Toppers

Betrouwbaar en snel

Super service en veel kennis

Heb mijn Jeep Cherokee uit 1998 bij Liberty Cars in onderhoud en dat doen ze heel erg goed. Vriendelijke mensen bovendien en een super service!

Klasse bedrijf

Altijd eerlijke zaken mee gedaan in goede tijden en slechte tijden . Super vriendelijke personeel en zeker niet te vergeten de directie. Altijd bereid voor je te helpen en een oplossing te vinden ook al is het hartstikke druk in de werkplaats. Daarom 5 sterren

uitstekend

soms heb je niet veel woorden nodig om iets te beschrijven . gewoon een woord is genoeg: top

Alles goed geregeld

Goede service, denkt mee met de klant en duidelijke communicatie.

Very friendly, professional and knowledgeable

Very friendly, professional and knowledgeable. Staff did everything they said they would do and also took the time to show me what they did. I will definitely be back and have all my services done there.

Heel persoonlijk en geweldige service!

We zijn al jaren klant bij Liberty Cars en altijd erg tevreden

Goede service en vriendelijk personeel ! Bedankt

Medewerkers denken mee en zijn zeer behulpzaam.

Zoals altijd kun je rekenen op Dave en zijn team.

Altijd service ook al is het druk of wil je snel iets tussendoor. Vakkundig en een eerlijk advies!

Klantgericht, transparante afspraken, vriendelijk.

Bij binnenkomst tijdens de eerste ontmoeting kregen we al een positieve indruk van Liberty Cars Valkenburg. Dave en Jochen hebben ons heel erg goed geholpen bij de aankoop van onze RAM. Eerlijke prijs gekregen voor onze inruil en transparante afspraken gemaakt wat betreft de aankoop van de RAM met alle randzaken eromheen. Ze nemen de tijd voor hun klanten en bij vragen (ook achteraf) wordt er direct geschakeld en actie ondernomen om je te helpen. Kortom een echte aanrader als je op zoek bent naar een (Amerikaanse) auto. Zouden we hier weer kopen? Uiteraard!

kleine beurt auto

Super service

Alles conform afspraak

Serieus bedrijf en hebben veel verstand van Jeep.

Liberty Cars in een woord TOP bedrijf !!I

Ik ben al 35 jaar klant bij Liberty Cars. Super service en vakbekwame medewerkers

Zoals altijd proactief en uitstekende service, waarbij ze meedenken met bijzondere omstandigheden

Gewoon niks te wensen over

Snel en deskundige afhandeling.

Gewoon top.

Goede eerlijke service en goed te woord gestaan

TOP

Top bedrijf Altijd meedenkend goede service Als je belt komen ze meteen met een oplossing Super

Uiterst tevreden!

Heel tevreden. Goede service bij aankoop, tevreden over auto, uiterst tevreden over beurt etc.

Goede Service/Advies

Uitgebreid onderzoek aan de auto laten uitvoeren, eerlijke adviezen, meedenkend.

is goed

je word er goed behandeld ervaren monteurs en goed uitleg wat ze gaan doen

Goede ervaring

Goede service, eigenlijk alles goed. Goede communicatie

Al jarenlang mijn adres voor algemeen en specialistisch onderhoud.

Natuurlijk voor mijn Jeep Grand Cherokee het beste adres, maar net zo goed voor mijn BMW.

Fijn snel accuraat

Snel afspreken goed advies, en vriendelijk en vakkundig

Mooie zaak! Goud eerlijke mensen.!

Mooie zaak en eerlijke mensen. Nemen netjes de tijd voor je als klant.!

Gedaan wat gevraagd werd

Alles prima behalve abs systeem

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.