Enthousiaste medewerkers!

Zeer leuke ervaringen en elke x weer wat nieuws geleerd.

Veel geleerd in het verkeer

Geduldig en goede uitleg. Prima

Heel fijn

Jos is een hele fijne rij instructeur, die met alle geduld en op een prettige goede manier alles uitlegt, en indien nodig de 5ekeer nog met net zoveel geduld als de eerste keer.

Na de corona wacht periode taferelen bij CBR, heb ik bij v/d Doelen heel snel een afspraak kunnen maken voor mijn examen AM. Vorige week helaas tijdens 1e x praktijk gezakt, maar toen hadden ze heel snel een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Vandaag mooi geslaagd voor mijn AM examen. Super bedankt.

Ik heb een goede ervaring gekregen bij van der doelen.

Ik heb heel lang bij van der doelen gelest voor mijn rijbewijs schakel. Ik zelf vond het af en toe heel lastig maar is goed opgevangen. Ik ben gister 10 september voor het eerst op examen praktijk gegaan ik ben de eerste keer er voor geslaagd. Ik wil daar voor van der doelen graag bedanken

Fijne en goede rijschool

Dank aan Jos en Peter, voor hun geduld. Duidelijkheid, en fijne lessen.

Super goed

Super Bas komt zeker nog terug voor zijn aanhanger rijbewijs

Goede rijschool

Een goede begeleiding.

Ze hielpen ons goed door de corona periode.

Gewoon super

Goede en fijne ervaring gehad

Had het altijd naar mijn zin, de instructeur kwam ook altijd mooi op tijf en was gezellig.

Duidelijk!

Ik heb perfecte rijlessen gehad met zeer veel duidelijkheid en heb alles kunnen uiten in mijn examen waardoor ik een goede prestatie kon neerzetten, erg fijne rijlessen gehad!

heel fijn

Hele fijne rijschool

Hans is een zeer goede instructeur

Niks op aan te merken.

Fijne begeleiding gehad in de aanloop naar mijn BE examen. Mark is een fijne man hiervoor. Duidelijke uitleg fijne begeleiding en blijft lekker rustig. Jos ook een gezellige man, bak ervaring in zn kop dus die zet direct de punten op de i tijdens extra les indien nodig.

Leuke dag met een mooi resultaat

In 1 dag mogen slagen voor mijn aanhangerrijbewijs. Mark heeft bij mij de intake gedaan en mij mogen begeleiden op de lesdag tot aan het examen later die dag. Erg prettige manier van lesgeven en ondersteunen. Hij kwam met nuttige tips en heeft zijn inspanningen perfect afgestemd op mijn niveau ;) . Dank Mark! gr Sandor

Prettig en professioneel

Fijne rijschool die mij op een heel prettige manier geholpen hebben. Mijn instructeur Mark heeft me perfect voorbereidt waardoor mijn examen super verliep!

Helemaal top niks op aan te merken

Het verliep altijd goed en ben altijd goed geholpen.

Vanuit Zaltbommel hier naar toe gekomen via een collega door de goede verhalen. Les gehad van Hans goeie vent met de nodige dosis humor. Niet is te gek en doeltreffende aan pak er niet om heen lullen kan je rijden kan je rijden kan je het niet zul je meer lessen nodig hebben dus je word niet uit gemolken. Zeker de moeite waard om naar toe te rijden als je binnen een half uur daar kan zijn. Top!

Goede rijschool

Goed rijschool en een goede rij instructeur

Leuk, leerzaam en geslaagd

Op een leuke manier goed de praktijk kunnen leren. Handige tips gehad en in 1x geslaagd!

Feedback waar je echt iets aan hebt.

Ik wilde natuurlijk zo min mogelijk lessen voor mijn A getrapt examen, maar door de feedback van Peter ben ik toch weer een betere motorrijder geworden en ben blij met de extra lessen.

Fijne sfeer.

Ik heb het bij van der doelen ervaren als een fijne rijopleiding.

Ondanks corona toch goed geregeld!

Lessen werden handig ingepland via de app. Aardige instructeurs die je graag willen helpen!

Fijne rijschool

Ik kreeg goede en duidelijke uitleg

Kapelstraat 71

5466PB Veghel