Dit jaar mijn 11e auto bij cabrioland aanschaft. En elke weer zeer tevreden.
Meerdere auto’s bij cabrioland aangeschaft en altijd top service gehad.
Ik ging weer eens mijn hardtop laten verwijderen en laten stallen. Blijk de prijs daarvoor verhoogd te zijn met 300% terwijl bij aanschaf van de auto en bijbehorende hardtop toegezegd was dat de stollingskosten laag zijn als de auto ook voor zijn onderhoud bij Cabrioland plaatsvindt.
Ik voelde mij als klant net zo gewaardeerd met het aanschaffen van een auto in een lage prijsklasse als een klant die een auto aanschaft in een zeer hoge prijsklasse.
Fantastisch
Prima service en vriendelijke verkopers
Goede service, tot nu toe goede kwaliteit auto.
Super klantvriendelijk! Super service! Flexibel en hele mooie auto’s.
We zijn goed ontvangen, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Mooie showroom voor hoger segment auto\'s. We zijn van mening dat we een kwalitatief goede en mooie auto hebben gekocht voor een acceptabele prijs en goede inruilprijs voor onze oude auto. Service hebben ze hoog in het vaandel staan.
Heel erg goed geholpen door Jack. Duidelijke afspraken en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat wij snel en goed geholpen zijn!
betrouwbaar,hulpvaardig, goed aanbod en klantgericht;Jack helaas moeilijk te verstaan
Goede ervaring met dit bedrijf, komen hun afspraken na. Denkt ook met de klant mee. Zal in de toekomst zeker (voorlopig ben ik nog zeer tevreden met mjn onlangs aangeschafte cabrio van Cabrioland!) Cabrioland in overweging nemen als ik weer toe ben aan een nieuwe cabrio!
Ik had een probleem met het sluiten van mijn cabriokap. De monteur nam even de tijd om ernaar te kijken en heeft het probleem direct verholpen omdat dit mogelijk was. Dit was service en dat vind ik super waardoor je iedereen die een probleem ervaart met zijn/haar cabriokap adviseert om naar Cabrioland te gaan. Maar ook voor onderhoud en/of de aanschaf van een nieuwe auto is Cabrioland aan te raden.
Mijn auto bij Cabrioland aangeschaft en daar in onderhoud. Uiterst correcte en deskundige medewerkers en bijzonder klantvriendelijk.
Jack en zijn team hebben mij perfect geholpen en geadviseerd met de aanschaf van mijn 911 Targa
Ik ben al jarenlang klant. Jack en z’n team zijn flexibel, service minded en zeer klantvriendelijk. Ik beveel ze bij iedereen aan!
Een uitstekend bedrijf -- vreindelijk, deskundig, en geen druk. Wij had een super ervaring en zijn heel tevreden!