goede service, goed behandeld

HEEL GOED.VAKBEKWAME MENSEN.JE KUNT ER ALTIJD TERECHT VOOR WAT DAN OOK.

goede service, goed behandeld

Top service, goede afhandeling. Ik heb recent een occasion gekocht die vanwege de vraagprijs niet onder de BOVAG viel. Binnen een week reed ik door onwetendheid de motor naar de filestijnen. Team van Pinxsteren stond meteen klaar om mij van dienst te zijn. Er werd binnen een week een andere motor geplaatst welke door hen werd vergoed. Dit zorgt dus voor klantbinding. Hartelijk dank van pinxsteren.

goede service, goed behandeld

Huiselijke sfeer, geen stropdassen cultuur. Geen verkooppraatjes, what you see is what you get!!!!!

goede service, goed behandeld

Rudo van Pinxsteren is een vriendelijke man. Hij zit niet om gespreksstof verlegen. Voor ons als westerling uit Noord Holland is af en toe ondertiteling nodig. Maar dat neemt niet weg dat we goede zaken met hem gedaan hebben en dat we blij zijn met de aankoop van de Dacia Logan MCV. De auto was keurig verzorgd.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Dit is een autobedrijf waar je met een gerust hart een goede occassion kunt kopen. Prijs/kwaliteit en de service zijn dik voor mekaar. Gekocht: 308 SW 1.6HDI

Zeer goed!!

goede service, goed behandeld

Ik ben al enkele jaren vaste klant. Wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. De garage is zeer prijsbewust en er zullen nooit onnodige kosten gemaakt worden. Bij onverwachtte reparaties wordt altijd eerst gebeld. Ze geven goed advies om reparaties zo kosten effectief mogelijk uit te voeren. Er wordt met klant meegedacht. Ook bij onverwachtte problemen staan ze voor je klaar. Kortom een garagebedrijf waar je met gerust hart je auto heen brengt.

goede service, goed behandeld

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Er wordt altijd gezocht naar de goedkoopste oplossing, bij onverwachte kosten wordt er gebeld. Altijd bereidt om te helpen bijv. telefonische ondersteuning bij het verwisselen van een band. Ze komen de gemaakte afspraken na.

goede service, goed behandeld

Goede service, nooit klachten gehad na reparaties. Al 15 jaar vaste klant.

goede service, goed behandeld

Positieve ervaring zowel bij reparatie als verkoop.

goede service, goed behandeld

Betrouwbaar garagebedrijf dat mee denkt met klant. Heb geen seconde twijfel aan voorgestelde maatregelen. Bedrijf denkt mee naar goedkoopste (maar goede) oplossing

goede service, goed behandeld

we hebben hier onlangs voor de 2e keer een occasion gekocht. Net als de vorige keer werden we uiterst vriendelijk behandeld. We hebben 2 proefritten gemaakt. De afhandeling verliep soepeltjes. De auto wordt netjes afgeleverd. wij zijn zeer tevreden over van Pinxteren auto\'s.

goede service, goed behandeld

Snelle service en deskundig in reparatie/onderhoud van verschillende merken auto\'s Meedenkend in geven van adviezen naar de klant toe.

goede service, goed behandeld

Zowel bij de aankoop van de auto als bij onderhoud en reparaties prima geholpen! Altijd vooraf prijsopgave, een leenauto beschikbaar en eerlijk advies. Van Pinxteren Auto`s is een bedrijf waar ik zonder zorgen mijn auto naar toe breng en volledig vertrouw op het betrouwbare advies en deskundigheid van Rudo en Rudi. Beide heel erg bedankt! Ik weet wel waar ik mijn volgende auto koop...weer bij Van Pinxteren!

perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren vaste klant bij van Pinxteren. Na een aantal jaren bij een merkendealer is van Pinxteren een zeer prettige verademing. Er wordt bij bevindingen tijdens onderhoud/apk altijd gebeld en de mogelijkheden/oplossingen toegelicht. Zeer transparant en altijd bereid om te helpen. Ze zijn me zelfs een keer tegemoet gereden toen mn auto niet meer wilde straten. Service met een grote S. Er wordt een net en eerlijk uur tarief gerekend en ik heb dan ook nooit enige twijfel over de rekening. Woon je in Oss of er in de buurt, dan is van Pinxteren DE garage voor al je onderhoud en APK. Ze hebben alle mogelijkheden en kennis paraat om elke auto onderhanden te nemen. Van hyper modern tot oldtimer.

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer te vreden met auto bedrijf van pinxteren goede service vriendelijkheid en staan meteen voor je klaar alle lof Gr.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Had op internet een mooie toyota gezien met weinig km en originele nederlandse auto.Ik had gemaild voor een zogenaamde handels prijs of met andere woorden zo meenemen zonder zeuren en zonder garantie. Ik kreeg dezelfde dag een prijs en ben de dag erna meteen gaan kijken.Ondanks dat ik zou kopen zonder service/garantie werd ik perfect geholpen ik kon eerst gaan proefrijden en kreeg ik zelfs een nieuwe apk aan geboden. Als ik weer toe ben aan een andere auto zal ik hier zeker terug komen.

perfect, zeker aan te bevelen

een zeer net en vakkundig bedrijf, en waar je goed te woord gestaan en een goed advies krijgt!!

Euterpelaan 5

5344CA Oss