Betrouwbaar

Vriendelijke en deskundige verkoper.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk en nuchter bedrijf. Mooie hal en erg gastvrij.

20/05 samen met een vriend van mij voor een BMW motor wezen kijken bij de mannen van Auto-net in Apeldoorn. Erg vriendelijk ontvangen, goede uitleg (en koffie) gehad en na een korte introductie van de motorfiets kon ik opstappen en na de rit was ik overtuigd. Alle boekjes en het onderhoud ook in orde. Beurtjes gehad en toffe rij ervaring. Dus tot een akkoord gekomen. Hou je ogen gewoon goed open en doe je eigen research naar hetgeen je kopen wilt. Dan kan het bij dit bedrijf sowieso niet mis ;-)!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte motorfiets

Werden gastvrij ontvangen en heb daar een schitterende auto gekocht

Hele goede service

Ik kreeg een goede service van het bedrijf. Er werden eerlijke antwoorden gegeven op mijn vragen. Inruil voor mijn oude auto was ook goed. De autos die ze verkopen zien er goed uit. Kom zeker weer terug

Fantastisch

Zojuist voor de 2e keer een auto gekocht bij Auto Net in Apeldoorn. Ik ben nogmaals weer zeer tevreden. De service is fantastisch die zij leveren. Ik ben enorm blij en zal zeker weer terug komen. Een aanrader om hier een auto te kopen!

Duidelijk en aardige verkoper

Als leek mijn auto gekocht en werd fijn geholpen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto, Verkoop gebruikte auto

No nonsense en afspraak is afspraak

Van afspraak van bezichtiging tot aflevering zeer prettig contact gehad met Ertjo. De communicatie is duidelijk, eerlijk (no nonsense) en volgens het principe ‘afspraak is afspraak’. Een aanrader!

Top auto

heel blij met mijn nieuwe auto. vriendelijke eigenaar van de garage. duidelijke uitleg. zeer gastvrij

Super fijn geholpen

Fijn geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Volkswagen Up. nette auto, eerlijke handel en na de koop werd de auto nog netjes nagelopen of alles in orde was. Zeker een aanrader!

Betrouwbaar en goeie service

Goed contact gehad, eerlijkheid en betrouwbaar autobedrijf. 2e auto hier gekocht, nooit problemen mee gehad

Vriendelijke, profesional,

De service die ik kreeg bij het kopen van mijn auto was erg prettig. De man die mij hielp wist goed of de auto was onderhouden en waar de auto vandaan kwam.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima ervaring met dit bedrijf!

Van begin tot eind prima en vriendelijk geholpen. De auto stond netjes klaar voor de bezichtiging en ik kon direct een proefrit maken. Daarna overgegaan tot aankoop, ook dit verliep goed. De auto is netjes afgeleverd. Ik ben blij!

Snelle deal zonder gedoe

Om kwart over 9 gebeld, 10 uur proefrit en 11 uur auto ingeruild en nieuwe auto meegekregen. Heb gedoe, prettig contact en betere koffie dan bij de meeste concurrenten.

Erg tevreden

Zeer tevreden over ons nieuwe auti

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen

Goed geholpen

Behulpzaam en goede service

Top bedrijf

Vandaag onze auto gekocht waar we erg blij mee zijn Super aardige mensen die weten waar ze over praten.Een eerlijke prijs gekregen voor onze oude auto.

Top service!

Goed en snel geholpen. Fijne service en transparant!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto, Verkoop gebruikte auto

Behulpzaam, vriendelijk en prima geholpen.

Proefrit aangevraagd. Auto stond keurig klaar en zag er tip top uit. Na proefrit zijn we tot koop over gegaan. Goede ervaring met dit bedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Heb vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Goede afspraken en een fijne afhandeling van papier werk. Goede garage bedrijf. Aardig en goed personeel.

Fantastisch

Vanaf telefonisch tot einde was het goed geregeld. TOP!

Prettig contact

Goed geholpen. Vriendelijk, duidelijke communicatie en nette afhandeling.

Betrouwbaar, goeie services

Zojuist een auto gekocht. De communicatie en services was super goed. We willen iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Je gaat gegarandeerd geslaagd naar huis.

Superieure service ook bij auto nr. 5 via Auto-Net

in één woord fantastisch! het is onze 5e bestelwagen via Auto-net en zeker niet de laatste. Wij hebben als bedrijf ons wagenpark van groot 10 auto's in onderhoud bij Auto-net, ook hebben wij al 5 auto's aangeschaft via Auto-net. Alles naar meer dan volle tevredenheid, eerlijke bedragen en eerlijk advies een 10 met een griffel!! Enige is dat onze werknemers een lopend buffet missen tijdens het wachten op een snelle services Koffie krijgt een 7 bonen apparaat zou het afmaken maar dit is alleen positieve kritiek uiteindelijk draait het om de auto's

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto, APK / onderhoud / reparatie

Occasion

Vriendelijk ontvangst en goede service!

Vlijtseweg 202

7317AN Apeldoorn