goede service, goed behandeld

Heb hier zojuist een gebruikte 308 sw gekocht. Vriendelijk en no nonsens. Geeft goed en realistisch advies, bijvoorbeeld over verbruik brandstof. Prijsstelling incl beurt, garantie en afleverkosten. In mijn geval werden als onderdeel van de levering zonder problemen 4 nieuwe banden gemonteerd. Nu maar eens gaan rijden en hopelijk geen gebruik maken van garantie.

goede service, goed behandeld

Je kunt er makkelijk terecht ik kom er al meer dan 15 jaar en ik ben er altijd eerlijk geholpen

goede service, goed behandeld

Kom bij dit bedrijf al meer als 10 jaar, dat zegt volgens mij meer als genoeg. Ben zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

Wij zijn teruggekomen voor de aanschaf van een auto, na aanschaf van een eerdere auto, vanwege de goede ervaringen

goede service, goed behandeld

Goede service,komen afspraken na en je komt niet voor verrassingen te staan ( kosten reparatie).

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies en goeie kennis

goede service, goed behandeld

Wij hebben hier al een paar jaar onze auto in onderhoud. Prima service, vakkundige monteur(s) en niks te duur! Prima, zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

Gedurende 7 jaar kom ik bij van Pinxteren Auto,s Gedurende al die jaren mag ik spreken van een prima service met goede kwaliteit en acceptabele kosten.

goede service, goed behandeld

Vakkundige garage die met de klant meedenkt naar een goede en goedkope oplossing. Ze geven een deskundig advies zonder dat er daarbij proberen zelf voordeel uit te halen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam de koffie staat altijd klaar goede garantie afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Reeds sinds 1998 klant bij Van Pinxteren auto\'s. In al die jaren 3 auto\'s gekocht en telkens weer worden wij naar alle tevredenheid deskundig geholpen, ook het onderhoud wordt prima uitgevoerd. 1x hadden we een ongeval met schade en ook dat werd tot in de puntjes geregeld. Een prima all-round garage met prettige vakmensen die weten waar ze het over hebben.

goede service, goed behandeld

Zeer goede service na aankoop gebruikte auto. Ontstane probleem met automatische versnelling C4 Picasso perfect opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Kom hier altijd, al ruim 19 jaar en altijd naar tevredenheid. Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Vrijdagavond startmotor bus kapot, zaterdag voor de middag er al weer mee aan het rijden!! Betrouwbare service!!

goede service, goed behandeld

Netjes behandeld en betrouwbaar. De eigenaar is niet een typische \"autoverkoper\" maar geeft een eerlijk advies zonder opdringerig te zijn.

Euterpelaan 5

5344CA Oss