Helemaal goed

Goede service, duidelijke afspraken. Prima prijsverhouding.

snel geholpen

De aanhangwagen kon snel ingepast worden voor zijn onderhoud. Het ophalen daarna was ook geen probleem. Alles was op tijd klaar en de aanhangwagen stond klaar toen we hem kwamen op halen.

Snel, professioneel en klantvriendelijk

Grote beurt en reparaties allemaal dezelfde dag klaar. Tussentijds overleg over kosten. Vervangende fiets is mogelijk. Zeer klantvriendelijk. Een aanrader.

Uitstekende service

Makkelijk afspraak maken, duidelijke uitleg zowel voor als na de reparatie, goed resultaat, vriendelijk.

Een prima tent !

SRT is professioneel en klantgericht. Volgende keer, kom ik er zeker weer voor eventuele onderhoud en/of reparatie. Zeer aan te bevelen.

Aandacht , snelle afhandeling

Snelle reactie op problemen met de auto .

Goede service, uitleg en vakkennis

duidelijk en helder

nvt

Vakkundige BOVAG service met persoonlijke klantbenadering

Ik heb SRT-Biddinghuizen leren waarderen als een vakkundig en betrouwbaar BOVAG autoservice bedrijf voor mijn Ford Focus Wagon en Kip Greyline 47 TRZ caravan. SRT is sterk in kwaliteit en in een persoonlijke klantbenadering.

Zéér flexibel & professioneel bedrijf!

Luisteren én denken mee met de klant

Klantvriendelijk en duidelijke manier van communiceren

Klantvriendelijk en duidelijke manier van communiceren.

Keurige afhandeling

Goed en klantvriendelijk geholpen.

Helemaal goed

Zeer fijne behandeling alles heel goed geregeld,heel goed ,bedankt SRT tot volgend jaar Juli Gr martin Goudkuil.

Zeer goed geholpen top monteurs

Goed onderhoud & klantgerichte service

Elke keer precies het onderhoud dat de auto nodig heeft en geen verrassingen achteraf. Top!

Super fijn bedrijf

SRT Biddinghuizen is een serieus bedrijf waar ik graag onze camper heen breng voor onderhoud. Onze camper is 25 jaar oud en dat merk je ook in de kosten van het onderhoud. Het vertrouwen en de communicatie in en met de monteurs en kantoor is erg belangrijk om de kosten binnen de perken te houden

Alles keurig en naar tevredenheid.

Alles naar tevredenheid.

Professioneel

Prettig contact. Duidelijk en helder in de uitleg.

Prima, klantvriendelijke service

Apk

kundig, correct vriendelijk en snel

kundig, correct vriendelijk en snel

Prima garage

Vakmensen, persoonlijke behandeling, betrouwbaar, goede sfeer. Wat ze zeggen doen ze

Mee gedacht in de situatie door sneller en voordeliger alternatief te bieden. Blij mee!

Top service!!!

Met een motorstoring melding vlak voor onze vakantie was er toch even lichte paniek bij ons. De toppers van SRT hebben er ondanks de grote drukte alles aan gedaan om ons toch te kunnen helpen en ons op vakantie te krijgen. Dat is ze gelukt!!

snelle hulp

Ik stond stil in biddinghuizen en er kon meteen iemand komen om de auto te starten, en dezelfde dag na te laten kijken. Erg snel dus

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen