Goeie les instructeur (hans)

Super goede en leuke instructeur

Heel veel geleerd in korte tijd. Heel leuke en goede instructeur. Super bedankt!!!!

Fantastisch

Ik ben een onzeker persoon! Ze hebben me zo opgeleid dat ik zekerder ben geworden in het autorijden top!

Professionele rijschool !

Rijschool heeft geen makkelijke tijd gehad met alle corona perikelen , maar hebben er het beste van gemaakt .

Super fijne rijschool ook super fijne mensen om mee te werken ze vertellen je echt rustig op je gemak tijden het lessen

goede lessen en strakke planning

Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de autolessen en ik werd goed voorbereid op het examen. alles verliep soepel en als er een wijziging is in de planning van jezelf dan wordt dit meteen geregeld mits je dit op tijd aangeeft.

Fijn

Ik heb fijne lessen ervaren met gezellige mensen!

Gemakkelijke, snelle en fijne rijschool

Altijd goede service en fijne lessen gekregen. Stelt je op je gemakt en geen gezeik achteraf.

Fijne auto’s, leuke instructeur en zijn erg flexibel.

Leuk gezellig leerzaam

Super ervaring

Goede rustige uitleg maar zeker duidelijk, super gewoon

Vriendelijke eigenaar, waardoor ik mij gelijk al bij de introductie op mijn gemak voelde. Daarnaa ook nog is een fijne rij instructeur en in één keer geslaagd. Wat wil je nog meer van een rijschool? Dank jullie wel! Ik raad deze rijschool sterk aan.

Ik heb een goede ervaring gehad.

Ik ben blij met dat het allemaal goed geregeld was en de rijlessen zelf erg fijn en leerzaam waren.

Uitstekend begeleid

Ik heb les gehad van Frank, en ik ben er zeer tevreden over! Alles goed en rustig uitgelegd.

Super!

Het is een super fijne rijschool.

Geweldige ervaring

Duidelijke uitleg en professionele aanhanger en bus. Kan het iedereen aanbevelen.

Zeer fijne rijschool!

Ik heb bij deze rijschool met veel plezier mijn rijbewijs gehaald!

Heel erg fijn gelest!

Ik heb hier ontzettend fijn les gekregen! De communicatie over de situatie met de lockdown was heel goed en als ik vragen had kon ik altijd een berichtje sturen. Dankjewel! Kortom een goede ervaring!

Super fijne instructeur en een goede dag gehad

Ik vond het een erg fijne rijschool met allemaal goede instructeurs (die ik heb gehad).

Het enige wat ik iets minder vond is dat ik 3 verschillende instructeurs heb gehad. Vaak kwam dit door niet matchende roosters en omdat de rijschool natuurlijk vrij groot is. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen maar in het begin vond ik dat soms lastig om dan opeens met iemand anders te lessen omdat ik toen ook nog erg onzeker was over het autorijden. Verder vond ik de ervaring met van der Doelen helemaal top!

Top begleiding

Top begleiding aanhanger rijbewijs in 1 dag gehaald perfect. alles goed geregeld!

Goede begeleiding bij mijn aanhanger examen

Ik heb een erg goede begeleiding gehad voor het behalen van mijn BE rijbewijs. De intake les was erg fijn, zodat ik me alvast kon voorbereiden op de dag cursus. De dagcursus zelf was ook erg duidelijk en er was een fijne sfeer. Tijdens de cursus hebben we alle mogelijke situaties voor het examen behandeld.

Goede rijlessen, fijne auto en gezellige instructrice

Ik heb met veel plezier gelest bij Fa. van der Doelen. Ze hebben mij goed voorbereid om in 1 keer te slagen.

Fijne lessen

Veel geleerd

Top rijlessen

Mijn rijbewijs BE in 1x kunnen halen door de goede en heldere lessen. Alles is goed behandeld en er was juiste aandacht voor de kritische punten, zodat alles bij het uiteindelijke examen vlot verliep. Ze zijn wel wat duurder dan gemiddeld, maar daarnaast krijg je wel goed les. Ze bekijken je persoonlijke ervaring en kunde, waar uiteindelijk naar gehandeld wordt.

Kapelstraat 71

5466PB Veghel