Snelle service en goede afhandeling

Bandenwisseling op kort termijn mogelijkheid tot telefonisch overleg

Mijn 1e onderhoud bij Kessels

Remvloeistof vervangen: Prijsopgave €70 tot €80. Vervanging wordt uitgevoerd. Prijs ruim €100. Lichtelijk verbazing. Namelijk 25% duurder. Zou de prijsopgave excl. BTW zijn geweest? Vreemd, want ik ben particulier. Ik zou Kessels willen vragen hiermee duidelijk te zijn naar eender de zakelijke danwel particuliere klant. Om remvloeistof te vervangen staat namelijk een vaste tijd en een vooraf de te vervangen "onderdelen" reeds vast. Het betrof een BMW van 2,5 jr oud. Qua vriendelijkheid niets dan lof. Ik ga er uiteraard van uit dat de remvloeistof service naar behoren is uitgevoerd. Ik hoop dat met deze feedback Kessels hun service naar een -nog- hoger niveau tillen. Overall toch tevreden.

Professioneel en betrouwbaar

Prettige ervaring bij de aanschaf van een auto. Zowel de zaak als verkoper maakten een professionele en betrouwbare indruk.

Tevreden

Correct geholpen

Niet goedkoop, maar wel betrouwbaar met excellente service

...

Zeker een aanrader , top service

Zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken .

Zoals altijd: accuraat en betrouwbaar . Wat wil een automobilist nog meer?

Heldér in offertetraject, professioneel en accuraat in de uitvoering en afhandeling.

Ik zou iedere klant zo'n service toewensen.

Doordat ik ongestoord rond kon kijken zag ik de auto die ik zocht. De vriendelijke terughoudendheid van Younes, geen overdreven aanbevelingen voor mijn keuze, maar wel bevestiging van kwaliteit. Natuurlijk was de kalme uitleg over de technische kanten van groot belang. Het gaf me vertrouwen om voor dit bedrijf te kiezen.

Super gastvrije en persoonlijke touch.

Vandaag onze nieuwe BMW X4 mogen ophalen. Speciale dank aan Younes. Super vriendelijke en zeker aandacht voor de klant. Dank BMW Kessels voor jullie service. Een echte aanrader!

Klantvriendelijk, goede prijs, goede follow up.

Onze eerste ervaring met de firma Kessels is zeer positief: onze jonge verkoper Younes was zeer klantvriendelijk, we kregen een goede prijs voor onze ingeruilde BMW 1 en we hebben een eerlijke prijs betaald voor de aangeschafte BMW 2. Toen onze verkoper er even niet uit kwam met de vrijwaring van onze inruiler, werd hij onmiddellijk geholpen door een senior-medewerker, waarna alles verder rustig en probleemloos verliep. Ook de follow up was goed: we kregen als verrassing nog een mooie bos bloemen thuis gestuurd en onze verkoper informeerde na een week telefonisch of alles nog naar wens was. Ook kunnen we altijd contact opnemen met vragen/ opmerkingen. Mark en Lisette, Beek

Goede eerlijke service

Er werd goed ingespeeld op mijn wensen en alle voor en tegens op een rij gezet. Heb een goede prijs gekregen voor mij BMW x3 en een eerlijke prijs betaald voor de RANGE RIVER EVOQUE SE dynamic. Het is voor mij een rustigere manier van rijden met veel luxe en toch sportief . Aanrader om met deze dealer in zee te gaan!

Topservice!

Twee maanden, na aanschaf, is de voorruit van mijn Landrover Discovery V enorm gaan lekken. Kessels heeft de auto opgehaald, ik kreeg vervangend vervoer en na reparatie is de Landrover weer bij ons terug gebracht. Perfecte service dus! Communicatie over herstel was prima en correct. Had tevens wat problemen met het (extern ingebouwde) alarm en steeds uitvallende radio. Ook daarnaar is gekeken en zijn updates uitgevoerd. Vandaag ga ik er weer voor het eerst mee rijden en ik heb er alle vertrouwen in dat alles is opgelost.

Keurige, vriendelijke en persoonlijke benadering

Vorige week BMW gekocht op twee inruilwagens. Naast het zakelijke was er ook ruimte voor een een persoonlijke benadering. Compliment aan de heren Strouken en Neijnens. Zij gaven het gevoel dat je je als potentiele klant geen nummer voelt. Dank aan Younes Neijnens voor zijn keurige, vriendelijke en bekwame manier van werken.

Zéér goede service!

Afgelopen zaterdag is mijn nieuwe BMW 2-serie Gran Coupé door Richard Baltus van Kessels Automobielen afgeleverd. De service voorafgaand aan de levering was enorm goed. Kessels heeft alles op alles gezet om de auto op tijd te laten afleveren en met succes. Tijdens de afleverafspraak heeft Richard mij alles tot in de puntjes uitgelegd en je merkt meteen dat je met een zéér vakbekwame dealer te maken hebt. Kessels automobielen en in het speciaal Richard, enorm bedankt!

Zeer prettige ervaring!!!

Mooie auto's, Prettige, snelle, duidelijke en eerlijke communicatie. Klant staat centraal. Meedenkend. Omdat ik jarig was in de week van aflevering, heeft men alles in het werk gesteld dat ik de auto op mijn verjaardag op kon halen! Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan deze service.

Prettige behandeling

Snel een afspraak gemaakt en vriendelijk geholpen. Het is wel jammer dat er voor het merk Mercedes (nog) geen onderdelen aanwezig zijn,waardoor ik 2x ben moeten terugkomen!

Goed service!

Zeer goede service.

Duidelijke offerte, uitvoering conform en goede communicatie aangaande extra's.

Altijd positief

Altijd een uitermate correcte bejegening en vriendelijk Komt vertrouwd over. Altijd vooraf transparant over de kosten

Zeer goede service

Gehaald en gebracht terwijl ik de “mini” fiets gereserveerd had; top!

Goede kwaliteit en service en voordelig ook nog.

Goede garage waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

Goec

Goed geholpen

Goede persoonlijke en professionele service.

APK keuring en alarmkeuring. Airconditioning onderhoud + bijvullen.

Een geweldig bedrijf.

Na 34 jaar Mercedes te hebben gereden vandaag mijn eerste BMW X3 gekocht. De verkoper Younes heeft mij uiterst correct geholpen. Hij is met zijn 20 jaar een topverkoper. Houd zich aan zijn afspraken en geen opdringerige verkoop praatjes. Younes bedankt voor de goede service en uitleg. Jij als junior verkoper zult het ver schoppen in de Autowereld. TOP bedrijf.

Duitse Poort 15

6221VA Maastricht