Pech onderweg werd een avontuur.

Onderweg vanuit Frankrijk naar huis autopech gekregen. Perfect op afstand ondersteund door het Ericars team. Auto bij aankomst in Meerssen vakkundig en vlot gerepareerd.

Goede betrouwbare service

Bij het aankopen van mijn auto was de prijs op internet lager als in de computer. Ik kocht de auto voor de internet prijs. Eric is een vriendelijke man die zich aan zijn woord houdt. De eerstvolgende beurt aan de auto laat ik daar geschieden. Als dat goed bevalt qua prijs, wordt deze garage mijn nieuee garage.

Je kunt er altijd snel terecht, ze leggen goed uit wat er aan de hand is, zoeken mee naar een financieel behapbare oplossing en zijn heel duidelijk over wat er is gedaan met gespecificeerde kosten.

Gewoon goed

Kan altijd terecht. Op correcte manier behandeld

Geen wachttijden, goede service

Goed advies en snelle service

Betrouwbare kwaliteit...

Een betrouwbaar klantgericht team.

Hier wordt je altijd goed en correct geholpen

Gewoon goed

Klantvriendelijk, korte wachtlijst.

APK super verlopen

APK keuring is vlekkeloos verlopen bij de betrouwbare occassion die ik vorig jaar bij ze gekocht heb. s ochtends brengen s middags weer klaar volgens afspraak. perfect.

Mijn eerste en leukste ervaring in Nederland was Ericars! Hoogste aanbevelingen!

Dit is mijn eerste en mooiste ervaring met het kopen van een auto in Nederland. Mijn keuze voor een autowinkel en garage kwam voort uit het feit dat ik alweer een jaar in Meerssen woon. Ik zag recensies van Ericars-klanten en heb zes maanden lang gekeken en een auto uitgekozen op de website en bij de garagesite. Zeer comfortabel. Auto's kunnen op elk moment worden bezichtigd. Mijn eerste contact met de eigenaar van Ericars betrof mijn documenten en de procedure voor het kopen van een auto. Dit is mijn eerste serieuze aankoop in Nederland. Ik kreeg het meest complete advies en respectvolle communicatie met mij als potentiële koper. Het was een plezier. De aankoop van het gekozen voertuig was een prettig en eenvoudig proces. Ik kreeg volledige service, inspectie en garantie op een gebruikte auto. De eigenaar van Ericars Garage is een echte professional in de autobranche, een ervaren adviseur en een uitstekende verkoper. Een vakman met een hoofdletter P. Dit is echt echte Nederlandse en Europese kwaliteit! Ik ben erg dankbaar voor de hulp en steun. Ik zal altijd graag alleen bij Ericars met een auto omgaan. Zal zeker nog een keer terugkomen in de toekomst. Mijn hoogste aanbevelingen en respect! Beste wensen Oleg Smirnov Odessa Oekraïne , Meerssen Nederland

vakgarage en doen alleen wat echt nodig is.

echte vaklui. doen geen extra dingen wat nog niet nodig is. en waarschuwen als er extra onderhoud de komende maanden aankomt. bv . remmen of banden.

zeer goed

super goed, en goede vakmensen. En snel geholpen.

Goede ervaring

Alles volgens goede communicatie is alles goed verlopen en ook goede samenwerking met de klant

top

goed-zeer goed

Prima service.

Organized, clear communication and professional.

Organized, clear communication and professional.

• Would you recommend us? Yes

Geen woorden maar daden.

Vriendelijk en kundig

Bij deze wil ik mijn complimenten geven aan Eric en zijn personeel. Na goed geïnformeerd te woord zijn gestaan besloten een proefrit te maken. Alles verloopt in een gemoedelijke en aangename manier. Auto gekocht en tot nu toe zeer tevreden. Op een vraag krijg je meteen respons. Kortom een heel prettig gevoel.

Super vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. Ik zal deze garage iedereen aanraden!!

Prima service!

Hier komen wij terug! Volgende autobeurt en/of reparatie weer bij Ericars Bosch CAR Service in Meerssen. Goede prijs-kwaliteit verhouding, duidelijke communicatie, betrouwbaar. Door de leenauto geen gedoe met brengen en halen!

Professioneel en vriendelijk

Uitstekend geholpen en vervangend vervoer meegekregen. Doen wat ze beloven.

Tevreden

Deskundig en professioneel personeel, kortom vakmensen. En last but not least servicegericht en klantvriendelijk.

Top service

Vriendelijk snel en kundig

super service

een bedrijf waar kwaliteit bovenaan staat en service

Goed advies en prima service

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen