Buitengewoon professioneel en betrouwbaar!!

Grote beurt laten uitvoeren aan mijn klassieker, een Simca 1301 Tourist Special uit 1975. Werkelijk alles wat op mijn "verlanglijstje" stond is tot in de perfectie uitgevoerd. Als criticus hoorde ik na de beurt een lichte pingel welke alsnog onmiddellijk verholpen werd op vrijdagmiddag tegen sluitingstijd! Genereus!!

Vriendelijk personeel en behoelpzaam

Gewoon goede service

Ik wilde informatie over het onderhouden van de mettalic lak van mijn auto. Heb van Frans en Nigel bijna een volledige, mondelinge cursus gekregen over de do's en don't bij het in de was zetten. Via Hun ook aan goed poets/wax materiaal gekomen. Top!

Ericars Bosch got my Civic Hybrid going again in good order.

heel tevreden

ik ben heel tevreden omdat er goed werk wordt geleverd en dat de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam zijn

Duidelijk overleg. Prima uitvoering.

Inzicht gekregen in reparatie. Prijs in overeenstemming. Correcte behandeling.

Perfecte APK keuring. Snel en vriendelijke hulp

Prima bedrijf!

Top service

Goede duidelijke prijsopgave vooraf en tijdens de onderhoud en of reparatie werkzaamheden.

Wordt altijd goed en eerlijk behandeld

Zeer goed en betrouwbaar

Zeer goed en betrouwbaar

snelle vriendelijke service

Binnen een aantal dagen terecht kunnen en tussentijds telefoon of mailbericht over onverwachte kosten.Ik blijf een tevreden klant.

prima service

zeer goed

Fantastisch

Ze helpen mij altijd fantastisch!

ben wel eens beter geholpen geworden.

Er werden mij nu dingen in rekening gebracht, die waarschijnlijk niet in rekening gebracht waren geworden als frans aan de balie had gezeten, maar ja....is gebeurt...

Snelle en goede werkzaamheden

Afspraak gemaakt op korte termijn en snel en vakkundige APK en kleine beurt. Meedenkend over reparatie.

Uitstekende service

Volledig volgens de gemaakte afspraken de bandenwissel uitgevoerd. Goed, snel, gewoon ... zoals het hoort, maar wat niet altijd en overal gebeurt

Geweldige service!

Er wordt altijd meegedacht. of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto of een reparatie. Ik heb altijd het gevoel eerlijk behandeld te worden. Ben je voornemens een auto uit het buitenland te halen dan kan ik Ericars zeker aanbevelen!

Gewoonweg heel goed en bekwaam.

Altijd heel erg behulpzaam en deskundig en alles is op zeer korte termijn goed te regelen.

Betrouwbaar

Wederom naar Ericars in Meerssen gegaan om mijn winterbanden om te wisselen.

Top service bij Ericars

Erik is zeer behulpzaam! Ik ben een tevreden klant.

Goede garage goede service vriendelijke mensen

Mijn zoon heeft zijn auto in onderhoud bij Eric cars

Uitstekende service!

Ondanks de drukte vond men toch de tijd om mij "even" tussendoor te helpen met het oplossen van een probleem aan mijn auto. Super!

Heel klantvriendelijk

Correct behandeld en goed advies

vriendelijke en professionele garage

had een afspraak voor apk auto . ben zeer tevreden over de garage .

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen