Zeer klantvriendelijk en super services

Gewoon !! SUPER !!

Grote beurt voor mijn CX5

Pas geleden voor een grote beurt voor onze Mazda CX5 bij Ericars geweest. En zoals gewend zijn we zeer goed behandeld en geholpen. Auto krijgt goede service voor een mooie prijs. Leenauto gratis mee en altijd even vriendelijke service. Voor mij blijft Ericars een aanrader!! Heb zelf ook al meerdere keren Ericars aangeraden vanwege hun service. Ga zo door Jongens!!

Ik ben nu 2 keer geweest bij de garage en tot nu toe goed geholpen.

Ben zeer tevreden. Werd direct geholpen!

Sinds een paar jaar kom ik bij Ericars in Meerssen. Ze zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Bedrijf met professionele service

Bij Ericars kom ik graag, daar ik goede ervaring heb met hun hulpverlening. Nu ik zelfs niet meer in Meerssen woon kom ik nog altijd met mijn auto voor alle mankementen en servicebeurten naar hun ook al heb ik vlakbij van m’n nieuwe adres een garage liggen. Je weet wat je hebt, je weet niet wat je krijgt vandaar dat ik naar Ericars blijf gaan.

Zeer vriendelijk en vakbekwaam

Ik ben zeer tevreden met hoe ze me te woord staan en de reparaties en onderhoud uitvoeren.

Denken goed mee, zijn netjes. Zelfs een filmpje van de auto mogen ontvangen waar ze precies in aangeven wat ze allemaal doen

Goede service en duidelijke communicatie.

Helder en duidelijke communicatie. Snel reageren via app en hele goede service.

Wederom erg behulpzaam!

Bijzondere apk. Van A tot Z goed ondersteund.

Uitstekend geholpen

Ik ben hartelijk ontvangen en heb deskundig en vriendelijk advies gekregen over de aanschaf en montage van 4 vier seizoenen banden. Goedkoper en sneller gemonteerd dan de andere aanbieders die ik bekeken heb. Top Service

Zeer goede service

Altijd een goede service;prijs kwaliteit geweldig

snelle en goede service

na aanmelding voor de auto werd ik snel geholpen en goede service.

Snelle service. Goede uitleg over het probleem.

Altijd prima service!

Nooit moeilijk doen, zelfs niet als je auto liefst binnen een paar dagen gekeurd moet worden. Prima service!

Duidelijk en betrouwbaar

Altijd correct

Zeer goede service

Je kunt altijd snel terecht en zijn altijd heel behulpzaam! De nieuwe service waarbij ze je via WhatsApp video op de hoogte stellen is top!

goede auto's voor een redelijke prijs

en vriendelijk geholpen

Je wordt altijd direct als het kan goed geholpen

Ik heb een goede ervaring met deze garage. Ze helpen je direct ( indien mogelijk natuurlijk). Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik heb niet het idee dat ze me wat wijsmaken.

Snel en goed geholpen!

Accu onmiddellijk vervangen.

Erg teleurgesteld

Ik had veel vertrouwen in deze garage maar helaas voel ik me heel erg bedonderd nu en ben dan ook heel erg teleurgesteld in iemand die ik volledig vertrouwde met gevolg dat ik in een niet veilige auto zit.

Heel goed

Je wordt er goed geholpen en vriendelijk benaderd. Ben er erg tevreden over.

Het contact was eerst telefonisch en later face to face. De verkoper nam de tijd voor ons en gaf ons ruimte om na te denken. Dit vonden wij erg prettig.

vriendelijk en goede service

vakwerk

Snel en deskundig geholpen, vriendelijke service!

Ik werd snel te woord gestaan toen de voorremmen van mij Seat aanliepen. Kreeg deskundig advies en kon al snel terecht voor de reparatie. De auto werd snel en goed gerepareerd, de uitleg was helder en de koffie prima. En de eigenaar is erg vriendelijk.

Wederom helemaal tevreden

Positief qua overleg/terugkoppeling, professioneel en servicegericht

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen