Goed bedrijf met vriendelijke deskundige medewerkers
Vriendelijk, behulpzaam en attent, rondom een geweldig bedrijf
Vriendelijke mensen meteen geholpen de kosten wat er vantevoren was afgesproken fijn bedrijf
Na de beurt kreeg ik te horen dat de brandstoffilter vervangen moet worden op aanraden van Kia. Deze actie duurt 4 uur. Ik moet hiervoor van Gemert naar Eindhoven komen en ook nog betalen voor een vervangende auto. Ik ben van mening dat Kia deze kosten op zich moet nemen. Vandaar een lager cijfer voor de service.
Maken van afspraken is simpel en correct. Gelukkig ook telefonisch mogelijk. Beurt is naar behoren uitgevoerd inclusief werkzaamheden onder garantie en keuring
Ik had gedacht dat het wisselen van mijn banden naar winterbanden sneller ging dan bijna 1,50 uur. Kleine tegenvaller.
Top !
Aardig, vriendelijke medewerkers die antwoord geven op al je vragen zonder irritatie en met duidelijke uitleg
Pieterbergsweg 3
5628 BS Eindhoven