Gekregen wat ik wou

Ervaring goed eerlijke kerel toppie auto die mercedes sl500

Probleem met alarm goed verholpen, tevens nieuwe accu geplaatst na doormeten capaciteit. Auto werd gewassen weer overgedragen Top

Topservice, prima kwaliteit en lekker snel

Bij Cabrioland is het altijd prima vertoeven. Als je moet wachten dan, want meestal is er een gratis leenauto en kun je gewoon je eigen ding doen. En zij waar ze goed in zijn! En als je dan toch moet wachten is er prima koffie en dito uitzicht op de altijd mooie voorraad aan cabrio’s!

Fijn om hier een auto te kopen

Vriendelijk, gezellig, ter zake en afspraken nakomen. Dat wekt vertrouwen.

Goede auto gekocht

Ik kocht een kleine stadsauto (dus geen high-end cabriolet) voor een goed prijs. Auto is conform afspraak afgeleverd. Alleen was batterij niet opgeladen en bleek accu kapot ( wel gratis vervangen). Verder kan persoonlijke aandacht iets beter en voeld me niet erg een gewaardeerde klant, maar dat komt wellicht doordat ik geen dure auto heb gekocht.

Men is accuraat en snel. als klant voel je je geen numer

Men is accuraat en snel. als klant voel je je geen numer

Zeer kundig, snel en vriendelijk

Import en later ook onderhoud en APK super goed gedaan.

Klantenservice waar je blij van wordt.

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Klantenservice zoals je overal zou willen ontvangen.

Goede vlotte service

Goede vlotte service

Afspraak voor een APK keuring was snel mogelijk .

Plezierige ontvangst ,snelle afspraak was mogelijk en ik kon er op wachten onder het genot van een kopje koffie. Bovendien waren er weer prachtige cabrio's in de showroom te bewonderen. Dank voor de goede zorgen.

Top ervaring

25 jaar klant bij cabrioland, top service

TOP TEAM

Ik ben alvast zeer tevreden over mijn aankoop en kan deze garage enkel maar aanbevelen! Alles tot in de puntje clean, voorbereid, vriendelijk, vlot, aangenaam en daardoor een Top-Service, TOPTEAM! EEN AANRADER ! Alles is vlot en prettig verlopen.

Geweldige club!

Veel kennis van zaken, aandacht voor de klant en ze doen wat ze beloven! Inmiddels de derde auto via Cabrioland en waarschijnlijk niet de laatste. Bedankt heren!

Oprecht snel en eerlijk

Eerste ervaring met cabrioland. Porsche gekocht. Mijn eigen auto ingeruild, eerlijke prijs terug gekregen en een goede auto gekregen. Veel via de app en op vertrouwen en dat is wat er moet zijn. Tevens hebben ze een nieuwe APK direct gedaan zonder dat dit nodig was de komende 5 maanden.

Hartelijke ontvangst en goede Deals.

mooie auto's staan daar. Prettig gesprek en het gevoel was zo goed: je komt er voor 1 en gaat weg met 2 ... prachtige cabrio's . We hebben zin in het voorjaar.

Altijd professioneel, vriendelijk en reëel.

Je wordt als klant serieus genomen, bijzonderheden worden altijd gemeld en over oplossingen/alternatieven wordt overlegd. Bijzonder plezierige ambiance. Je bent altijd welkom.

Mooie zaak met prachtige auto’s

Mooie zaak met mooie auto’s. We zijn er vriendelijk en naar wens geholpen. Bij het ophalen van de auto kreeg m’n vrouw een mooi boeket rozen.

service

klantvriendelijk

Professioneel, betrouwbaar en hoge kwaliteit

Ben al zeker 25 jaar klant bij Cabrioland. Zij zijn erg gegroeid maar dat is nooit ten kosten gegaan van hun service

Fijn bedrijf om mee samen te werken !

Goed geholpen.

Geweldige service

Wij komen na een paar dagen vakantie terug bij onze Mazda MX5 uit 2004. Wat blijkt, 4 velgen en banden gestolen. Hoe los je dat dan op? Gelukkig wonen wij in Voorburg en komen wij met onze MX5 al geregeld bij cabrioland. Voor onderhoud van onze auto maar ook om ons te vergapen aan de mooie occasions. Dus langs gegaan bij Jack en zijn collega's. Er wordt meegedacht en een op korte termijn een oplossing gevonden. Voor een zeer redelijk bedrag weten zij 4 velgen en banden te organiseren, plaatsen deze op de locatie op de auto en probleem opgelost!! De communicatie verloopt hierbij uitstekend. Dus de service die ze verlenen ervaren wij als uitstekend en niet alleen voor de auto's in het hogere segment maar ook voor de 'eenvoudigere cabrio's'. De klant is hier dus echt koning. Jack en collega's, dank!! Floor en Bart

Top bedrijf!

Hele sympathieke en duidelijke service. Staan altijd voor je klaar! Hele goede auto voor mij gevonden en snel afgeleverd.

Erg fijne communicatie en service

Gistermiddag mijn "nieuwe"auto afgeleverd gekregen. Bedankt Jack voor de goede service en persoonlijk contact.

Uitermate tevreden

Conform afspraak alles goed geregeld. Geweldige service.

Service hoog in het vaandel

Cabrioland houdt altijd woord en zorgt dat alle afspraken nagekomen worden en bieden uitstekend de service wanneer nodig

Zonweg 30 32

2516BM Den haag