Goede service,vriendelijk en vakbekwaam.

Ik ben sinds de aankoop van mijn Mini, zeer goed en vriendelijk geholpen.

Afspraak is afspraak

Vriendelijk , professioneel, snel . Alles kan.

Prima en correcte service

Prima en correcte service binnen afgesproken tijd.

Achteraf extra kosten

Aardige mensen, heel jammer dat de leen auto opeens extra Bleek te kosten dan alleen met n volle tank terugbrengen . Dit was vooraf niet gemeld. kost

Voortreffelijke service

Reparaties worden zorgvuldig uitgevoerd.

als nieuwe klant vond ik de service heel goed

Fantastische garage met super service

Uitstekende garage met super verkopers Uitstekend geholpen in een woord fantastisch ga zo door

Accurate service

Betrouwbaar advies en service.

Prima service, echte aanrader.

Nu met mijn auto voor de tweede keer bij Kessels Automobielen geweest voor regulier onderhoud. Zeer tevreden over de manier van communiceren bij dit bedrijf. Wat ik als zeer positief heb ervaren is dat ik niet alleen een factuur kreeg van een mankement aan mijn auto maar ik hier ook van op de hoogte werd gesteld door een duidelijke foto met prijsopgave die naar mij gestuurd was. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen bij iedereen!

Top; op zaterdagmiddag toch nog geholpen

Kon op zaterdagmiddag nog a la minute een nieuwe accu laten monteren. Kop koffie in de showroom gedronken.... vriendelijke verkoper! Bedankt team Kessels.

Eindelijk een garage die het snapt

Na enkele teleurstellende ervaringen bij zowel dealer als zogenaamde BMW specialisten wisten de techneuten van dit bedrijf het probleem met onze BMW wel te verhelpen. Een nieuwe klant erbij !

Goed!

Gewoon goed!

Vriendelijk met Top service tegen een scherpe prijs

Ik kom al jaren bij Kessels automobielen met mijn Range Rover. Iedere keer wordt ik aan de balie geholpen door vriendelijke medewerkers, die nog de tijd voor de klant nemen en alles duidelijk uitleggen wat er aan de auto moet gebeuren. Ook een gesprek met de monteur is geen enkel probleem, wat vaak anders is bij de grotere dealer bedrijven. Tevens wordt er door Kessels een scherp tarief gehanteerd. Ik heb gisteren n prachtige Jaguar gekocht bij Huub. Niks is te veel voor hem, is zelfs met de Jaguar tot bij mij thuis gekomen, zodat ik een uitvoerige proefrit kon maken. Ik kan alleen maar zeggen: ga t zelf ook ervaren

Uitstekende service

Al jaren zeer tevreden , top service en verstand van zaken .

Open en vriendelijk

Inmiddels is Kessels al enkele jaren mijn vaste adres voor aankoop en onderhoud van mijn BMW’s en inmiddels ook de Land Rover van mijn vrouw. Prima ervaringen; open, eerlijk en vriendelijk. Ga zo door !

Een geëmotioneerd verkoper, die mij de les leest

Na heel veel jaren vaste klant geweest te zijn bij Huub Kessels. Aankoop van 325,535,Z4, mini cabrio, 5GT, 220, 528, mini clubman. Ook onderhoud en verzekerd waren ondergebracht bij Huub Kessels toch ff het volgende! Onlangs kreeg ik een telefoontje van Meneer Kessels en hij wilde mij bedanken en meteen afscheid nemen.... Meneer Kessels was het niet eens met mijn keuze om het onderhoud te laten doen bij een andere garage in de buurt. Ik heb nog niet eens de tijd gekregen om dit nader toe te lichten. Het gesprek was ook heel snel beëindigd...Meneer Kessels verbrak de verbinding. Altijd fijn geholpen de afgelopen jaren, maar dit is toch wel een behoorlijke domper! PS heel veel succes John, na 31/1/21 komen wij graag nogmaals op uitnodiging een kop koffie drinken.

zeer prettig

Als niet "vaste" klant perfect geholpen op korte termijn

Professioneel goede service

Omdat het druk is ( op zich natuurlijk al een goed teken) moet je soms wat lang wachten om geholpen te worden. Voor mij als pensionada is dat geen probleem.

Prima werk geleverd

Goed overleg, zeer goed advies en prima afhandeling van zaken.

Goed / prima

duidelijk met afspraken houden je goed op de hoogte van verloop wanneer auto daar is. goede servies

Geweldige proffessionele garage die doen wat ze beloven.

Ben geweldig geholpen met de reparatie van mijn bmw x3

snel en goed geholpen.

ben zeer tevreden.

Gastvrij, kwaliteit en betrokken

Ik heb recent een BMW 4 serie Gran Coupe gekocht bij Kessels (Huub) naar volste tevredenheid. Een goede eerlijke prijs terug gekregen voor de vorige BMW en de nieuwe aanwinst keurig afgeleverd met bijbehorende uitleg en nazorg. Op naar een duurzame relatie.

De Firma Kessels lost op zeer professionele en vriendelijke wijze mijn BMW problemen op .

Reeds jaren ben ik klant bij Kessels. Mijn ervaring is dat het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam is. De technische problemen met mijn BMW worden altijd deskundig gediagnostiseerd en technisch adequaat opgelost .

Accuraat en duidelijk

Afspraak maken ging heel soepel en vlot. De reparatie werd uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Prettig personeel aan de balie

Duitse Poort 15

6221VA Maastricht