We hebben dit bedrijf als zeer prettig ervaren ,deskundig no nonsens verhalen waar je als koper wat aan hebt ,we hebben alles kunnen vragen waar we deskundig antwoord op kregen We zijn blij dat we met dit bedrijf in kontakt zijn gekomen en Frank en zijn vrouw zijn zeer vriendelijk.
Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Helemaal Top.
Zeer goed begeleid bij de aankoop van onze Hobby Premium 460 UFe Ook de aflevering was prettig en er werd tijd voor genomen.
Bedankt voor u beoordeling!
Hier staat klantvriendelijkheid heel hoog in het vaandel. Hebben onze eerste caravan gekocht en Mover laten plaatsen, geen vraag was teveel. Denken ook echt met je mee wat voor jou het beste is. Zeer deskundig personeel.
Top super bedankt voor de mooie beoordeling!
Prima bedrijf zeer tevreden over. Kan niet beter.
Top super bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor u mooie beoordeling!
Wij hebben al jarenlang onze caravan in onderhoud bij Wolf caravans en zijn elke keer weer blijf verast met de service en klantvriendelijkheid van alle medewerkers. Je koopt bij wolf gegarandeerd een goede caravan.
Super bedankt voor jullie mooie beoordeling!
geweldige dealer. Klantvriendelijk deskundig behulpzaam
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Dank je wel Frank , en in het bijzonder Pieter voor de snelle service en goede afhandeling van de boiler in onze caravan, op de seizoen plaats .
Bedankt voor de super mooie beoordeling!
In oktober 2017 een super mooie Dethleffs caravan van 9 jaar oud gekocht bij Wolf caravans. Perfecte aflever service waarbij alle tijd voor uitleg werd genomen. Afgelopen weekend 2e keer een weekend ermee op pad. Bij stabiliseren is een moer afgebroken van caravan steun. 1 telefoontje was genoeg om op de eerst volgende werkdag de steun te laten repareren. Gewoon garantie. Ik zeg: geweldige en snelle service! Speciaal compliment voor Pieter voor de snelheid ondanks de enorme drukte in de werkplaats. Bedankt, Willie en Albert
Bedankt voor u super mooie beoordeling!
Onwijs sympathiek geholpen door Frank de Wolf, de eigenaar. Alles keurig bij aflevering, uitgebreid alles uitgelegd nam er ruimschoots de tijd voor. Een bedrijf om trots op te zijn.
Bedankt voor u mooie beoordeling!
hele goede service problemen met voortent super opgelost afspraken worden heel goed naar gekomen
Bedankt voor u mooie beoordeling!
Warme en oprecht geïnteresseerd team. Het lijkt ze niet om de deal te gaan maar juist de weg er naar toe.
Bedankt voor u mooie beoordeling!
Wij maakten voor het eerst kennis met Wolf Caravans, toen wij onze vorige caravan, een Adria, kochten. Vanaf het begin zijn wij zeer tevreden klanten: prima service en altijd worden we heel vriendelijk geholpen. Helaas raakte onze caravan total loss na hagelschade. Dankzij Pieter, die namens ons onderhandelde met de verzekering en dankzij het feit dat Frank ervoor koos Weinsberg dealer te worden, hebben wij nu een schitterende nieuwe caravan. Dank jullie wel!
Super bedankt voor jullie mooie beoordeling! Veel plezier met jullie mooie nieuwe Weinsberg caravan
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Inkoop van Fendt caravan.
Super bedankt, helemaal top!
Super bedankt , voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier ermee!
Vandaag onze caravan opgehaald. Het is een heel prettig en eerlijk bedrijf. Een keurige aflevering met een duidelijke uitleg. Wij zijn zeer tevreden.
Dank u wel voor de mooie beoordeling!
Goed bedrijf , goede service, vriendelijke mensen. De koffie staat altijd klaar.
Super bedankt voor de mooie beoordeling. Fijne dagen en een mooi en gezond caravanjaar 2018 toegewenst.
Heel klantvriendelijk en deskundige mensen daar
Super bedankt voor de mooie beoordeling! Hele fijne dagen en een mooi caravanjaar 2018 toegewenst.
Uitstekende ervaring
Super bedankt voor de mooie beoordeling!
Top en met vertrouwen
Super bedankt! voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt fam. Eding voor de mooie beoordeling .
Alleen maar positief: goed advies, goede service, bij aflevering uitgebreide uitleg.
Bedankt voor jullie mooie beoordeling! Heel veel plezier met de nieuwe caravan!