Veiligheid staat voorop

Hele fijne garage. Denken met je mee en zoeken oplossing en mogelijkheden om je als klant meer dan 100% service te verlenen. Top garage.

Goed en correct geholpen.

Mijn eerste ervaring is goed bevallen.

Vakmensen en de deur staat altijd open!

Of dat het een kleine- of een grote onderhoudsbeurt is en er is een issue dan altijd even bellen. TOP!!! En zeer correcte communicatie.

Je word prima geholpen. Heel erg fijn.

Kom al jaren bij U. Dat zegt meer dan genoeg.

Adequaat geholpen en storing gelokaliseerd.

Superfijn en deskundig bedrijf

Prima service en vakkundig.

Vriendelijk en correct

De reparaties aan mijn caravan zijn voor zover ik kan zien correct uitgevoerd. Het heeft wat meer tijd gekost, omdat ze erg druk waren, maar dat is in overleg gebeurd (ik had mijn caravan toch niet nodig, dus vond dat niet erg). Ze hielden me wel keurig op de hoogte. De oorspronkelijk afgesproken prijs-indicatie voor een aantal mogelijke verbeteringen heb ik niet gekregen en daar is verder (ik neem aan door drukte) ook niet op terug gekomen. Ik vond het contact prettig en vriendelijk.

Vriendelijkheid, deskundigheid en advies

Prima ervaring, kom terug

Goede service, fijn overleg en flexibel.

Service met vertrouwen

Tevreden met de uitvoering.

Peima service

Toch nog een vakantie beurt kunnen regelen en wij weer veilig op vakantie

Altijd goed

Goed vakmanschap en eerlijke bedrijfsvoering.

doen wat ze beloven !

SRT doet wat ze belooft, en verzorgt de auto prima. dat geeft me een veilig gevoel.

opnieuw fantastisch geholpen

vakkundig, vriendelijk en zeer correcte prijzen

goede service

prima bedrijf klant vriendelijk en behulpzaam klasse werkzaamheden

Prima ervaring.

Kundige mensen, een prima service en een zeer prettige benadering van de klant. Kortom, zéér tevreden over SRT Biddinghuizen.

Goede en duidelijke communicatie een bedrijf waar je terugkomt!

Hier wil ik klant blijven, goede service

Vakmensen in dit bedrijf.

Onze bus voor APK keuring, nooit gezeur altijd netjes en vakkundig. We zijn al tijden klant bij dit bedrijf en dat gaat ook niet veranderen.

Een fijne klantgericht bedrijf met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Makkelijk online een afspraak gemaakt en auto weer netjes op tijd gereed.

Eerlijk en betrouwbaar.

Wordt altijd goed geholpen. Kan er niet meer van maken.

Hele fijne garage!

Ontzettend goed geholpen, zeer service gericht en allemaal erg vriendelijk.

doen niet meer dan nodig

Ik dacht dat er meer aan de hand was, maar dat was uiteindelijk niet nodig, dus word dan ook niet gedaan. Iets wat we graag horen en zien

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke prijsopgave en de auto is gratis gehaald en gebracht omdat ik niet in Biddinghuizen woon. Een aanrader voor wie eerlijk en betaalbaar onderhoud wil voor zijn auto.

Alles opgelost in één dag!

Grote onderhoudsbeurt + APK keuring voor onze bijna 15 jarige golf plus. In goed overleg de werkzaamheden besproken en via email een prijsopgaaf ontvangen. Haperende centrale vergrendeling opgelost met een nieuw deurslot (alternatief merk, maar werkt uitstekend!). Grootste compliment verdient echter het "spoelen" van de (conventionele) automatische versnellingsbak incl. nieuwe olie en filter. De bak schakelt weer even soepel op- en terug als nieuw! Vooral het aangrijpen van de koppelomvormer (wegrijden) is enorm verbeterd. Een aanrader voor alle automaatrijders!

Goed en snel geholpen

Auto rond 09.00 kunnen brengen voor vervangen van uitlaat. Einde dag was de auto weer klaar. Vakwerk SRT!!

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen