Supergoed geholpen door ervaren medewerkers.

Snelle accurate hulp en daarnaast ook nog eens geholpen door een vakkundige en vriendelijke medewerker. De mensen achter de receptie zijn zeer vriendelijk en oplossingsgericht.

Subliem!

Goed geadviseerd, ongedwongen en prettig geholpen.

Duidelijke communicatie, goede prijsopgave en uitstekend werk.

zie boven

mijn er varing is goed.

daar heb ik weinig aan toe te voegen

Teleurgesteld

Meer dan 6 weken wachten op een onderdeel is niet meer van deze tijd. Had anders geregeld moeten worden. Jammer.

Alles weer netjes gemaakt

100% vertrouwen in deze garage.

De service was weer als vanouds top geregeld

De service was weer als vanouds top geregeld

Goed service

Zeer goede service en heel goed en vriendelijk personeel.

gegarandeerde service bewezen

Na het vervangen van een VW Golf deurslot, ongeveer een half jaar geleden, bleek plotseling de handgreep en slotcilinder los te komen. Kon niet meteen gerepareerd worden. Na afspraak keurig gerepareerd onder garantie. Klasse!

goed en gemakkelijk

alles wordt goed geregeld, op tijd een terugkoppeling wat er eventueel moet gebeuren als reparatie. zeet tevreden met de service

Uitstekend geholpen

Uiterst correct en snel geholpen

Goed vakmanschap

Ik kwam terug na het vervangen van mijn remblokken en remschijven die piepte na onderhoud. Dit is door het vervangen van de complete set verholpen Inmiddels heb ik nu bijna 3000km gereden zonder problemen

Volgens afspraak en vriendelijk.

Altijd eerlijk en informatief en een voorstel van reparatie of aankomende reparatie.

Prima ervaring

Ik doe hier mijn auto in onderhoud ipv een VW garage

Kwam voor de airco ! Kon de auto meteen laten staan , Top

Kom hier al jaren , altijd netjes te woord gestaan , goede ervaring met het eind resultaat !

Gewoon een goed bedrijf !

Goed contact met de leiding alsook met de medewerkers, er is meer dan voldoende aandacht en overleg. Na onze verhuizing van Biddinghuizen naar Dronten onze auto in onderhoud gelaten bij dit bedrijf gezien de de goede ervaringen van de afgelopen jaren. Een pluspunt is tevens het feit dat onze auto gehaald en teruggebracht wordt door èèn van de medewerkers van dit bedrijf die ook in Dronten woont, geweldige service ! Tevens is natuurlijk de prijs/kwaliteit verhouding belangrijk en deze laat niets te wensen over. Kortom: Gewoon een goed bedrijf !!

Prettige ontvangst en goede service

Prettige ontvangst en denken mee

Zeer goede ervaring met SRT

Geweldig bedrijf met een prettige sfeer en veel kennis van zaken en waar de klant altijd op 1 staat

Altijd correct en goede service

Altijd een goede en correcte service

Prima geregeld

Altijd zeer goede service!

Belang van de klant heel duidelijk voorop!

Mijn auto ging voor onderhoud Bleek op dit moment niks nodig Wel goede controle beurt gedaan. En kreeg factuur met bedrag met 0,00 Ze zijn niet uit op winst Maar gaan voor kwalitatief goed werk, passend bij de staat van je auto. En altijd daarover vooraf overleg. Geen nare verassingen Zij gaan voor (langdurig) tevreden klanten En hebben daarbij echte goede service !!

Een garage met nette uitstraling en eerlijke mensen.

- communicatie naar de klant is duidelijk, je krijgt regelmatig een update - er wordt open verteld over de kosten van reparaties als deze hoger uit gaan vallen en er wordt dan met jou overlegd of je dit ervoor over hebt - leenauto's in nette staat - gezellige sfeer

Goede service ook in vakantie tijd

Prima geholpen

Lang geleden dat ik bij SRT als klant kwam, maar nu weer netjes en vriendelijk geholpen

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen