Correct behandeld en goed advies

vriendelijke en professionele garage

had een afspraak voor apk auto . ben zeer tevreden over de garage .

Van Sneek naar Meersen

Op zich correct. Mankeerde aan de wagen niks.. Bij aankomst bleek er een barst ooghoogte in het voorruit te zitten. Hier wist verkoop zogenaamd niks van.Dit kon ik wel bij de verzekering regelen. Welnu, ruitschade bij aanschaf wordt niet gedekt.. Het achterlicht/mistlicht in de klep bleek kapot. Een beetje vreemd achteraf omdat een medewerker er al tijden in reed. In de beschrijving stond o.a. stoelverwarming. Die heb ik nu ook met een warme kruik onder m'n gat. Ontvangst was vriendelijk daar is verder niks op aan te merken maar bovenstaande viel achteraf zeker toch wel tegen. Kan over aanbeveling niks zeggen doordat dit een 1-malige ontmoeting was.

Snelle en vriendelijke afhandeling

Kan er altijd snel terecht. Tijdens onderhoud wordt er goed gecommuniceerd over reparaties.

Service “next level”

Auto startte niet. Mbv buurman en startkabels toch kunnen vertrekken. Toch meteen maar even Erik gebeld... “Kom maar langs.” Kop koffie later kreeg ik van Jos te horen waar al een beetje rekening mee hield. Niet alleen de accu, maar ook de dynamo was kapot. Gezien de leeftijd van de auto niet gek. Maar hoezo “next level”? Nou, vrijdag eind van de ochtend stond ik bij Erik op de stoep. Vanaf toen werd -ondanks een volle planning- alles in het werk gesteld om het probleem op te lossen. Vervangend vervoer? Geregeld. Dank je wel Frans! Onderdeel? Meteen besteld, zodat Jos dezelfde dag nog kon beginnen. En hij is pas naar huis gegaan toen het werk helemaal af was. Hulde voor deze man die z’n absoluut vak verstaat! Zaterdag ochtend een appje dat de auto klaar staat. Nigel heeft nog proefgereden. Kortom een geweldige teamprestatie met een glansrol voor chef-werkplaats Jos. Dank jullie wel mannen... (en Erik) 🤣

Persoonlijke en snelle service!

Erik en zijn team staan altijd voor je klaar, communicatie verloopt soepel. De service is top en snel.

Perfecte auto, helemaal volgens afspraak geleverd.

Goed service, eerlijke prijs. Tweede auto die ik er koop, weer helemaal goed.

Perfecte ervaring met personeel

Prima service!

Snel en vriendelijk geholpen!

Heel goed en vakkundig

Betrouwbaar en goede vakmensen

Super service! Top.

Ga al jaren voor APK. Altijd vriendelijk,snel en goed geholpen!!

Goede Service,

Plezierig zaken doen,

Gewoon goed

Servicegericht!

vriendelijk.deskundig.betrouwbaar

erg prettig

Fijn dat de auto werd op gehaald en terug gebracht. Goed overleg gepleegd wat er aan moest gebeuren. Konden zelf keuze maken of meteen laten maken of later. Ontzettend vriendelijk.

Prima Service

Al jaren vaste klant, en alhoewel ik een "leek" op autogebied heb ik alle vertrouwen in hun deskundigheid

Apk-beurt super uitgevoerd en goede communicatie over kosten

Heden mijn Saab Cabrio laten keuren bij Bosch Car Service Meerssen. Dit zien we als noodzakelijk kwaad omdat er altijd kosten aan verbonden zijn. Bij Bosch Car Service Meerssen werd wij vooraf goed ingelicht over de kosten en tussentijds geïnformeerd over bijkomende kosten.

Zeer positief

Snelle service , behulpzaam zelfs na sluitingstijd. Top !

Uitstekende service

Klasse!

Leuk filmpje van de auto & duidelijk overzicht van de kosten

Snelle correcte service

Voortreffelijk

Mijn Jaguar gebracht voor zijn jaarlijkse onderhoud en APK en tot mijn verrassing kreeg ik een video met tekst en uitleg van de monteur omtrent hetgeen moest gebeuren voor de APK. Voortreffelijk

Weer prima, professioneel en snel geholpen.

Storing aan de ford Ka snel en professioneel verholpen.

Heel behulpzaam.

Een hele goede ervaring

Fijn bedrijf om een auto te kopen

juiste info gekregen betreft de auto. Goede service bij de aflevering. Hebben gedaan wat we van te voren hebben afgesproken. Helemaal top.

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen