Betrouwbaar en zeer correct!

Graag sluit ik mij aan bij de hele reeks aan zeer positieve beoordelingen m.b.t. het Autobedrijf Gebr. Raaijmakers in Son. Bij dit bedrijf hebben wij een Nissan Qashqai gekocht uit 2008. Gistermiddag stond hij voor ons klaar, nadat hij een servicebeurt met A.P.K. had gekregen en een nieuwe trekhaak. De afhandeling van de aankoop verliep uiterst correct en betrouwbaar! Al met al zijn we heel tevreden wen hopen nog jaren plezier te hebben van onze aankoop.

Heel positieve ervaring bij dit familiebedrijf

Vanaf het eerste bezoek tot de aflevering ben ik hier op een vriendelijke en professionele manier geholpen. Geen snelle praatjes maar een eerlijk verhaal waarbij ook eventuele aandachtspunten van de auto niet verborgen worden. In dit geval waren er bijvoorbeeld wat stoeprand krasjes op de velgen, die ze voor aflevering in absolute nieuwstaat hebben hersteld. Een aankoopkeuring (want ja, het is toch wel een bedrag dat je uitgeeft) toonde aan dat de auto door en door in orde was. Over de prijs, inclusief inruil, waren we het snel eens. Ook met de uitgebreide garantie ben ik zeer tevreden. Ze hebben een goed oog voor de ietwat specialere auto's dus hier heb ik eindelijk mijn droomauto gevonden. De klant staat hier voorop en daarom zal ik Auto Centrum Raaijmakers zeker aanbevelen!

Echte betrouwbaar

Wij hebben hier 4 maanden geleden een Mercedes coupe met exclusief AMG interieur gekocht.We hebben de koop enkel via telefoon ,advertentie en app contact gesloten.bij aan komst bleek alles te kloppen zo als verteld en de Wagen is in top staat

Zeer tevreden TOP.

Keurig bedrijf met vakkundig personeel wij hebben hier een vw jetta gekocht. Wij zijn zeer netjes geholpen en de auto is in perfecte staat afgeleverd. 👍

Een betrouwbaar autobedrijf bestaat echt

Na lange zoektocht en veel bezoeken aan dealer autobedrijven eindelijk uitgekomen bij een autobedrijf waar eerlijkheid, transparantie en goede prijs kwaliteit in een hoog vaandel staan. Afspraken die vooraf gemaakt zijn worden volledig nagekomen. Goede duidelijke garantie voorwaarden die zonder gezeur indien nodig vlot worden afgewikkeld. De firma Raaymakers maakt dat autorijden weer een groot plezier is. De juiste auto gevonden bij een bedrijf waar een auto samen met de klant boven aan staan. Ik ga de tweede gezinsauto die aan vervanging toe is hier binnenkort zeker kopen.

Geweldige ervaring

Wij hebben zelden of eigenlijk nooit zo'n fijne service gehad als bij dit autobedrijf heel vriendelijk. Echt nog maals heel bedankt voor de fijne service en het vertrouwen. Vriendelijke groet Fam Noort

Dhr Borges

Auto voor export naar Portugal gekocht bij Gebr.Raaijmakers. Prima auto voor een prima prijs. Mijn ervaring met Tim was positief en professioneel en zeker voor herhaling vatbaar.

Ook erg goed geholpen, we waren er echt blij mee, bedankt 👍 Een late reactie,beter laat dan nooit !

Zie hier boven

Zeer fijne ervaring

First impression is zeer belangrijk, deze beviel ons goed. We werden goed geholpen, goede service en uiteraard stukje meedenken was ook zeker een pluspunt.

Fantastische, vriendelijke en professionele hulp

De familie Raaijmakers hebben ons geholpen met het importeren van onze auto uit Portugal. Zonder hun hulp was ons dit niet of nauwelijks gelukt en waren de kosten veel hoger geworden.We hebben anderhalve maand in een leenauto mogen rijden omdat er met onze auto nog niet gereden mocht worden. In één woord geweldig, super bedankt!

goede service, goed behandeld

Vorige maand mijn Suzuki Swift Sport gekocht hier. Aardige en vertrouwelijke verkopers. Wisten precies wat voor auto ze verkochten, konden mij veel vertellen over de auto en zijn (onderhouds) geschiedenis. Papieren (facturen) erbij, samen met de NAP en een nieuwe apk. Testrit gemaakt en ik was meteen verliefd op de auto. Kortom, een heel fijn bedrijf om een auto te kopen. Garage dat bij het bedrijf inzit (Autobedrijf de Garage) is vakkundig, vriendelijk en vooral het belangrijkste eerlijk.

goede service, goed behandeld

Gereageerd op de mooie prijs/kwaliteit verhouding. Erg tevreden over de onderhandeling over inruil, zomerbanden en reserveband montage en klantvriendelijk. Na inmiddels 5000 km er van overtuigd een goede koop te hebben gesloten.

goede service, goed behandeld

Erg prettig geholpen bij de aanschaf van een auto.

goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf met veel plezier mijn Suzuki gekocht! Erg klant vriendelijk en komen afgesproken afspraken na.

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk mensen ,goede ervaring. Zou ze iedereen aanraden die een occasion zoekt .

perfect, zeker aan te bevelen

Nette auto gekocht, na afhandeling bleek dat er nog iets niet helemaal goed was. Kon dit bij mijn lokale garage laten oplossen, de rekening dezelfde dag nog vergoed gekregen. Top!

• Deskundigheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Hulpzaam en snelle en goede afhandeling. Erg fijne mensen en eerljk.

Goede service! Kom zeker terug

goede service, goed behandeld

Leuk contact. Ik had nog wat zaken die uitgezocht moesten worden na de koop. Dat is effectief opgepakt. Mooie service.

goede service, goed behandeld

Een Top bedrijf met een goede en vriendelijke ontvangst (Autoverkoper: Tim) en een geweldige service. Niets is te veel. De afspraken die worden gemaakt zijn nagekomen, en alles wordt zeer netjes afgehandeld. Toppi ! Dus een Aanrader !

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijke ontvangst, ik kon rustig rondkijken en voor mijn vragen was direct een medewerker beschikbaar. Er is een ruime selectie auto\'s aanwezig; het maken van een proefrit met verschillende auto\'s is geen probleem. Algemeen indruk is zeer betrouwbaar en eerlijk. Prettig tijdens de onderhandelingen; een mooie auto gekocht voor een nette prijs. En na het op naam van de auto zetten kreeg ik een bosje bloemen en een fles wijn!

goede service, goed behandeld

Heb hier een tijd geleden naar volle tevredenheid een peugot 308 stationwagen gekocht. Zeer professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Kan deze garage echt aanraden, zou hier zo weer een auto kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Zéér snel geholpen aan precies de auto die ik nodig had voor een zeer schappelijke prijs. Dank jullie wel!

Prins Reinierstraat 14

4651RZ Steenbergen