enkele weken een Skoda octavia gekocht. Zeer goede service en prettige mensen. Auto is top
Goede ervaring, heb auto gekocht
Fijn bedrijf om een auto te kopen.
Goede ervaring vriendelijke verkopers, doen niet moeilijk voor een proefrit. Mooi modern bedrijf en klantgericht. Na de uitgebreide proefrit de auto gekocht.
Ondertussen zowel Prive als Zakelijk al weer de 9e auto gekocht bij Eric en de SCC. Dit zegt eigenlijk genoeg! Transparant en eerlijkhijd is waar het om gaat. Fijn om een vetrouwd adres te hebben waar je op een persoonlijke manier zaken kunt doen. GS - Emmeloord.
Zeer tevreden over dit bedrijf. Waar de verzekering alle tijd neemt heeft dit bedrijf er voor gezorgd dat wij kunnen rijden! zeker een aanrader. Klant vriendelijk en denke mee aan een oplossing.
Top bedrijf!
Mooie auto\'s, vriendelijk personeel
Heel servicegericht en denken erg mee
Voor de tweede keer dat ik hier een auto koop. Opnieuw keurig en vriendelijk geholpen, zowel door de verkopers als door de monteurs. Alle aanpassingen en voorwaarden zijn bespreekbaar en dat voor een nette prijs.
6 maanden geleden een Volvo XC60 gekocht. Verkoop ging heel fijn zonder de bekende ongewenste verkooptrucjes. Recent een einde garantiecheck laten uitvoeren en deze onafhankelijke garage bevestigde een uitstekende aankoop. Ik kan Selles Car Company dan ook van harte aanbevelen.
Fijn transparant bedrijf en medewerkers die prettig zijn in de omgang tijdens de aankoop van onze auto.
Prijs van de auto\'s zijn goed. Kundige monteurs. Klant gericht
Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam. Gaat voor je op zoek als datgene wat je zoekt niet voorradig is!
Ik ben uitstekend geholpen met het zoeken naar de juiste auto. De auto is inmiddels afgeleverd en ik ben erg tevreden.
snel zakelijk geen gezeur eerlijke prijs helemaal goed
Kende het bedrijf niet maar nu wel goede auto voor redelijk prijs . Zal ze zeker aanbevelen gr erwin
Plezierig. We werden vriendelijk en goed geholpen.
No nonsense; direct en goede service; scherpe prijs.
Super goede zaak Ik heb hier een auto gekocht voor mijn zaak een oude auto maar wel een goede. Ik ben hier geweest voor een proefrit in een Peugeot 307 Break 2.0 HDI grijs kenteken Ik kreeg een goede prijs terug voor mijn nog oudere Citroën Berlingo 1.9D . Ik heb de eigenaar verteld wat mijn probleem was, namelijk mijn auto is van 1999 daar mag ik de millieuzone\'s niet meer mee in. Na de proefrit in de Peugeot de knoop doorgehakt en afgesproken dat ik maandag weer terug zou komen om de auto op te halen, ik had namelijk wat tijd nodig om al mijn spullen uit de Berlingo te halen. Zo gezegd zo gedaan. Bij het weg rijden wou de Peugeot op een of andere manier niet starten. Dus ff over starten er zat genoeg diesel in om thuis te komen maar ik wilde de auto aftanken voor de nieuwe werkweek. Na het tanken ging de auto niet meer aan, mijn vrouw is gekomen met starterkabels en een multimeter om de dynamo door te meten deze was wel goed maar helaas was de accu kapot waarschijnlijk door het lange stilstaan. Naast het tankstation At een automaterialen zaak dus daar maar gelijk een nieuwe accu gekocht tijdens het wachten op mijn vrouw had ik selles een berichtje gedaan met de vraag of de accu of de dynamo kapot kon zijn. S\'avonds kreeg ik een berichtje terug en werd mij gezegt de bon van de accu te mailen selles car company heeft hierna de helft van de accu aan mij terug betaald. Super service, ik zou iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Mocht ik zelf een andere auto nodig hebben zou ik als eerste bij selles car company gaan kijken De Peugeot heeft verder geen mankementen meer vertoond en rijd als een zonnetje Met vriendelijke groet Anne Wilbrink
Nipkowstraat 1 B
8013 RJ Zwolle
Bij Selles Car Company vindt u alles onder één dak. Wij staan voor een een-loket-functie. Een bedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Kortom, maximale service, transparante onderhoudskosten en optimale mobiliteit.