Vriendelijke en behulpzame mensen.

Goed en zeer vriendelijk geholpen. Goede service!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Hier een auto gekocht en de oude ingeruild. In het algemeen is de service goed. Voor de zekerheid een extra garantie afgesloten en hopelijk kan ik vele veilige kilometers met mijn nieuwe auto kunnen rijden.

Top service

Staan altijd voor je klaar

• Reden bezoek APK / onderhoud / reparatie

Duidelijke verkoper en scherpe prijs

Na afspraak konden we komen kijken en proefrijden met de auto. Inruil van oude auto is mogelijk. Weinig onderhandel ruimte, maar wel duidelijke afspraken. Bij ophalen van de auto vriendelijk ontvangen en alles snel en goed geregeld. Nu hopen op veel veilige kilometers.

Goede aankoop

Ondanks dat het verre afstand voor mij is vond ik het zeker waard er heen te gaan. Goede service en nette auto’s.

Toppers!!

Heb hier een auto gekocht van echte vakmensen die passie hebben voor auto's en niet uit zijn naar alleen maar je portemonnee. Echt een top service!! Heb gebeld voor een afspraak voor een proefrit en toen ik aankwam stond die ook klaar echt netjes!! Nadat ik hem gekocht had had ik bij aankomst thuis een probleempje ondervonden. Ik had geen garantie genomen maar toen ik de verkoper belde kon ik gelijk terugkomen voor een oplossing!! Wat wil je nog meer!! Ik raad het iedereen aan om tenminste een keertje langs te gaan. Bedankt lieve mensen!! Wens jullie veel dankbare klanten!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Fijn, eerlijk en transparant autobedrijf!

Gisteren 16-06-2021 mijn Volkswagen Fox gekocht bij auto-net.nl. Fijn geholpen door Ertjo, en het voelde ontspannen en totaal geen manier van opdringen of aanpraten. Rij met veel plezier in mijn Fox!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede indruk, goede service, vriendelijk

mijn auto vorig weekend gekocht bij dit bedrijf, indruk is goed. vriendelijk, goede service en duidelijk. hopelijk hebben we nog lang plezier van onze aankoop

Makkelijk, snel en duidelijk

Makkelijk, snel en duidelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Mooie auto's, eerlijke verkoop, een aanrader!

Alles is gewoon prima: Ruime keuze Mooie auto's Vriendelijke verkoper Doet wat ie beloofd Superblij met ons nieuwe gebruikte auto!!! Dankjewel Hr. Buitenhuis.

Correct bedrijf

Onlangs een Fiat Punto gekocht, bevalt goed! Communicatie en service was goed!

Zeer goed bedrijf

Zeer goed bedrijf wat zijn afspraken na komt. Eerlijk en transparant. Zeker een aanrader

Goede service!

Auto gevonden via marktplaats. Telefonisch contact verliep soepel. De service bij Auto Net was goed, proefrit kunnen maken en erg blij met mijn aankoop.

Helemaal top!

Vorige week voor een auto gaan kijken, werd vriendelijk te woord gestaan bij binnenkomst . Testrit ermee gemaakt dit was helemaal in orde, auto zag er netjes uit zoals op de foto’s online. De auto gisteren opgehaald, deze stond netjes klaar en de rest was zo afgehandeld. Bij vertrek nog wat tips gekregen over de auto. Het is allemaal snel en professioneel verlopen.

Prima service, vriendelijke mensen

Goede ervaring, lichtje deed het niet, werd gelijk gerepareerd en slot handmatig met sleutel openen bleek ook niet goed te werken. Dit wordt nog kosteloos verholpen! Topservice.

Professionele garage

Professionele garage met veel expertise op het gebied van auto's en motoren.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto, Verkoop gebruikte auto

Goed bedrijf, goed contact, vriendelijk

Scherp aan de prijs Zeker een aanrader!

Eindelijk een goeie!

Ik heb vandaag een auto aangeschaft en mijn oude meteen ingeruild en achter gelaten. Ik was een beetje wantrouwig door vorige ervaringen bij andere garages, maar dat was bij Auto-Net achteraf nergens voor nodig. Alles is netjes geregeld, en ik zou zo nog eens 2 uur rijden om langs te gaan als het moet. Zeer de moeite waard! nogmaals bedankt voor de moeite, en veel succes!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto, Verkoop gebruikte auto

Klein puntje maar dat was direct opgelost

Ik heb een auto gekocht en geen inruil daarom met de trein gegaan. Ze belde mij of ze mij moesten ophalen op het station fijne service. De proefrit bij een eerder bezoek en bij het ophalen waren voor mij prettige ervaringen, fijne service en men was duidelijk wat wel en niet kon. Bij thuis komt bleekt helaas binnen 24 uur dat de accu niet geheel goed was. Ik zelf heb dit ook niet bemerkt bij de proefrit dus ik kan heel goed begrijpen dat zij dit ook niet gezien hebben. Na dit gemeld te hebben hebben zij de helft overgemaakt naar mij omdat ik zelf wel zo handig ben om hem er in te zetten

Goede ervaring

Communicatie heel goed verlopen. Ondanks de drukte goed de tijd genomen om mij te helpen/ te woord te staan. Na overeenkomst van prijs bij koop, proefrit gemaakt. Auto was netjes en schoon, zoals alle auto's die daar staan. Auto gekocht, ze hebben er een trekhaak onder laten zetten. Week later auto opgehaald en ook dat verliep vlotjes. Mocht ik, om wat voor reden dan ook, een nieuwe auto nodig zijn. Zou ik hier zeker eens (online) gaan kijken, ondanks de langere reistijd

Positief!

Communicatief goed, reageren snel. Mogelijkheid om een proefrit te maken was aanwezig en de auto stond klaar zoals afgesproken. Fijne mensen, scherpe prijzen... 'what you see is what you get'.

goede ervaring

Ik werd meteen geholpen. Bij mij was het ook direct duidelijk waar ik aan toe was. Ik heb wel een proefrit gemaakt en daarna de auto gekocht. Na een week kon ik de auto ophalen want de meeste deukjes waren weg gehaald (Is wel voor eigen kosten)

uitstekend geholpen

tot nu toe zeer tevreden met de aangeschafte auto. Ik ben zeer netjes en vriendelijk geholpen. Kortom wij zijn blij met onze nieuwe auto. Met een vriendelijke groet Cor.

Zeer goede ervaring.

Mooie auto's,scherpe prijzen,vriendelijk personeel,perfecte aflevering van een netjes gepoetste auto en eventuele gebreken.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk, servicegericht en goede prijs/kwaliteitverhouding

Vorige week heb ik een auto gekocht en tot op heden erg blij met de aankoop.

Vlijtseweg 202

7317AN Apeldoorn