Zeer goed geholpen, tot de volgende

Afgelopen week mijn nieuwe auto opgehaald, goed geholpen eerlijk en transparant. Zeker aan te bevelen

Gewoon eerlijk, gewoon goed

Was op zoek naar een andere auto, naar apeldoorn gegaan gezien daar het aanbod in deze prijsklasse erg ruim is. Ik had aangegeven wat ik ongeveer in gedachte had waarop zij mij verschillende modellen liet zien en ondertussen de werkwijze van auto-net uitlegde. Vervolgens krijg je volop de vrijheid en gelenheid om andere auto's te bekijken van buiten en binnen. Dus geen gepush/gedram, dat geeft heel veel rust om een keuze te maken. De afhandeling verliep zeer soepel en naar tevredenheid.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk, net en correct bedrijf

Week geleden hier geweest op zoek naar een andere kleinere auto met inruil van onze grotere auto. De benadering was heel vriendelijk, vrijblijvend en correct. Toen er voor ons geen passende auto beschikbaar bleek, waren ze wel bereid onze grotere auto in te kopen met een eerlijk bod. Na nog wat gezocht te hebben, onze aankoop uitgesteld naar de toekomst en onze grotere auto aan hen verkocht. Dit proces ging vlot en verliep soepel. Er staan keurige nette occasions met passende prijzen, zeker de moeite van een bezoek waard!

• Reden bezoek Verkoop gebruikte auto

Tevreden

Ik ben zeer tevreden

Top geholpen ! Thnkx

Prima geholpen Niet gepushed Goede info Perfect, kom hier zeker weer terug

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto

Er vriendelijk en kundig personeel met goed advies. Mijn nieuwe auto bevalt erg goed. Ik ben er blij mee!

Erg fijn geholpen

Ik ben goed geholpen en een mooie auto gekocht, ik ga er voor mijn volgende auto zeker weer kijken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super vriendelijk en goeie en eerlijke adviezen en service.

Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Zeer vriendelijke mensen en wordt snel geholpen en geven ook nog een goeie adviezen en fijne service met lekker bakje koffie.Gaan we zeker vaker komen!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed geholpen en eerlijk advies gekregen

Eerlijke en vriendelijke autodealer. Totaal niet pusherig om maar te verkopen. Uiteindelijk met een fijne auto weg gereden

Betrouwbaar bedrijf

Ik heb ondertussen mijn derde auto bij auto-net gekocht. Het personeel is super vriendelijk en mee denkend, geven eerlijk advies en inruilen van de oude auto is mogelijk. Dit vindt ik altijd erg fijn. Ook is mijn auto daar al jaren in onderhoud, de monteur werkt erg netjes en komt zijn afspraken na. Als het toch iets duurder blijkt te zijn wordt je eerst netjes gebeld of het oké is zodat je niet voor verassingen komt te staan als je gaat afrekenen. Kortom mijn volgende auto koop ik zeker weer bij auto-net

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto, Verkoop gebruikte auto, APK / onderhoud / reparatie

Aanrader

Een aanrader voor iedereen die een auto zoekt

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Snelle manier om een auto te kopen

Veel auto's voor een budget tussen de €4000 en €6000. Aankoop was zo geregeld. Er worden wel vaste prijzen aangehouden, onderhandelen niet mogelijk.

Super geholpen

Wij hebben een mooie Ford gekocht bij Auto-net. Goed geholpen door zowel dhr Buitenhuis senior en junior. Wij komen zeker terug.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Geen onzin maar eerlijk en correct autobedrijf.

Vorige week een knap karretje gekocht bij auto-net. Fijne onderhandeling. Duidelijke taal geen onzin. Top! Wij zijn zeer tevreden en hopen op vele plezierige en veilige kilometers.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super snelle top service!

Ondanks het bellen buiten openingstijden zijn we super vriendelijk te woord gestaan, er werd met ons meegedacht en ontzettend goed advies gegeven. Vriendelijke benadering van medewerkers die een vorm van thuiskomen creëren.

Keurig bedrijf

Net bedrijf welke de afspraken goed nakomt.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Erg goed geholpen en heel veel keus

Wij waren op zoek naar een 2e auto en zijn bij Auto net in Apeldoorn goed geholpen en naar huis gereden met een mooie Ford Fiesta. Zeker een aanrader

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Correcte en snelle afhandeling!

'S ochtends gebeld over de Ford die we online zagen verschijnen. Netjes gereserveerd voor ons omdat we 1,5u moesten rijden. Auto was optisch in dezelfde staat als op internet stond omschreven. Medewerkers waren duidelijk, klantvriendelijk en servicegericht! Tevreden met de (koop van de) auto!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed geholpen, snelle service.

In mijn zoektocht naar een wat kleinere auto kwam ik al snel uit bij Auto-net, waar ruime keus was. Na online wat voorwerk te hebben gedaan, zijn we gaan kijken. De keus was al snel gemaakt en na een proefrit werd de knoop doorgehakt. We werden heel fijn geholpen en konden de auto enkele dagen later al ophalen. Ik ben er zeer blij mee!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ben goed geholpen met de koop van mijn nieuwe motor

Goed geholpen maar geen garantie

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte motorfiets

Een garage waar ik me direct op mijn gemak voelde. Veel keuze in een reëele prijsklasse. Ik had geen afspraak maar kon zo een proefrit maken. Uiteindelijk ook die auto gekocht. Zeer tevreden!

Vriendelijke service!

Prettig en eerlijke service!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed contact en snelle service

2de hands ford fiesta gekocht, auto was mooi schoongemaakt van binnen en buiten. Geen gekkigheid kunnen opmerken aan de auto voor zover je natuurlijk kan verwachten van een 2de hands. Puntje voor verbetering, auto had wel even afgetankt mogen worden bij aflevering.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijne auto bij vriendelijke garage gekocht

Garage met een eerlijk verhaal

Fijne auto

Mijn eerste auto hier gekocht. Nemen de tijd en zijn betrouwbaar. Draaien er niet omheen. Je weet waar je aan toe bent. Zie je een goede advertentie, zo is deze ook in het echt. Kortom, een aanrader voor je auto!

Vlijtseweg 202

7317AN Apeldoorn