goede service, goed behandeld

Vriendelijke eigenaar, behulpzaam. Laagdrempelig, qua onderhandelen vrij snel ter zake. Dus niet onnodig lang onderhandelen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Erg mooi bedrijf! Vriendelijke mensen. Niets moet alles mag!

goede service, goed behandeld

Mooie V60 aangeschaft met weinig kilometer op de teller. Prijs kwaliteit verhouding zeer netjes en de nazorg is goed geregeld. Zijn er problemen, dan wordt het prima opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ontvangst en er werd ruim de tijd genomen voor het klantcontact. Ook de afhandeling rond de aankoop was prima. Zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk geholpen, prachtige auto voor een nette prijs, auto zeer netjes afgeleverd (gepoetst etc.). Kom zeker weer terug.

perfect, zeker aan te bevelen

In oktober een tweedehands V70 gekocht. Super mooie auto die stond te glimmen als nieuw in de showroom, zoals alle andere auto\'s ook trouwens. Proefrit gemaakt en auto gekocht. Omdat wij van ver kwamen is direct de moeite genomen om de auto gereed te maken, met nieuwe APK!, om gelijk mee te kunnen nemen en niet nog eens op en neer te moeten rijden van Tilburg naar Zwolle. Tijdens de terugrit bleek er toch nog niets niet in orde aan de auto en moest een onderdeel besteld worden dat vervolgens ingebouwd moest worden. Kan gebeuren bij een tweedehands auto en dus zonder morren een afspraak gemaakt 2 weken later om het onderdeel te vervangen. Vervolgens bleek de transponder van de sleutel van de auto stuk, waardoor de auto niet gestart kon worden. Omdat het onderweg gebeurde had ik geen reservesleutel bij de hand. ANWB erbij die mij weer op weg heeft geholpen en Selles gebeld. Men vond het heel vervelend dat het gebeurd was en heeft direct een vervangende sleutel besteld die ik bij een plaatselijke dealer kon laten programmeren. Ja, er waren twee kleine \"probleempjes\", maar de vriendelijkheid en de vakkundigheid waarmee die zijn opgelost maakten deze kleine ergernissen ruimschoots goed. De auto is 10 jaar oud, dus dan kan er wel eens wat mis zijn wat ook de dealer niet direct kan constateren, maar wat pas door het iets langere gebruik van de auto naar voren komt. Door de wijze waarop wij zijn geholpen en omdat we echt een hele fijne auto hebben gekocht, kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een goede en mooie tweedehands Volvo voor een zeer schappelijke prijs! Mijn complimenten voor deze tweedehands autohandelaar, die helaas vaak een niet zo goede naam hebben, maar deze zaak is wat mij betreft de positieve uitzondering.

perfect, zeker aan te bevelen

De eerste kennismaking met dit bedrijf was zeer prettig. Ontspannen. Meteen een proefrit maken was geen probleem! Prima deal gemaakt en bij het ophalen van de auto werd alle tijd genomen. Helaas enige storing aan de auto maar ook hier gaan ze zeer klantvriendelijk mee om. Ondanks het feit dat de auto al wat op leeftijd is en niet in de hogere prijsklasse zit is de service na aanschaf uitstekend!!!

Correct en vriendelijk

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met dit bedrijf. Plezierige charismatische eigenaar met no-nonsens aanpak en hulpvaardige en vriendelijke monteurs

goede service, goed behandeld

Gebeld wat er aan de hand was zijn gelijk onderdelen besteld paar dagen later zat het er op super voor elkaar zeer tevreden

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende ervaringen rond de aankoop van de auto, de prijs kwaliteit en de afhandeling ervan.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Juni 2016 een tweedehands Volvo V70 gekocht. Vriendelijk en goed geholpen. Binnen een week kregen we echter een storing op één van de sensors. Hoewel we de auto hadden gekocht zonder garantie, is de sensor kosteloos vervangen zonder \'moeilijk te doen\'. Kortom zeer tevreden met de aankoop, de prijs en de service! Ik ben geen 10-en gever, maar bij dit bedrijf heb ik dat ernstig overwogen!

goede service, goed behandeld

Week terug een Volvo v50 gekocht. onze huidige volvo v40 in geruild nette prijs voor gehad. De volvo v50 rijd super kortom dik tevreden. Mvg Lars Ten Veen

goede service, goed behandeld

Super goede service! Je wordt altijd aardig te woord gestaan! En de prijzen zijn ook goed!

goede service, goed behandeld

Altijd tijd om even iets snel te repareren, goede service en vriendelijke ontvangst!

perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk bedrijf .hier wordt je prima geholpen ook als er iets defect gaat aan je auto. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader .

Klantgericht, vriendelijk

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over aanschaf volvo V50. Loopt als een zonnetje, na 60.000 km nog geen problemen gehad. Contact tijdens onderhoud ook erg goed. Er was een tegenvaller met een nieuwe turbo (nieuwe turbo bleek onvoldoende te werken), maar dit werd uitstekend en zonder verdere kosten afgehandeld.

Vriendelijk, klantgericht, begrijpend, probleemoplossend

Nipkowstraat 1 B

8013 RJ Zwolle

38 460 68 58

Over Selles Car Company

Bij Selles Car Company vindt u alles onder één dak. Wij staan voor een een-loket-functie. Een bedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Kortom, maximale service, transparante onderhoudskosten en optimale mobiliteit.