Snelle service, meteen geholpen

SRT vond meteen een monteur bereid om het euvel te verhelpen...binnen een half uir weer onderweg

Snelle service, meteen geholpen

Goed geholpen, duidelijke uitleg.

Kwam ooit op aanraden van een kameraad bij SRT binnen. Deze mensen zijn gewoon no nonsense mensen. Weten van aanpakken en geven zeer goede raad. Vaak op basis van ervaringen al dan niet eigen ervaringen. Deze mensen willen het beste werk leveren en gaan dan ook niet meteen over tot actie maar stellen eerst een gedegen diagnose om dan in overleg met de klant tot een plan de campagne te komen. Bij mij ging dit dan ook om het eventueel spoelen van een BMW versnellingsbak. Dit hebben ze zeer goed geadviseerd en ben weer erg dankbaar. Keep up the good work!

Professioneel geholpen

Service, eerlijk en betrokkenheid.

Door een defecte sensor gingen alle toeters en bellen ontwaken in mijn auto. Op garantie basis is de sensor hersteld. En gelijk een telefoontje dat mijn auto binnenkort een kleine beurt moest hebben. Dus mooi in één afspraak alles geregeld.

Lekker soepel en goed advies

Zoals verwacht kon ik goed een afspraak plannen en werd ik netjes op de hoogte gehouden. Zo wist ik prfecies waar ik aan toe ben. Gedreven monteurs en kennis van zaken hebben ze hier, echt een aanrader!!

Lekker soepel en goed advies

Betrokkenheid!!!

Meedenken met de klant!!!

Vertrouwd en geweldige

Zeer klantvriendelijk en prima vakwerk.

Meedenkende service

Bedankt voor het meedenken naar efficiënte goedkopere service.

Ik ben echt goed geholpen

Problemen ochtends met de auto gebeld kwamen bij mij oorzaak gekeken met de monteur. Naar de garage gebracht en opgelost. Dank u wel

Werkzaamheden goed uitgevoerd

Auto was weer snel klaar

Fijne autogarage dik tevreden!

Echt een fijne ervaring bij deze garage. Goede communicatie, ze denken met je mee en zijn oprecht. Zal niet meer naar een ander gaan!

Deskundig

Heel goed geholpen.