Prettig goede en snelle service

Prima behandeld, en attent

onveranderd super! heb sinds 2007 drie autos gekocht

effcient, betrouwbaar , mogelijk wel iets duurder maar de service blijft onveranderd super

Geweldig!

Toegankelijkheid prima, ook wat betreft mailverkeer. Fijne ontvangst. Meedenkend! Het ritje vanuit het zuiden was het dubbel en dik waard!!

Wat een geweldig nette auto, RS geeft een geweldige glimlach, dank je Jack

Het is zeer lastig om een betaalbare exclusieve nette auto te vinden. Bij cabrioland hoef je geen twijfel te hebben en weet je dat het goed zit. Nogmaals dank Jack en collega's

men begrijpt dat het kopen van een auto plezier moet zijn

goede service , afspraken worden nagekomen , prima auto's begrijpen hoe het werkt

Ik rijd nu in mijn jongensdroom dankzij Jack en zijn team!

Jack en zijn team zorgde er samen voor dat ik de cabrio rijd waarover ik droomde. Door de kennis van de Duitse automarkt, het rijklaar maken van de auto inclusief specifieke wensen en de algehele professionaliteit, zou ik Cabrioland absoluut aanbevelen.

Super !! Wij lossen het wel op !

Vandaag de jaarlijkse service beurt en APK. Een klein probleempje maar die wordt snel verholpen door Cabrioland en zoals ze zeggen "wij lossen het wel op ! Supersnel super vriendelijk voordelig ik kan ze echt aanbevelen. Gary Lawrence

Keurig bedrijf goede service.

Na 20 jaar geleden mijn eerste cabrio bij Cabrioland gekocht te hebben recent deze auto bij hetzelfde bedrijf ingeruild voor een nieuwer exemplaar. Een auto kopen bij Cabrioland geeft mij een goed gevoel, men heeft service verlening hoog in het vaandel staan.

Al jaren klant! Blijft ook zo! Haha

Goede en snelle service

Goede service gehad, niet opdringerig. Service na verkoop is ook goed en mag zeker vermeld worden!

zeer goeie ervaring

Omdat de eerste ervaring heel goed was heb ik recent wederom een auto bij Cabrioland aangeschaft! Mooi bedrijf met mooie auto's en zeer betrouwbaar.

Gewoon een topbedrijf

Ik zocht een bijna nieuwe Mercedes C-klasse cabrio. Ze namen alle tijd voor mijn wensenlijstje, na 2 weken hadden ze de perfecte auto voor mij gevonden. Inmiddels al wat kilometers gemaakt. Tot nu toe erg tevreden!!! Bedankt Jack en Jeroen.

Fijne service!

De mannen van Cabrioland reageren snel bij vragen en doen wat ze beloven. Fijn en betrouwbaar. Ben blij met m'n Z4!

Prettig en deskundig geholpen

We zijn zeer prettig en deskundig geholpen. Geen gladde praatjes. Proefrit mogen maken. Netjes een nieuwe apk erop en onderhoud. In 1 woord: fantastisch.

Fantastisch!

Conform afspraak onze Mini Cabrio geleverd. De na de koop aangegeven wensen zijn ook naar volle tevredenheid opgelost. Service obv garantie prima geregeld, snelle reactie. De mooie witte rozen bij aflevering werden ook gewaardeerd! Bedankt Jack!

Betrouwbaar en uitermate goede service!

Jack is iemand met verstand van zaken!

My first stop every time when changing my car

I have bought 5 cars through the years from Cabrioland and have been happy with every one. I have got to trust them with their good advice and exceptional reliable service. I will be back again in a couple of years for my next car.

Hier voel je je echt klant!

In het paasweekend zagen we op de site een Audi TTS Roadster die we wilden komen bekijken. Hoewel Cabrioland eigenlijk gesloten was waren we welkom op 2e Paasdag. Alle tijd kunnen nemen om de auto te bekijken en na wat aandachtspuntjes doorgenomen te hebben de deal gesloten. Op de door ons gewenste datum stond de auto klaar. Omdat bij het poetsen er toch wat steenslag zichtbaar was op de motorkap bood Jack aan deze kostenloos te laten spuiten. Afspraak inmiddels gemaakt. De auto is top. Het doel van Cabrioland is langdurige klantenbinding. Nu nog niet aan de orde, maar bij vervanging zullen we zeker weer naar Cabrioland gaan.

Correcte service

Correct en adequaat zakelijk. Met tevens dank voor die bloemen.

Een echte ondernemer die snapt wat hij moet doen

Stijlvol bedrijf, mooie showroom, relaxte en vriendelijke ontvangst. Geen gladde verkooppraatjes. Mooie kwaliteit auto's en zorgvuldige afhandeling. Klant is hier koning.

Vakkundig en service gericht

Onze cabrio bij cabrioland gekocht. Alle tijd voor proefrit. Fijne onderhandeling voor inruil.

Transparant!

Verstand van zaken en heb niet naar een irritant verkooppraatje hoeven luisteren. Ben blij met mijn aankoop en kom zeker terug!

Het was prettig zaken doen.

Gelijk een goede prijs, geen getrut, goede dienstverlening, en natuurlijk een prachtige cabrio mee naar huis.

Prima eerste ervaring bij eerste aankoop cabrio

Met hulp van mijn zoon, sinds kort in het bezit van een rijbewijs, mijn eerste cabrio (Mazda MX5) gekocht van Jack. Goede reviews en een bijbehorende indruk. Ook van plan bij Cabrioland het onderhoud te laten doen. Zal nog laten weten of het over een tijd nog steeds bevalt.

Mijn tweede!

Vandaag mijn tweede auto in ontvangst mogen nemen bij Cabrioland! Fijne service, prettige mensen, eerlijk zaken doen! Niet alleen als je meer da 50k uit komt geven maar uit ervaring kan ik zeggen óók als je wat minder te besteden hebt. Cabrioland is een aanrader! Ton v. L.

Zonweg 30 32

2516BM Den haag