Toppie

Staan altijd direct voor je klaar en zeer kwalitatief petje af.

Goed.

Goede service, kwaliteit ,

Gewoon goed.

Onverwachts binnen gekomen met een probleem, en dit oplossen.

Vriendelijke en snelle service

Altijd bereid om je zo snel mogelijk te helpen

Snel een afspraak en prima service.

Wordt vriendelijk geholpen en prima geadviseerd.

Meedenken en hulpvaardig, top!

Onlangs een andere auto gekocht, gelukkig met BOVAG garantie. Maar na het ophalen van de auto bleek er het een en ander aan de hand te zijn met de auto. Door de positieve ervaringen, met SRT, gevraagd om de auto te willen controleren. Toen bleek dat er niet meer met de auto gereden mocht worden. SRT heeft de garage, waar de auto gekocht is, gebeld met hun bevindingen. Een mooie samenwerking en een groot stuk vertrouwen voor in de toekomst!.

Al jaren klant met een reden, garage is altijd goed en eerlijk

Eerlijk, snel en vakkundig geholpen

Mijn ervaring is goed. Aanhangers van mijn werkgever laten keuren en alles naar tevredenheid opgelost en vooral een eerlijk advies. Wij komen zeker terug

Nette eerlijke service

Altijd netjes geholpen, met eerlijk advies Toppers daar!

Goede snelle service

vakbekwaam

Gewoon top

Ondanks de drukte toch nog even snel onze auto net voor de vakantie gerepareerd.

Prima technisch team waar je je gezien en gehoord weet

Bij maken afspraak wordt al gevraagd of je bijzonderheden bij het rijden hebt opgemerkt. Heldere verwachtingen vooraf op die manier en tussentijdse terugkoppeling als het anders loopt. Zo blijven het jouw keuzes welke kosten je wel of niet maakt. De consequenties en verantwoordelijkheden zijn zo evenwichtig verdeeld.

Altijd weer een top service!

Als de camper niet naar SRT komt, dan komt SRT wel naar de camper ;)

super goed

goed en optijd geholpen

Doen wat ze zeggen

Klantvriendeijkheid

Goede service.

Prima service, prettige mensen.

No-nonsense garage met transparante afhandeling

APK laten doen en daarbij wordt meegedacht met de klant w.b. het onderhoud om geld te besparen. Je wordt telefonisch op de hoogte gehouden van eventuele mankementen en de kosten daarvan. Ook fijn dat er een leenfiets beschikbaar is.

Alles volgens afspraak.

Een prettige ontvangst met een professionele uitstraling.

Eerlijk garagebedrijf met vriendelijk personeel

Wij brengen onze auto's al jaren bij SRT voor onderhoud. Tot op heden is dat altijd heel netjes en eerlijk geweest, wat wij heel belangrijk vinden. Daarnaast is het werk dat geleverd wordt van hoge kwaliteit. Misschien betaal je bij SRT iets meer dan bij sommige andere garages, maar daarvoor krijg je dan wel volledige transparantie, zekerheid dat alles gedaan wordt en dat het onderhoud kwalitatief goed wordt uitgevoerd.

Goed bedrijf

Goed en gezellig personeel. Geven aan als er problemen zijn en wat de kosten er van zijn.

Hele goeie garage

Goede service net personeel en snelle behandelimg

Top bedrijf

Goede service en vakmanschap

Snel én gemakkelijk een afspraak naar wens te maken. Keurig nette vakmensen die het werk uitvoeren en direct een melding gekregen na beëindiging van de werkzaamheden. Opnieuw zéér tevreden over SRT Biddinghuizen.

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen