• Reden bezoek Aanschaf gebruikte motorfiets

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer goed geholpen door dit bedrijf , ik heb bij hun een mooie renault twingo van 2008 gekocht , als nieuw is hij, rijdt perfekt. Er was wel iets met de radio er kwam geen geluid , daar kon t bedrijf niks aan doen , de vorige eigenaar bleek achteraf, had de boxen uit de deur gehaald . Omdat er geen geluid was werd de auto naar een elektronica bedrijf gebracht en het geluid zou voor elkaar komen, is gebeurd, maar de radio bleek storing gevoelig toen ik m terug kreeg , daarom hebben ze er ook een andere radio cd speler in gezet, 1box die t elektronica bedrijf er in had gezet bleek ook niet goed , ik weer terug , daar hebben ze een nieuwe box ingezet in overleg met Auto-Net .Dus al met al zijn wij perfekt geholpen .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, vriendelijk, snelle afhandeling en goede nazorg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer tevreden over de gang van zaken en een zeer mooie jong gebruikte Ford Focus gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 3 weken geleden een Skoda Fabia gekocht en zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heldere afspraken over verkoop auto en deze zijn ze ook naar alle tevredenheid nagekomen.
  • Reden bezoek Auto/motor verkocht aan Auto-Net

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier een renault megane gekocht en de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde. Je wordt prima geholpen en de service die ze leveren is dik in orde. Echt een familiebedrijf waar er nog naar je geluisterd wordt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel+eigenaar. Mooie Citroën C3 gekocht voor een goede prijs en met garantie. Alles netjes afgehandeld. Ik kon zelfs na sluitingstijd een proefrit maken en na mijn vakantie mijn auto ophalen (dus hij heeft daar nog 2 weken veilig en droog gestaan).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, nette ontvangst. Auto\'s zijn scherp geprijst en ik kreeg een hele goede inruilprijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen, aardige mensen, snelle afhandeling

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zakelijk en kort \r\nPrima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes autobedrijf wat zich richt op in - en verkoop van auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie, tijdelijke radiostilte na cancelen eerdere afspraak. Verder snelle en nette afhandeling zoals afgesproken.
  • Reden bezoek Auto/motor verkocht aan Auto-Net

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Prima auto tot nu toe.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontspannen sfeer, alles prima en vlug geregeld
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte motorfiets

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen en een eerlijke prijs gekregen voor mijn inruil auto. Auto is netjes afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na enig mail contact besloten om de auto te gaan bekijken en na een belletje hebben ze aangeboden mij op het treinstation op te halen, inderdaad stond iemand op mij te wachten bij aankomst. De auto was naar verwachting en zoals in de advertentie. Uiteindelijk kon ik pinnen en is de auto op mijn naam gezet, hiervoor hoefde ik niet naar het postkantoor en kon ik met mijn nieuwe auto na huis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Oogt prettig en betrouwbaar en na vergelijkend warenonderzoek kon ik concluderen dat de auto voor een redelijke prijs werd aangeboden. Hopelijk ben ik op de lange termijn nog steeds zo tevreden, want blijft spannend om een tweedehands auto aan te schaffen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Serieus bedrijf, en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies gehad en klantvriendelijk geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke medewerkers..! Mooi en zeer tevreden om er mee zaken te doen..!

Vlijtseweg 202

7317AN Apeldoorn