Zeer goede service

Heel klantvriendelijk bedrijf. Alle medewerkers even aardig. Service perfect en de prijs is heel normaal. Zeer tevreden klant.

Top service

Zeer goede service en heel klant vriendelijk

Vlotte planning, vlotte afhandeling!

Prima service en afspraken worden altijd nagekomen. Goede communicatie.

Zoals altijd perfect geregeld als er wat is dan even een belletje

Uitstekende service

Alhoewel wij geen vaste klant zijn werden we snel en vakkundig geholpen toen wij een onverwacht probleem hadden.

Vertrouwd

Ik kom er al jaren en hun doen de dingen aan de auto die ik zelf niet kan.

Goede service, reparaties worden goed voorbesproken, zodat je weet wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn.

apk gedaan. [oude auto]

duidelijk advies overige gebreken auto.

Snelle service

Snelle service

Altijd goed

Professioneel, vriendelijk en klantgericht, zeer aan te raden.

Je wordt er vriendelijk geholpen.

De service is prima en de mensen die er werken doen hun best om je zo snel mogelijk te helpen. Zal er ook niet over denken om van garage te veranderen.

Uitstekende service

SRT creëerde ruimte in een overvolle agenda omdat mijn auto defect was. De auto is netjes en relatief snel gerepareerd, helemaal top.

UITSTEKEND

Makkelijk om een afspraak te maken, goede info vooraf. Fijne mensen, receptie en monteurs. Ter zake kundig en geeft goed advies. Het bLijkt dus nog steeds te bestaan: vriendelijk, vakkundig en normale tarieven. Een aanrader en komen absoluut terug.

Kundig bedrijf.

Ze maken het netjes. Ook in goed overleg als er toch iets meer moet gebeuren dan gepland.

wederom prima

wederom prima

Ze zijn erg behulpzaam en zijn goed in hun werkzaamheden

zoals altijd alles weer goed geregeld

betrouwbaar, melden altijd als er wat bijzonders is. nemen de tijd voor je als klant

Top service

Altijd overleg als er wat gebeuren moet. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Prima flexibele oplossing gevonden

Onderdelen waren niet op tijd leverbaar (vakantie), dus heeft men een andere oplossing gevonden waardoor de caravan toch rijklaar kon worden gemaakt en wij op vakantie kunnen. Geweldig.

Top geregeld

Werk uitgevoerd volgens afspraak tegen vooraf opgegeven kosten. Op tijd klaar. Top service.

Snel en goed

Snel en goed geholpen.

Vertrouwd

Goede samenwerking

Denkt mee in oplossing en is bereid om de extra stap te doen voor de klant!!

Top service

Goede communicatie, netjes geregeld, super service. Echt een aanrader

Zoals altijd..fantastisch!

Enkel positief, wat betreft directie..personeel..kundigheid..betrokkenheid bij de klant..heel erg fijn om met het onderhoud en alle tussentijdse problemen met de auto een beroep te kunnen en te mogen doen bij SRT. Top bedrijf!

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen