Zeer behulpzaam en bekwaam,

Geen vraag is te veel, zijn altijd zeer behulpzaam en bereid om dingen voor ons uit te zoeken en te bestellen. top service !!

Goede service, snelle levering van de onderdelen.

Heel vakkundig en super vriendelijk

Na het stoppen van de Jaguar garage Demand in Maastricht naar Kessels Automobielen Maastricht gegaan. De service daar was geweldig. Kon in de showroom altijd wachten bij een beurt. Altijd een correcte afhandeling. Heel vriendelijke mensen.

Al rijdt ik niet in een BMW maar in een Jaquar, ik wordt steeds correct en vriendelijk geholpen

Al rijdt ik niet in een BMW maar in een jaquar, ik wordt steeds correct en vriendelijk geholpen.

prima voorlichting en service

Bij de aankoop van mijn elektrische BMW iX3 heb ik prima service en goede voorlichting ervaren. Ook de inruil van mijn Jaguar verliep geheel naar wens

Vriendelijk en eerlijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Great experience!

I bought a car with Richard and everything was great and easy including all the registration paperwork!

Goed, snel en vriendelijk geholpen

Alles mooi op tijd

Zeer netjes geholpen en gecommuniceerd zoals altijd

Duidelijke communicatie

Tijdstip afspraak en afhandeling APK en onderhoudsbeurt prima!

Goede service, vriendelijke mensen.

Inmiddels al 5 auto's gekocht, steeds tevreden en deskundig advies gekregen.

In één woord TOP

Ik ben fan van het merk auto dat ze verkopen, maar nog meer van de klantgerichtheid, service en klantvriendelijkheid. Dit van zowel de directie als medewerkers van de verschillende afdeling!!

Winterwielen snel en goed gemonteerd.

Zeer goede service

Zeer goede service bij het herstellen van het cabriodak van de BMW Z4.

Zeer fijne medewerkers die ons als familie altijd correct en met deskundig advies helpen.

Top service!

Sinds dag 1 klant en nooit meer op zoek gegaan naar een ander. Top service, vriendelijk personeel en altijd aandacht voor de klant.

Auto super afgeleverd!

Ik heb mijn nieuwe Mini zojuist opgehaald en ben zeer tevreden over de aflevering van de auto. Heel netjes geregeld en leuk gedaan! Ook nieuwe lampen in de mini laten monteren en winterbanden laten monteren, dit werd super snel voor mij geregeld. Kessels, bedankt voor de super service!

Perfecte service en vriendelijk personeel

Perfecte service en vriendelijk personeel

Topbedrijf: betrokken, bekwaam, behulpzaam en betaalbaar

Kessels heeft in een sessie de uitlaat vervangen voor een premium exemplaar, de veren vervangen voor sportveren, winterbanden gemonteerd op nieuwe set velgen en gemonteerd op de auto, zomerset opgeslagen en dat allemaal kundig en met een grote glimlach!

Super garage!,

Ben geholpen door Richard, geweldige man met ervaring over ‘zijn’ auto’s. Wij hebben rustig kunnen kijken en vergelijken met tekst en uitleg van R. Waren zeer tevreden met de inruil van mijn auto, en bij het ophalen van mijn mini pepper,mocht ik een ‘cadeautje’ openmaken! Alles heel attend,en natuurlijk de uitleg van de vele knopjes.super service,personeel en uitleg, ben zeer tevreden.

Laatste ervaring was niet zoals ik de laatste 15 jaar gewend was

Naast onderhoud moest er een software update gebeuren. Nadat ik de auto terug had opgehaald, bleek toen ik thuis kwam dat het hele systeem gereset was met als gevolg dat alle in het geheugen opgeslagen radio zenders, adressen GPS, telefoonnummers gereset waren en dus verdwenen. Hier had men van te voren niks over gezegd en ook geen poging gedaan om dit terug te herstellen. Om dit te voorkomen of terug te zetten, had Ik hier als 80 jarige toch enig begrip en hulp verwacht. Dit is niet de service die ik van Kessels gewend ben ….. na dit zelf tevergeefs proberen op te lossen heeft mijn zoon dit ondertussen terug hersteld.

Top service !!

Toen we op zoek waren naar een nieuwe wagen heeft Richard Baltus ons hiermee perfect verder geholpen. Bij het afleveren van de wagen konden we moeilijk een datum prikken o.w.v. onze drukke agenda's maar bij Kessels zoeken ze altijd naar een passende oplossing. Zo is Richard zelfs op zijn vrije dag naar de garage gekomen om een volledig gedetailleerde uitleg te geven en de auto aan ons af te leveren. een nieuwe wagen nodig? passeer dan zeker eens bij Kessels! 5 sterren voor vriendelijkheid 5 sterren voor flexibiliteit 5 sterren voor professionaliteit kortom, TOP SERVICE!

Correcte afhandelng en prettig contact

Niet anders als boven aangegeven

Top service

Goede service en verstand van zaken. Ik werd goed en snel geholpen. Mooi specifiek benoemt wat men doet en waar je voor betaald.

Duitse Poort 15

6221VA Maastricht