stuk rijstevlaai.

Uitstekende service

Ontzorgen, meedenken, vakkundig, heldere communicatie, professioneel

Deskundig advies waarbij veiligheid voorop staat

Spoedreparatie nodig om veiligheid te waarborgen. Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super snel geholpen

Super snel geholpen

Gave Ford S-Max geleverd voor een scherpe prijs. Goeie inruilprijs, prima service. Heel blij mee.

Ericars heb ik ervaren als een uitstekend adres voor mooie en scherp geprijsde occasions. Een gave mix van Limburgse warmte, hartelijkheid en tegelijkertijd een ‘geen woorden maar daden’ dienstverlening. Met doen en leveren wat is beloofd. Ik ben heel blij met mijn aankoop en de geleverde service. Zo horen handelaren en garages te werken.

Super geholpen door erik

Goed ritje mogen maken in de Audi en de BMW vriendelijke afhandeling

gewoon goed

Top service

Zeer goed en snel geholpen

Snel een afspraak gemaakt en terplekke kunnen wachten op het keuren van mij auto. Snelle service

Snelle afspraak maar vooral goede communicatie

Snelle afspraak, en goed gecommuniceerd over de APK en beurt van de auto ....een echt aanrader.

Vaste klant,ook zo behandeld

Zeer goed geholpen

Ik heb een zeer goede en professionele hulp gekregen

Kort contact ivm.APK-keuring

Prima!

prima service

Snelle en soepele afhandeling!!!

Meedenkend en meevoelend!

Fijn

Goed geholpen

Super service

We hadden een mooi autootje gezien en gingen helemaal tevreden de deur uit nadat de koop afgerond was. Eerlijke prijs voor de inruiler gekregen.

Probleem snel en goed opgelost

Snelle diagnose van het probleem. Onderdeel moest worden besteld. Ik kreeg snel bericht dat het onderdeel aanwezig was zodat een afspraak kon worden gemaakt. Snel geholpen en probleem opgelost.

Zoals altijd prima!

Auto gebracht voor APK en een beurt. Prima, zonder poespas. Altijd aardige mensen!

Goede service, vriendelijk en goed geholpen.

Goede service, vriendelijk en deskundig geholpen.

vriendelijk en eerlijk

houd zich aan de afspraak en is eerlijk met de reparatierijs

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen