zeer goede service

top ervaring, vriendelijk ,altijd zeer goed geholpen.

Alles weer in orde!

Auto gebracht voor de grote onderhoudsbeurt. Van te voren aangegeven wat er zeker nagekeken moest worden en de auto rijdt weer als een zonnetje!

Professioneel

Gerichte uitvoering van werkzaamheden, Vakbekwame professionals

Uitstekende service

Super service en klantvriendelijk!!!

Uitstekende service

Goede begeleiding en uitleg ,eerlijke prijs , denken mee met de klant . Heel fijn geholpen door de medewerkers.

top garage

altijd goede afspraken en prima service

Snelle en correcte service.

Uitstekende service bij storing.

Snelle service

Snelle service en super geholpen

Top service

Top service en snel geholpen!

Top service / geweldig team.

Koffie staat altijd klaar . Gedreven en gepassioneerde mensen. Geen nummer , maar gewoon een klant .

Makkelijk gepland. Goede dienstverlening, eerlijke prijs

Absoluut top !

Vriendelijk en de koffie staat klaar ! Correcte prijs voor een correcte service.

Top garage!!!!

Zéér zeker aan te bevelen! Kom al wat jaartjes bij Liberty Cars. Goede service. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

top

goeie service en deskundig personeel

Fijne mensen, goeie service

Auto voor een goeie prijs ingeleverd. Gekochte auto werd als nieuw afgeleverd. Zeer tevreden.

Geweldige service.

Dit is een bedrijf dat je maar zelden tegenkomt.Afspraak is afspraak en de kwaliteit is van een hoog niveau. Een tip, Zo Doorgaan!!!

Vriendelijk, correct, goede service

Altijd vriendelijk, correct en snelle service.

Top Service

snelle afhandeling en correcte afspraken en vrij goed prijs

Zeer positief en meedenken in oplossingen

Zeer behulpzaam bij de zoektocht naar een electrische storing aan mijn auto. Een service met leenauto die helemaal super was. Na lang zoeken en wachten op onderdelen het probleem opgelost. En dat alles zonder kosten onder garantie. Helemaal top. Ik weet waar ik een volgende auto ga aanschaffen. Dank voor de super service!

Sehr seriöser Händler. Gute und professionelle Beratung!

Sehr seriöser Händler. Gute und professionelle Beratung! Bin absolut zufrieden und werde diese Firma weiterempfehlen!

Snelle afhandeling. Fijne vriendelijke klanten benadering. Prijs mag altijd lager.

goed werk komen afspraken na

goed werk geleverd,

Mooie club!

Mooie club met gepassioneerd professionals die transparant uitleggen hoe de wereld in elkaar zit. Thanks Jochen en Dave voor het zaken doen!

Topservice

Geweldige eerste ervaring met Liberty Cars. Bedankt Ivo....

uitstekende service

zeer klantgericht en uitstekende service

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.