Diverse auto aankopen en al het onderhoud in de afgelopen 15 jaar heb ik via Cabrioland gedaan
Als je eenmaal gekozen hebt voor een auto in dit segment wil je geen risico\'s nemen. Ik had mijzelf voorgenomen om een 235i cabrio bij een BMW dealer aan te schaffen. De gewenste uitvoering stond bij enkele dealers te koop, maar ook bij Cabrioland. Uiteindelijk met volle overtuiging voor de BMW van Cabrioland gegaan, vanwege het vertouwen dat er vanaf het eerste contactmoment is geweest. Cabrioland kan zich zonder meer meten aan de professionele autodealers en dat is wat mij betreft een uniqum. De auto\'s in portefuille zien er allemaal tiptop uit met aantoonbare historie en exclusieve uitrustingniveaus. Jeroen heeft ons geholpen en we hebben geen moment het gevoel gekregen iets te \"moeten\". In alle rust een proefrit kunnen maken, ook daarna geen verwachtingen, ze willen echt dat je zelf overtuigd bent van de auto en de keuze. Wij hebben in eerste instantie besloten om nog even verder te kijken, maar alle ervaringen erna, zowel dealer als universele verkoopsites waren minder dan Carioland. We hebben echt een goed vergelijk gemaakt van het beschikbare aanbod en dit heel transparant met Jeroen kunnen bespreken. Het geheel gaf ons een heel goed gevoel en inmiddels genieten we met volle teugen van de 235i. Complimenten aan Jeroen, maar ook aan de rest van het team die de auto perfect hebben afgeleverd! Vriendelijke groet! Joris
Uiterst tevreden. Goed kwaliteit en zeer goede service
Ken dit bedrijf al uit de tijd dat ze aan de Lekstraat zaten.... inmiddels daar diverse auto\'s gekocht, altijd naar volle tevredenheid! Service/onderhoud is OK en afspraak is afspraak. Een van onze credo\'s is \'Alles blijft mensenwerk\', welnu dat is het team van Cabrioland uitstekend gelukt!
Ik kom al ruim 5 jaar bij Cabrioland en word altijd erg goed geholpen. Jack en zijn team staan altijd voor je klaar!
Zeer professioneel en klantvriendelijk. Mijn eerste auto hier gekocht en Cabrioland geeft zo\'n goede indruk dat ik verwacht een vaste klant te worden. Mijn auto werd zelfs afgeleverd met kostenloze extra\'s. Zeer tevreden dus over het aankoopproces.
Kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer positieve ervaring met dit bedrijf heb. Ben zelf al enige tijd werkzaam in automotive land en daardoor misschien erg kritisch, maar dit is een bedrijf waar ze begrijpen hoe het werkt. Geen discussie of iets wel of geen garantie is, auto hoort in orde te zijn en daar zorgen ze dan ook voor.
Het dak van mijn auto ging plotsklaps niet meer dicht. Na het verzenden van een email werd ik gebeld voor een afspraak en kon ik al heel snel terecht. Dat is al erg waardevol. Telefonisch contact over het verloop van de reparatie en kosten was prettig. Er word meegedacht, en er word rekening gehouden met de situatie, alles gaat in goed overleg. Bij deskundigheid en prijs/kwaliteit heb ik een 10 ingevuld, hoewel ik zelf niet deskundig ben en geen referentiekader wat betreft de prijzen en deskundigheid heb. Die beoordeling is daarom ook vooral te danken aan het vertrouwen dat Cabrioland genereert.
fijne afhandeling, 4de auto die ik hier gekocht heb.
Ik doe al jaren tot grote tevredenheid zaken met dit bedrijf.
Onlangs een Jaguar F-type V8 cabriolet uit Duitsland door Cabrioland laten importeren. Deskundigheid, openheid, eerlijkheid en afspraken nakomen zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn. Ik kan Cabrioland een ieder aanraden.
Goed. Kan altijd terecht. En krijg altijd vervangend vervoer
Het is al even terug, maar super ervaring. Hier werd ik als klant behandeld. Mijn Boxster ingeruild voor een prachtige 911 cabrio. Twee jaar later zag ik mijn Boxster weer staan en heb ik toch weer contact opgenomen en die ook terug gekocht. Uniek en mooie ervaring. En hoe: Super gedaan. Ik wilde die 911, maar: 1. was te duur 2. ik vond de wielen niks 3. Ik vond de kleur raar (schiffer grau). Oplossing: 1. Een mooie inruil op de Boxster 2. Wielen werd niet moeilijk over gedaan; zeg maar welke je wel wilt. 3. En de kleur? Ga maar even lunchen. Toen ik terug kwam stond die buiten in het zonnetje tussen twee modellen in de kleur die ik eigenlijk wilde (Seal grey); toen besefte ik pas hoe bijzonder Schiffer grau is. Na deproefrit was het duidelijk. 1 Nadeel: ze hebben me zo\'n goede 911 verkocht dat ik hem nog steeds niet wil inruilen. Sorry mannen... En wat betreft die Boxter: daar zat 2 jaar later een raar navi ding in uit Japan of zo. Afspraak was dat ik nog recht had op de originele Porsche CD-22 wanneer ze die weer zouden vinden. Paar maanden later belden ze me en is ie ingebouwd: dus ze houden zich aan hun woord!
Keurig - volkomen betrouwbaar